Twinim memorial diosun galiba ama o hastane cok pahali. Mesela uskudarda yunus emre hastanesi var. Daha uygun bi hastane. Acil birsey cikarsa aklinizda bulunsun cnm.
Bu arada varikosel olsa bile tedavisi var. Sikintinin ne oldugu bulunsa ona gorede tedaviye baslanir hemen.
Ikiniz hakkinada hayirlisi olsun canim.
Evet sosimm cocuk icerde iki buklum duruyo ztn. Yazik bende cok aciyorum bebelere
Fundos erkeklerin muayenesi daha zor kizz
Hadi insallah yumurtalar bissuru olup kocaman olmusturrcumartesi anlasilacak hersey. Saat kacta gidicen?
Bugun lizo evine cikabilir bi sikinti olmazsaaa
Bende alistim kiz fundos polip ameliyati hsg jurtaj derken dr alttan dedigi zaman hic yadirgamiyorum hemen aciveriyorum
Benimkine 1 kere dedim sende mi gidip muayene olsan diye 1 hafta konusmadi benimledemek ki erkekler icinn daha zor:26:
Aysem cikinca rahatlarlar kiz iceriden bide gerinmiyorlar mi ayy olduruyor o halleri beni
Kizz sana verdigim tarife gore yapsan tam olurdu. 1 bardak yogurt 2 yemek kasigi un 1 yumurta goz kararida su. Bak bidahakine bole dene. Gerci benimkide biraz cok oldu. Bugun yarisini anneme getirdimSelamm kızlarrr öğleden sonra rahat olurum inşAllah..
Twinim hakkınızda hayırlısı. İnşAllah yez zamanda sonuçlanırda kafanız rahat eder..
Ayşem kız ben dün çorbayı yaptım ama eksik malzeme ile
Bende de şehriye yokmuş pirinç artım ama yine olmadıben bu yayla çorbasını çok kötü yapıyorım 2 yıl oldu bi kez düzgün yapamadım ya
Soğanda katmadım un fazla geldi galiba yine çöpe gitcek
Fındık kız bende ilk iş buraya giriyorum alışkanlık yani girmezsem eksik hissediyorum
Sosim kız ne gece akması kırk yılın başı çıktıkgerçi bugün kuzene iftara , yarın sultanahmet tarafına cumarteside benim misafirim olacak
Keşke pazarda biri bizi alsa da haftayı kapasak
ayşemm öğlene doğru gideriz zaten ö.sonra olmuyor orda ordanda gezmelere
benoşş pirinçle un olmazzvalla çöpe gidince yemk üzülüyo insan ama bende bazen abartıyorum çok oluncada yenmiyor
bende pirinçli sevmiyom çorba yarma buğdayla güzel oluyo o
eyşanda dün domates diyodu tamda mevsimi güzelo lur heee pek yapmam ama
dünkileri sabah okudum ne kalaylamışsınız kızı ayşemle sosyalim
ooo program yoğunmuşsultanahmet çok kalabalık oluyor kızzzz ama semazenler dönüyor ya progralar oluyor hoşuma gidiyor
Kizz sana verdigim tarife gore yapsan tam olurdu. 1 bardak yogurt 2 yemek kasigi un 1 yumurta goz kararida su. Bak bidahakine bole dene. Gerci benimkide biraz cok oldu. Bugun yarisini anneme getirdimsehriye olmasada olur yaa cok onemli bisey degil o zaten
Oo bu hafta yogunn.pazar gunude bize gelin haftayi kapatin
Benay uzak olmaz diyorsaniz pazara bize gelin
Fundos alismis kudurmustan beterdir aile hekimi acin bakacam dese acariz o zaman biz
Ayrica eysana bisey soylemedik ki biz o bizi yanlis anladi
Benimde bazen elimin ayari yok kizlar israf oluyor yazik yaa:18:
Aa ben yüzsüzümdür bu konuda her davete icabet ederim ama benim eşte sorun var o gitmek istemez :))
Misafir gelmesinide severim yeter ki gelced diye haber etsin :))
Kiz bende ev gezmesini cok severim beni hergun yemege eve cagirsalar hayir demem kocada bana uyar yaniama disarida saf saf gezmek bana gore degil hic
Bugun aksam tost makinama kavusuyorum sukurler olsun
Yalniz bize laf sokmus ya twinn instagram adresini ver diye
Eysan hersey bir yana seviyoruz biz seni
Aanaammm cansınız can siz..
Hepini keşke bana da gelseni hazır evimde temizken pek güzel olur
Kıızz sosi hyırlı olsun hangi marka aldn canogüle güle boz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?