Ağlayakta gözden mi olak???

kızlar bu arada gece deprem olmuşş ve annemle ablam da orada yani deprem sarozda enez sınırında oluyor bizimkilerde enezin yan köyü yaylada :18: 4,2 olmasına rağmen çok sallanmışlar uykudan uyandırmış çok korkmuşlarrr

hadi yaa varikoseli nsıl anlıyorki hemencik canım onda ameliyat şart değilmi öleyse

Gerçekten mi :18: ay kuzum Allah korusun yaa

Deprem mi ayy Allah korusun:18:
Twin olabilirle olmaz ki bu ama yok mu bunun teshis durumu yani bu rahatsizligi nasilmbiliyorlar ki drlar:26:
Aysem ben cok uzuluyorum bebeklere kiz minnacik yerde kocaman govdeleriyle yasamaya calisiyorlaroda sizlere rahatsizlik veriyor iste

Cnm en iyi elle muayene de anliyorlar sonrada ultrasonda ama bu hastane 31 ekime gün vermiş ultrason için dönünce yaptrck bakalım kuzum

Cok olsun az olmasin fundos bisey olmaz o kadar fazlaliktan yada azliktan

Cnm muayene etmiş sanırım cnm iki hastanede ameliyat demis ama bilmiyorum ki öyle hmn ameliyat fln

dimi kızzz bende öle düşünmüştümmm sağol senden duyunca daha bi memnun oldum zten çizelge var oda 300 ün azıcı kaltına düşmüş 300 olması lazımdı çaktırma

işte demek biliyo adamlar twinim yaaa ama çok basit ve hemen hallolan bi operasyon diye bi,liyorum
eğer öyleyse hemencik yaptırır okulda yokken ne dersin
bizim bi arkadaşta öletydi adam açtırdı damarı kızı oldu şimdi oğluşları geldi peşinden
uzatmayın süreci twinim zaman gidiyo yok yere bak

evet ben araştırmıştım testislerden biri büyük biri küçük olurmuş yada işte başka özelliklerden
bak bende onca dr. a sordum içlerinde sadece biri direk şu cümleyi yazmış

Sayısı iyi ama hareket düşük varikosel yönünden skrootal doppler yaptırsın
bunu yazan ankarada prof. dr. yaşlıda bi dr.

ama dikkate almadık iyimi kötümü bilemiyorumki şu aşılama da nolacak ona göre benimkide artık ürologa gitmeli diye düşünüyorum ben ama dr. um gerekli görmediki yaaaa

misal biride değerleri çok iyi demiş aşılamada şansınız iki katına çıkar demiş oda cerrahpaşa bölüm başk.
hepsi farklı konuşuyo anam

Kuzum eğer hepsi ameliyat derse olcak zaten ama sperm de bi sıkıntı yok ya o biraz beni dusunduruyo çünkü varikosel sperm i etkileyebiliyo demiştim ya dayisinda ileri derecedeydi kesin ameliyt demişler ama normal yolla oldu bebekleri şimdi 2.ye hamile oda normal yolla ..Dr lari biliyosun hmn ameliyat diyolar ameliyat olmadan ben kendi druma giderim eğer aşılama derse aşılama yaparız cnm

Twinim eve donunce hemen yaptirin o zaman bir an once gelsin bebisler hem bildigim kadariyla cok zor bi ameliyat degil
Fundos cumartesi yumlarin durumlarina bakacak degil mi kac mm olduguna falan

Twinim eve donunce hemen yaptirin o zaman bir an once gelsin bebisler hem bildigim kadariyla cok zor bi ameliyat degil

evet sosyalimmmm kaç tane kaç mm ne durumda ne zamana gün vercek ilaca devammı dicek :26:

Cnm kontrol etmeden hiçbiri anlayamıyor malesef çünkü bazen ultrosnla bile yanilabiliyo drlar ..senin dr gerekli görmez ztn cnm onlar spermiyogram a bakiyo yorum yapıo ..ama asilamayla olcak ınss kuzum hem yıkanio en kalitelileri seçiliyor ..sen şimdi bunu stres yapma cnm

Inss gelsinler artik ..Yaptrcz kuzum ınss orda bi dr daha var ona da görünsün ..agustosta da ankaraya gidiyoruzz acep orda da mı gitse ay cok abartiyorum yaa galiba

Canlarim ben cikayim uyuycam biraz sabah çok erken kalktım gün bitmez yoksa acikmayada başladım öpüyorum hepinizi gözüm burda takipteyim yani

Inss gelsinler artik ..Yaptrcz kuzum ınss orda bi dr daha var ona da görünsün ..agustosta da ankaraya gidiyoruzz acep orda da mı gitse ay cok abartiyorum yaa galiba

evet yaaa hepsi farklı yorumluyor
aynen twinim şimdi bunu bi deneyelim hayırlısı sırada ne varsa aksatmadan yaparız inş. gerek kalmaz tabi
en kaliteli spoşlar sağlıklı yumurtalar ve yanyana geliyo e daha ne olsun dimi

twinim kendi gitmek istiyorsa bırak gitsin alışmış heralde açmaya oda bizim gibi zor gelmez benimkine hadi bak dr. müsait bi görün dedim rengi attı yokk şimdi olmaz dedi sesi gitti adamın içim cızladı o an kızz

Twinim aslinda adam akilli bi kadin dogumcuya gorunsende o mu size bi yol haritasi cizse:26: neyse canim uyu sen simdi hakkina hayirlisi
Fundos insallah hersey yolunda gidecek sen simdi relax ol ve olumlu guzel seyler dusun

Kiz fundos ilahi guldurdun beni acmaya alismis demek ne kiz

oyşşş inşallah twinim kızmaz banaa biraz saçma söledimmm
kız öle olur yaa ilkte çekinirsin sonrada alışırsın benimkini diyom yaaa
bikere sperm verdi kan ter içinde kaldı
sonra gitmiş ikinciye keyfince vermiş laboratuarda

ürologada gitse bi defa eminim alışır

kız bende ctesi dr. ultrason dedi yaa niye alttan bakmıyo daha rahat görmezmi diyorum baksın diye istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…