Ağlayakta gözden mi olak???

Twinim memorial diosun galiba ama o hastane cok pahali. Mesela uskudarda yunus emre hastanesi var. Daha uygun bi hastane. Acil birsey cikarsa aklinizda bulunsun cnm.
Bu arada varikosel olsa bile tedavisi var. Sikintinin ne oldugu bulunsa ona gorede tedaviye baslanir hemen.
Ikiniz hakkinada hayirlisi olsun canim.

Evet sosimm cocuk icerde iki buklum duruyo ztn. Yazik bende cok aciyorum bebelere

Fundos erkeklerin muayenesi daha zor kizz
Hadi insallah yumurtalar bissuru olup kocaman olmusturr cumartesi anlasilacak hersey. Saat kacta gidicen?

Bugun lizo evine cikabilir bi sikinti olmazsaaa

Bende alistim kiz fundos polip ameliyati hsg jurtaj derken dr alttan dedigi zaman hic yadirgamiyorum hemen aciveriyorum
Benimkine 1 kere dedim sende mi gidip muayene olsan diye 1 hafta konusmadi benimle demek ki erkekler icinn daha zor:26:
Aysem cikinca rahatlarlar kiz iceriden bide gerinmiyorlar mi ayy olduruyor o halleri beni

Selamm kızlarrr öğleden sonra rahat olurum inşAllah..

Twinim hakkınızda hayırlısı. İnşAllah yez zamanda sonuçlanırda kafanız rahat eder..

Ayşem kız ben dün çorbayı yaptım ama eksik malzeme ile
Bende de şehriye yokmuş pirinç artım ama yine olmadı ben bu yayla çorbasını çok kötü yapıyorım 2 yıl oldu bi kez düzgün yapamadım ya

Soğanda katmadım un fazla geldi galiba yine çöpe gitcek

Fındık kız bende ilk iş buraya giriyorum alışkanlık yani girmezsem eksik hissediyorum

Sosim kız ne gece akması kırk yılın başı çıktık gerçi bugün kuzene iftara , yarın sultanahmet tarafına cumarteside benim misafirim olacak

Keşke pazarda biri bizi alsa da haftayı kapasak

bisüüürümü yapma zöle olursa kız ne dirsin sen

sosimm bende hemencik hoppp atlıyom çatala açıyom artıkın
konuşmadımııı benimkide alla allla yaptık ya test normal işteeee ne işim var yaa diyo

ayşemm öğlene doğru gideriz zaten ö.sonra olmuyor orda ordanda gezmelere

benoşş pirinçle un olmazz valla çöpe gidince yemk üzülüyo insan ama bende bazen abartıyorum çok oluncada yenmiyor
bende pirinçli sevmiyom çorba yarma buğdayla güzel oluyo o

eyşanda dün domates diyodu tamda mevsimi güzelo lur heee pek yapmam ama
dünkileri sabah okudum ne kalaylamışsınız kızı ayşemle sosyalim

ooo program yoğunmuş sultanahmet çok kalabalık oluyor kızzzz ama semazenler dönüyor ya progralar oluyor hoşuma gidiyor

Kizz sana verdigim tarife gore yapsan tam olurdu. 1 bardak yogurt 2 yemek kasigi un 1 yumurta goz kararida su. Bak bidahakine bole dene. Gerci benimkide biraz cok oldu. Bugun yarisini anneme getirdim sehriye olmasada olur yaa cok onemli bisey degil o zaten

Oo bu hafta yogunn.pazar gunude bize gelin haftayi kapatin

Hee pirinc atmissin. Onu simdi gordum. Neremle okuyorsam artik

Domates corbasi favorim yaa. Gecen ablamlar iftara geldiginde yapmistim. Ama canakkale domatesinle yapican.harika oluoo. Bide ustune kasar rendesii immm

Yaa kalaylama falan yok fundos. Biz sadece sikintimizi dile getirdik. Ama eysan bizi cok farkli anladi.dahada bu konuda yorum yapmam zaten.

İyide annem evde hep pirinçle yapıyo gayette güzel oluyo

İşte kızlar bi yerde hata yaptım ama nerde ayşem o o ölçülerde yaptım yalnız tüm kaşıklar kirliydi yıkamaya üşendim tatlı kaşığı ile un attım
İçine bu çorbanın bişi girmezse güzel olmaz gibi bende boş olmasın deyip pirinç attım lapa oldu

Domatesi ben sevmiyorum nedense..

Yemekleri dökmekten nefret ediyorum ama bazen gerçekten elimin ayarı yok çok yapıyorum ziyan oluyo Allah affetsin ama son kaç aydır az yapmaya çalışıyorım fark ediyo yani yada zorlada ols yiyorız eşimi tek öle kandırabiliyorum

Canlarim sağolun yorumlar için ınss iyi olur hersey ..
Ayşem Sağol cnm aklımzda bulunsun ..

Fundosum ilk gittiği zmn bilmediği için ne olduğunu anlamamis 2 gün hala daha soyluyodu yani alışmak zor tabi ama mecbuiyetten gidiyo aklına takıldı çünkü ya varsa dio bu rahatsızlık en azından sorun giderilir ..
Azosperm olanlar napsın kız hiç Sperm çıkmayınca neler yapilio. .

Benay uzak olmaz diyorsaniz pazara bize gelin
Fundos alismis kudurmustan beterdir aile hekimi acin bakacam dese acariz o zaman biz
Ayrica eysana bisey soylemedik ki biz o bizi yanlis anladi
Benimde bazen elimin ayari yok kizlar israf oluyor yazik yaa:18:

Aa ben yüzsüzümdür bu konuda her davete icabet ederim ama benim eşte sorun var o gitmek istemez :))

Misafir gelmesinide severim yeter ki gelced diye haber etsin :))

bide benimkinin bi huyu var bi yemeği ertesi güne yemez çok nadirdir yedikleri belli şeyler
az yapıncada uğraştığına değmiyo gibi geliyo bana onca zaman kaynasın pişsin yani kuru nohut tarz şeylerde sölüyorum
öle yemeklerde kaldıkça tadı güzelleşiyo gibi geliyo bana

twinim bence varsa kısa sürede çözülcek bir sorun bu rahat ol canım ama çokta kafanı bulandırıp dr. dr. gezmeyin yaaa
o gittiğin dr. çok iyidir eminim çünkü gittiği hastane kadın doğum ve çook eskiii
ona güvenip hemencik o istediği testmi ultrasonmuydu onu uygun yer araştırıp yaptırın ayşemin dediği yeri arasana hemen
bende bunu hızlandır canım

Kiz bende ev gezmesini cok severim beni hergun yemege eve cagirsalar hayir demem kocada bana uyar yani ama disarida saf saf gezmek bana gore degil hic
Bugun aksam tost makinama kavusuyorum sukurler olsun

Aa ben yüzsüzümdür bu konuda her davete icabet ederim ama benim eşte sorun var o gitmek istemez :))

Misafir gelmesinide severim yeter ki gelced diye haber etsin :))

bende ctesi açmak için can atıyorummm
kız yok dediklerinizde haklısınız bende laf attım ya hatta ilkte oku niye bidaha anlatim diye
onun o saf masum haline güldüm cevaplarınaaa

benoşşşş bize gelebilirsiniz sanırım sakıncası yok zira enişteyle tanışız

Kiz bende ev gezmesini cok severim beni hergun yemege eve cagirsalar hayir demem kocada bana uyar yani ama disarida saf saf gezmek bana gore degil hic
Bugun aksam tost makinama kavusuyorum sukurler olsun

bende gezme hastası ama saf saf değil

hangisinden aldınız kız hayırlı olsun lezzetli tostlar yapıp yiyesiniz

Aanaammm cansınız can siz..
Hepini keşke bana da gelseni hazır evimde temizken pek güzel olur

Kıızz sosi hyırlı olsun hangi marka aldn cano güle güle boz

Aksama cikip alacagiz iste daha karar vermedim hangisin olacagina ama arzum arcelik ve tefal demistiniz ya ozellikle onlara bakacagim

Ayy bu turkce yokmu beni hep yanlis anlasilmalara itiyor artik burda ingilizce yazacam herkes ingilizce kursuna gitsin benayim bugun alacagiz kiz yanlis yazmisim

Yalniz bize laf sokmus ya twinn instagram adresini ver diye
Eysan hersey bir yana seviyoruz biz seni

Aanaammm cansınız can siz..
Hepini keşke bana da gelseni hazır evimde temizken pek güzel olur

Kıızz sosi hyırlı olsun hangi marka aldn cano güle güle boz

he ya onu diyom ya arada lafta sokuyor cadı
benide ins. eklemiş onayladım ama benimd avetimi kabul etmemiştii o zıkkımada sade tabletten giriyom ya göremiyom şimdi eklemişmi gece kabul etmemişit o beni takpliyo ama ben göremiyorum beno bi baksana kız listeme ez. varmı

benoş o bendede varyaaa geçen ctesi kadın geldi ya hani bal dök yala oldu
diyorum temizken gelsin birileri kesin pislenince gelirler
eşimde akşama dayısıgili mangala çağırıyormuş e peki dedim hazır ev yerindeyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…