Ağlayakta gözden mi olak???

Canlarim iyi geceler ..
Bugün tamamen pert olmuş bi sekildeyim patates çuvalina döndüm yaa çok şükür taşındık ufak tefek şeyler kaldı ama galiba
bel fıtığı belası benide buldu egilemiyorum bile :31

Bu arada gel gelelim ins. Meselesine meraktan olceksinz belli ..
Sıkı durun evetttt o benim
Foto eklerm daha sonra işler bitince artikin
Herkesi ekledim ama sosyali bulamadım :26:

Iyi geceler herkese

Cok sukurrr evinize cikmissiniz twincann. Hadi gozunaydin. Bundan sonrasi yavas yavas olurr.
Bu arada bende ekledim seniii,kisa zamanda foto beklerizz.
Bel fitigin varsada dikkatli ol cnm. Annemdede var cunku.cok illet bi hastalik

Benoss aksamm camasirlari katlayip yerine yerlestirmem 1 saate yakin surdu. Sonra banyoyu temizledim. Gerisini hatirlamiyorumm neyse ev toplandi en azindan supurge acma isi kaldi bi. Erkenden kalktim. Onuda halledeyimde rahatlayayimm sen naptinnn

Bu aradaaa herkese gunaydinnnnn

Günaydınn canlarrr

Twinim tekrardan hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun canım ve dikkat et beline..
Bencede en kısa sürede resim istiyoruz ve sosi de 444 lü oralarak bizlerden bulursun :))

Ayşemm ben ne yaptım yatak odası ile mutfağın perdesini attım makinaya.. Sonra mutfağa girdim sonra azıcık dinleneyim diye uzandıydım uyumuşum

Size şimdiden iyi eğlenceler iyi yemeler

Bu arada funda da gittiği yerin resmini koymuş yaw manzara yerine kendisini koysa ya

nasıl gidiyor, dr doğum tarihi ile ilgili bir şey söyledi mi, central da yapıcaksın doğumu di mi, benim de orda olucak

ikimizinde akibeti ayni olmuss sabah kalktim deli gibi temizlik yaptimm

Evet findigin resimlerini gordumm. Cok guzel yerlerr. Tableti nete giriyomus artik. Aksam oda aramizda olacakk

Canlarımmmmmmmmmmm
Hani bi laf varyaa s...maya vaktim yok durum o durummm
hepinizi çook özledimmmm tatil süpermutlaka gelin buralaraa
Ayşemmm benoşummm twinimmmm
sosyalimm nerdee yelooo canımm kardeşinde gelmişşş ne güzellll

Kıızz sen yazana kadar aldım solgarı ne kusuru aşk olsun

Kız gezenti takipteyiz seni..
Manzara resmi yerine kendini çek

İnşAllah nasip olurda gideriz. Sende keyfini çıkar canım bizim yerimizede eğlen
Bizde seni özledik

Kızz herkes elindekiyme etrafı çekiyoo benimkindede ben yokum ablamın makinede varım hep

bide eşim koyma diyo açık seçik oluyomuşş

Hemn bahsedym canm 21 yasndaym swaslıyım esımle kacarak ewlndm bn .d babam vermedı .d on aylk ewlym ewlndgmz gnden berı ıstıyoruz sekz hftalk hamlym .d ys sen

Ooyy maşallah.. Öncelikle bebeğin hayırlı olsun.. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Kaçarak evlendin demek değişik bi durum şimdi sizinkilerle aran nasıl

Biz 2 yıl olacak evleneli bebeğimiz yok henüz yakın zamanda düşük yaptım bekleme dönemindeyim.. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

Cok saol canım bnm allah razı olsun .d rabbım senınde kucanı boş bırakmasın işallah

Ooo bı ıyıkı gorsen varya esımı benden daha cok sewıyolar dugunume bıle geldı butun aılem

Bnde dusuk yptm ilk cnm cok zor bı durum

.d d.d

Aminnn inşAllah bakalım..
Ne kadar zaman sonra geldi ikinci bebek.?
Gerçekten çok zor ama geçti gitti rabbim sağlıkla yeniden nasip eder inşAllah..

İyiymiş o zaman.. Sevsinler zaten diğer türlü senin için zor olurdu.. Şimdi bide torun geliyo ki değme onların keyfine

Valla ertesı aya gldı ..d aynn cnm obur turlu daha zor olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…