Ağlayakta gözden mi olak???

Değişiklik olmuş kuzum iyi yapmişsnz ..benim adamda sever ekşini gezmek tozlar olsun tam ona göre ..Kuzum burada ya şart valla gerçi trafı k belası var ama ..

Bende yattım kızlarr

Eyşancım kzıyorsun belki ama biz biraz daha ilgili olmanı istiyoruz sadece
Seni yok saymıyoruz aksini düşünme..
İyi geceler sanada

Kizlarrr hepiniz iyi ki varsinz ne tatli ne guzel insanlarsiniz yaa.iyiki tanimisim sizii
Lizime okadar mutlu oldum kii ayy Allah hepimize nasip etsin insallahh
Suanda düne gore daha iyiyim arada yurumeye kaldiriyorlar.
Sabah 8 bucukta aldilar beni.okadar agladimki anlatamam yarim saat beklemediler eşimin gelmesini cok kotuydum.
Ameliyat zor gecmiss.Genel cerrah cagirmislar.Bagirsaklar tamamen karin duvarina yapismis onlari 2 saatte acmislar.tuplere sonra ulasabilmisler.Dr dediki tuplerin okadar kotu durumdaydi ki almaya kaksam yumurtaliklarini da almak zorunda kalirdik.Karnimda hersey birbirine yapismis anlayacaginiz.oyuzden sadece kapatmiş yani rahimle baglantisini kesmis
Hergelen asistan doktor sen nasil sindirim yapabiliyodun yillardir diye soruyo
İlk 2 gun berbatti agzimda burnumda hortumlar.acilan bagirsaklarda sivi falan birikirse diyemis.konusamiyodum yitkunamiyodum berbatti.her gelene yalvardim cikarsinlar diye en sonunda bugun baktilar gaz falan cikiyo.cikaralim dediler tam 2 metreydi
İste o cikinca dunya varmis dedimm.cok rahatladim.Yalniz yemek ve su hala yasak.acliktan oluyorum
Yaa sol elle yaziyorum bir saat once baslamistim dinlenerek yaziyorum
Tel kardesimde genelde.yazdiklariniz ve benosun aramasi bende iki gune anca kendime geldigimden yeni idrak ediliyorr..oyuzden
Fundamin dun yazdiklarini azonce okudum internet cekmeye baslayincaa
Daha sonra yine yazarim kizlar Allah kimseyi dusurmesin buraya.herkese de sifa versinn
Haa bide rabbim kimseyi aclikla sinamasin
Hepinizi cok seviyorum canlarim iyiki varsinizzz

Cook gecmis olsun yelizim ins bidaha gerek kalmaz ameliyata cok zor olmustur senin icin ama rabbimin sana verdigi imtihandir bu vardir bi hayir bundan sonrada gelsin inss minigin ins bidaha gerek kalmaz bole zor ameliyat cook gecmis olsunn

Canımmm benimm. Sende iyi ki varsın..

Çok geçmiş olsun.. Yaşadıkların kolay değil ki.. Bu son olmuş olsun.. İnşAllah düzeldiğin vakit bebişinde gelecek..
Rabbimin sana yazgısı böleymiş vardır bi hayır.. Anlattıklarını okuyunca kendimeymii gibi üzüldüm ağlaman üzülmen hepsi normal ki..

Ama gülerek anlatıyo olmanda çok güzel en azından moralin yerinde.. Açlık hakkat kötü ama sabret az kaldı çıkınca ne var ne yok yersin nasılsa sindirim yapabiliyon

Şimdi hani demişti ya doktor tam kelimeleri hatırlamıyorum ama ilk ameliyatından kaynaklı olur diye bunu ameliyat ederken anlıycam diye.. O doktor mu bu hale getirmiş en çok bunu merak ediyorum şu anda anlattıklarını okuyunca..

Taa yumurtalıklara kadar gelen bişi gene verilmiş sadakan varmış canım şükür ki daha kötüsü olmadı..
Dedi mi doktor tüp bebek şansını falan gerçi yazamıyorsun ama sonra cevap verirsin..

Günaydın canlarımmmmmmm

yelizim gelmiş hoşgelmiş
kıyamam yaaa bize detayları yazacak diye kaç saat uğraşmış
iyisin ya biz çok mutluyuz bizde seni çok seviyoruz
canım bence çok şanslısın o doktorla karşılaştığın için çok iyi bir doktor belli
kısa sürede sağlığına kavuşacaksın ve miniğinde gelecek ardından
bağırsaklar o durumdayken gerçekten nasıl bu zamana geldin sıkıntısız hayret
2 mt gazmı çıktı kızzz ohh ne rahatlamışsındır
yürümen güzel canım birde yemeye başlasan tam olacak az kaldı

benoşum iyi olmuş gece gezmesi yapmanız arada lazım
aman araba diyosun bulaşma gerçekten ıvırı zıvırı çok
servisle işe gidip geliyonuz zaten normaldede metrobüste kurtarıcı bu trafikte
gez toz işte

twinim bi geliyosun istanbula bizden iyi geziyosun kızzz
ama ben yerinde olsam gelip tatilimi vaktimi burda geçirmem böyle hem trafik hem kalabalık sıcak
güzel bir tatil kasabasına giderim egeye görmediğim yerleri görür gezerim girerim denizime
tur şirktleri ideal tabi benim için ama arabanız da varki offf ne gezilir iş sorunuda yok

hatta benim akrabalarım var kızda kocasıda öğrt.
atlıyorlar arabalarına başlıyolar egeden akdenize inip ordan mardine kadar çıkıyolar arkadaşları var orda ordanda en son memlekete gidip
dönüyorlar

ahh ahh yerinde olacaktımki neler yapılır neler

Günaydın canlar
Yelizim geçmiş ler olsun Rabbim bi daha göstermesin ..gerçekten nasıl bu şekildeyke sindirim yapabiliyodn bağırsak lar fln yapışık çok şükür geçti ınss ama eğer o doktorun hatasiysa bu şekilde nasıl yaşar bilemem eğer onun hatasiysa hakkınızı arayın derim ..neyse artık iyileşme süreci ve gelsin Tup bebişler sende iyiki varsın

Fundoşum kuzum tatile gidemiyor uz borclar fln var diye bizde buraya geldik sırf degisiklik olsun geldik seneye tatile gidicez ege yada Akdeniz e elimiz rahatlasin dibine kadr tatil yaoicz...Evet kız durmuoz valla sorma benim ki oturmaya mi geldik diyo

Sosyalim benosum lizom ayşem

Sabah uskudar a geldik benimki hastaneye gitti ürolog a ..zeynep Kamil arastrma hast.e gitti

Gunaydin kizlarrr

Yelizimmmm hosgelmissin. Cok gecmis olsunn. Ayaga kalkmissin masallahhh. Bi yemek sikintisi kaldii. Yemege baslayincada sikintilarinn bitecek insallah. Allahim bol sifa versin. Benim soracaklarimi benos sormus zatenn

Twinimmm zeynep kamil cok iyi bi hastane. Ablam orda dogmus. Abimle ben evde
Bana cok uzak degilsiniz. Ozel arabayla gidilirse 20 dk surer zeynep kamil.
InsLlah esin icin hayirli sonuclar gelirrr canim.

Fundosum sanada gunaydinn. Dokturmussun yineee
Benossta ikinci dokturenlerden
Sosiiii uyuyo hala sanirimmm

twinimmmm önce borçları temizleyin tabiii sonra tatilll
nasılsa her yaz boşsunz her yıl başka plan ne güzelll
miniğinizle gidersiniz inşallah seneye
eşin gezmeyi seviyor bu çok iyi

kızz ürologamı gittiii test yaptırcakmı tekrar yoksa elindeki testlemi gidicek
ayyy nasıl tedavi ediyo ne dicek mutlaka haber verrr

ayşem bilg. açar amaz ilk buraya tıklıyorum mailimden önce rahat oluyo pc den
tablettende zor giriyorum

nasılsın ayşem bi değişiklik varmı ömer napıyor büyüdümü kız iyiceee

ayşem bilg. açar amaz ilk buraya tıklıyorum mailimden önce rahat oluyo pc den
tablettende zor giriyorum

nasılsın ayşem bi değişiklik varmı ömer napıyor büyüdümü kız iyiceee
Evt tabletten zor oluoo. Ben annemdeyim bugun. Telddn takiliyorumm.
Iyiyim fundam sen nasilsin. Buyuyo canim. Aksamlari uyutmuo:) artik bir an once ciksada rahatlayayim diorum.

Kiz aliskanlik iste. Bende uyanir uyanmaz teli elime aliorum

Yelizimmm gelmissHos gelmiss
Gelmis gecmis olsun canim bundan sonra hersey daha guzel olacak insallah bebislerin gelecek ohhh kendine cok iyi bak yelizim o ictigin seyide artik birak yemene icmene cok dikkat et ve bir an once toparlanmaya bak
Kizlarr gunaydin bu arada
Aysem omer tekmemi atip uyutmuyor kizz
Fundoss igneler nasil gidiyor:94:
Benay artik gecelere akiyor cok ugramaz buralara
Twin insallah esin guzel haberlerle gelecek

Evt tabletten zor oluoo. Ben annemdeyim bugun. Telddn takiliyorumm.
Iyiyim fundam sen nasilsin. Buyuyo canim. Aksamlari uyutmuo:) artik bir an once ciksada rahatlayayim diorum.

Kiz aliskanlik iste. Bende uyanir uyanmaz teli elime aliorum

az kaldı ayşemmm kucağına almana

sosyalim iğneler acemice işte dün iğneyi sotum baktım rakam 37,5 yazıyo kaldım öle hemen çevidim 75 e ne ara dönmüş ooo
fazlamı gitti ilaç noldu bilmiyorum

twinim evet yaa mıtlaka haber verrrr inşallah hiçbi sorun yoktur sizde dönünce hemen
gerçi bellide olmaz burda atarsınız belki temelleri

Hosgeldin sosii. Yok canim tekme atsa iyi. Bikac gundur poposunu surtuyo,ittiriyo karnimin sol tarafinda. Karnim yamuk yumuk oluo. Birde tekme attikca kukumdan cikacak gibi oluo. Istem disi bacaklarimi kapatiorum:)

Insallah fundammm.kiz sana diorum icin rahat etmioesa git bi saglik ocagins sor:26:

çıkacak gibimi oluyorrrr amaninnn

yoook kızzz ben yapacammmm cteside ultrasonda bakacam ne yapmışım

Canlar net çok iyi cekmiyo giremiyorum

Sosimm Sağol cnmm inss

Ayşem evet iyi bi hastaneymis kuzeni oranın eczane sinde calisio o dedi oraya git diye ama dr muayene etmemiş bile ultrason çekin demiş orda da cekilmiyo başka hastanede yaptrn sonucu gtrn demiş mem...I aradım prof 365tl SGK ile calismiolrms
Diyarbakirda başka bi dra daha gidecek..

Fundoşum yok kuzum çalışma fln rahat degilz burda bide malum ramazan diye
Canom usttede yazdım sonra ordan çıkıp uskudar devlet hastanesi ne gitmiş orda görünmus bi dr a o da varikosel demiş test sonuçlarını görmek lazım demiş eskileride yeni yolldim teline ama ogleden sonra yine test vericekmis fundam bide şey demiş varikosel bazen sperm i etkilemeyebilir bakalım bnde merakla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…