İkiz zor ama olursa da hayır demem
Bencede hata yapmışsın
Çok merak ediyorum nasıl bi yer diye inşAllah gideriz ağustos yada eylülde
Ben severim ekşını
Bizde dışarı çıktıydık arkadaş aradı tatlı yemeye hidelim diye saolsun gelip aldılar dışarı çıktık mutlu oldum
Akşamları pek dışarı çıkan birileri olmadığımızdaniyi oldu..
Ama bi kez daha anladımki araba şart
Kizlarrr hepiniz iyi ki varsinz ne tatli ne guzel insanlarsiniz yaa.iyiki tanimisim sizii
Lizime okadar mutlu oldum kii ayy Allah hepimize nasip etsin insallahh
Suanda düne gore daha iyiyim arada yurumeye kaldiriyorlar.
Sabah 8 bucukta aldilar beni.okadar agladimki anlatamam yarim saat beklemediler eşimin gelmesini cok kotuydum.
Ameliyat zor gecmiss.Genel cerrah cagirmislar.Bagirsaklar tamamen karin duvarina yapismis onlari 2 saatte acmislar.tuplere sonra ulasabilmisler.Dr dediki tuplerin okadar kotu durumdaydi ki almaya kaksam yumurtaliklarini da almak zorunda kalirdik.Karnimda hersey birbirine yapismis anlayacaginiz.oyuzden sadece kapatmiş yani rahimle baglantisini kesmis
Hergelen asistan doktor sen nasil sindirim yapabiliyodun yillardir diye soruyo
İlk 2 gun berbatti agzimda burnumda hortumlar.acilan bagirsaklarda sivi falan birikirse diyemis.konusamiyodum yitkunamiyodum berbatti.her gelene yalvardim cikarsinlar diye en sonunda bugun baktilar gaz falan cikiyo.cikaralim dediler tam 2 metreydi
İste o cikinca dunya varmis dedimm.cok rahatladim.Yalniz yemek ve su hala yasak.acliktan oluyorum
Yaa sol elle yaziyorum bir saat once baslamistim dinlenerek yaziyorum
Tel kardesimde genelde.yazdiklariniz ve benosun aramasi bende iki gune anca kendime geldigimden yeni idrak ediliyorr..oyuzden
Fundamin dun yazdiklarini azonce okudum internet cekmeye baslayincaa
Daha sonra yine yazarim kizlar Allah kimseyi dusurmesin buraya.herkese de sifa versinn
Haa bide rabbim kimseyi aclikla sinamasin
Hepinizi cok seviyorum canlarim iyiki varsinizzz
Kizlarrr hepiniz iyi ki varsinz ne tatli ne guzel insanlarsiniz yaa.iyiki tanimisim sizii
Lizime okadar mutlu oldum kii ayy Allah hepimize nasip etsin insallahh
Suanda düne gore daha iyiyim arada yurumeye kaldiriyorlar.
Sabah 8 bucukta aldilar beni.okadar agladimki anlatamam yarim saat beklemediler eşimin gelmesini cok kotuydum.
Ameliyat zor gecmiss.Genel cerrah cagirmislar.Bagirsaklar tamamen karin duvarina yapismis onlari 2 saatte acmislar.tuplere sonra ulasabilmisler.Dr dediki tuplerin okadar kotu durumdaydi ki almaya kaksam yumurtaliklarini da almak zorunda kalirdik.Karnimda hersey birbirine yapismis anlayacaginiz.oyuzden sadece kapatmiş yani rahimle baglantisini kesmis
Hergelen asistan doktor sen nasil sindirim yapabiliyodun yillardir diye soruyo
İlk 2 gun berbatti agzimda burnumda hortumlar.acilan bagirsaklarda sivi falan birikirse diyemis.konusamiyodum yitkunamiyodum berbatti.her gelene yalvardim cikarsinlar diye en sonunda bugun baktilar gaz falan cikiyo.cikaralim dediler tam 2 metreydi
İste o cikinca dunya varmis dedimm.cok rahatladim.Yalniz yemek ve su hala yasak.acliktan oluyorum
Yaa sol elle yaziyorum bir saat once baslamistim dinlenerek yaziyorum
Tel kardesimde genelde.yazdiklariniz ve benosun aramasi bende iki gune anca kendime geldigimden yeni idrak ediliyorr..oyuzden
Fundamin dun yazdiklarini azonce okudum internet cekmeye baslayincaa
Daha sonra yine yazarim kizlar Allah kimseyi dusurmesin buraya.herkese de sifa versinn
Haa bide rabbim kimseyi aclikla sinamasin
Hepinizi cok seviyorum canlarim iyiki varsinizzz
Evt tabletten zor oluoo. Ben annemdeyim bugun. Telddn takiliyorumm.ayşem bilg. açar amaz ilk buraya tıklıyorum mailimden öncerahat oluyo pc den
tablettende zor giriyorum
nasılsın ayşem bi değişiklik varmıömer napıyor büyüdümü kız iyiceee
Evt tabletten zor oluoo. Ben annemdeyim bugun. Telddn takiliyorumm.
Iyiyim fundam sen nasilsin. Buyuyo canim. Aksamlari uyutmuo:) artik bir an once ciksada rahatlayayim diorum.
Kiz aliskanlik iste. Bende uyanir uyanmaz teli elime aliorum
Yelizimmm gelmissHos gelmiss
Gelmis gecmis olsun canim bundan sonra hersey daha guzel olacak insallah bebislerin gelecek ohhhkendine cok iyi bak yelizim o ictigin seyide artik birak yemene icmene cok dikkat et ve bir an once toparlanmaya bak
Kizlarr gunaydin bu arada
Aysem omer tekmemi atip uyutmuyor kizz
Fundoss igneler nasil gidiyor:94:
Benay artik gecelere akiyor cok ugramaz buralara
Twin insallah esin guzel haberlerle gelecek
Hosgeldin sosii. Yok canim tekme atsa iyi. Bikac gundur poposunu surtuyo,ittiriyo karnimin sol tarafinda. Karnim yamuk yumuk oluo. Birde tekme attikca kukumdan cikacak gibi oluo. Istem disi bacaklarimi kapatiorum:)Yelizimmm gelmissHos gelmiss
Gelmis gecmis olsun canim bundan sonra hersey daha guzel olacak insallah bebislerin gelecek ohhhkendine cok iyi bak yelizim o ictigin seyide artik birak yemene icmene cok dikkat et ve bir an once toparlanmaya bak
Kizlarr gunaydin bu arada
Aysem omer tekmemi atip uyutmuyor kizz
Fundoss igneler nasil gidiyor:94:
Benay artik gecelere akiyor cok ugramaz buralara
Twin insallah esin guzel haberlerle gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?