Sorma ağrıdan bişi yapamadım ki bi mutfağımı temizledim.. Hafta içi akşam yavaş yavaş yapıcaz eşimle
Hakkat sosinin sesi çıkmadı fında da gitmeden bi güle güle der zaar
Yelizde anası gelince unuttu bizi
Her aksam 1 saat ayirirsaniz yeter ztn. 1 haftada biterrr. Mutfak insani olduruo ztn.
Findaaa gece mi binecekti yaaa. Kiz kac defa soyledi unuttum genee
Sosii yarin isbasi yapacaksa bugunden cikarlarr.
Yeloo gelmez bi kac gunnn
Aynem plan o şekilde bakalım ne kadar uygulayacağız
Kız o kadar hızlı yazışıyoruz ki konu ordan oraya atlıyo ki unutmak kaçınılmaz oluyo.. Gece biniyodu evet çünkü siz uyurken ben kıskancam demişti
Sosyalin bi haftaydı izni diye hatırlıyorum nedense
O zaman gitmeden bi gule gule derrrr
Bende sosiyi oyle hatirliyorumm.
Senin hastaliginin kacinci gunu olduu?
Der herhalde
Benim 3. Günüm canım..
Bu arada altın kelebek izliyoruz böle salak sunulan bakşa bi program görmedim
Hemenn 3. Adetinde gelsin gecsin insallahhhh
Evet yaa.bende simdi ona daldimm. Cok amatorce olmuss.baska birini bulamamislar mii
Amin canım benim.. Siz doğurduğunuzda biz çalışmalara başlamış olucaz inşAllah rabbim nasip ederse.. Artık doğumda bizi unutmayın.. O dakikalarda nasıl aklınıza gelecek bilmiyorum ama
Sorma çok kötü herkes bi tuhaf.. Hele başlamadan kırmız halı muhabbetini görmen lazımdı
Bu arada kuzum ben bi banyoya gidiyim iyice geç olmadan başıma yağ sürdüm inanılmaz dökülüyo nedenini bilmiyorum bakalım etki edecek mi?
Ben gelirim yarım saatesen naptın kahvaltıda kız nereye gittin
Bu arada göbüşe bayıldım maşallah kocaman olmuşAllah'ım nazarlardan korusun
Hepinize soyleyecem insallah canimmm. Artik.anneme falanda soylerim ben unutursam onlar hatirlatir bana.
Ben serenay sarikaya odul alirken actimm. O cok guzel olmustu ama bayildimm. Yalniz odul alanlarda sacma sacma konustuu
Beykoz tarafina gittik cnm.esimin lise arkadaslari geldi. Birinin oglu vardi,5 yasinda. Cocuk acik havada 2 saat uyuduu. Anneside rahat etti
Sagol canim benim. Gobus agirlik yapio baya.
Sen gir cnm banyona.sac dokulmesine yilan yagi mi surdun bu arada. Ben buralardayim zaten.
battaniye uzun iş benoşcan
kız ayşe fotoyu ben istedim ben hariç herkese yolladın heralde
battaniye uzun iş benoşcan
kız ayşe fotoyu ben istedim ben hariç herkese yolladın heralde
yarın akşam alcak eşim evime gitcem özledimmÜşengeçlerrr kız zaten ordasın örerdin sabahtan akşama kadar oturcan nasılsa
Assolistler sonradan çıkarmış lizim
Kizz sanada yolladim gelmedi mii
Dur bidaha atayimmmm
Tamam canım elimde olanı atarım sana..yarın akşam alcak eşim evime gitcem özledimmbattaniyeye de başlayabilirim ama sonra sende hamaratsın güzel örnek varsa yolla haa
hadi bakim en son ben görücem
Benoss altin kelebegi kapattik biz.daha fazla dayanamadik. O ses cocuklari actimm.
Lizo yine attim sanaa.
Yilan yaginida dene cnm. Cok etkilii
ayşecann senin bebiş göğüslerdemimaşallah sütü bol olcak bebişin ama göbiş 5 aylık
Kizz bu gobus 10 gun onceki halimmsimdi biraz daha buyuduu. Ama tabi haftasina gore yine kucuk
Goguslerde buyuktuu simdi dahada buyudulercocuk usten gelecek diorumnn
Benos en iyi yonetmen odulunu senin gunesi beklerken dizisinin yonetmeni almiss.
Sinan akcilda canli yayinda ebru salliyi opmus.tuh kacirdikkk
Aaa güya bende izliyorum elimde tel çok güzel izledimbende kaçırdım
He yaa benimkiler aldı
Yaa dur durabilirsen diye bi program baslamis. 10 dk izledik ama mantigini anlamadik.ne sacma bisey olmusss
Yaz geldi ya ne yapacaklarını şaşırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?