kızlar bu arada gece deprem olmuşş ve annemle ablam da orada yani deprem sarozda enez sınırında oluyor bizimkilerde enezin yan köyü yaylada :18: 4,2 olmasına rağmen çok sallanmışlar uykudan uyandırmış çok korkmuşlarrr
hadi yaa varikoseli nsıl anlıyorki hemencikcanım onda ameliyat şart değilmi öleyse
Deprem mi ayy Allah korusun:18:
Twin olabilirle olmaz ki bu ama yok mu bunun teshis durumu yani bu rahatsizligi nasilmbiliyorlar ki drlar:26:
Aysem ben cok uzuluyorum bebeklere kiz minnacik yerde kocaman govdeleriyle yasamaya calisiyorlaroda sizlere rahatsizlik veriyor iste
Cok olsun az olmasin fundos bisey olmaz o kadar fazlaliktan yada azliktan
Cnm muayene etmiş sanırım cnm iki hastanede ameliyat demis ama bilmiyorum ki öyle hmn ameliyat fln
dimi kızzz bende öle düşünmüştümmmsağol senden duyunca daha bi memnun oldum zten çizelge var oda 300 ün azıcı kaltına düşmüş 300 olması lazımdı çaktırma
işte demek biliyo adamlar twinim yaaa ama çok basit ve hemen hallolan bi operasyon diye bi,liyorum
eğer öyleyse hemencik yaptırır okulda yokken ne dersin
bizim bi arkadaşta öletydi adam açtırdı damarı kızı oldu şimdi oğluşları geldi peşinden
uzatmayın süreci twinim zaman gidiyo yok yere bak
Twinim eve donunce hemen yaptirin o zaman bir an once gelsin bebisler hem bildigim kadariyla cok zor bi ameliyat degil
Fundos cumartesi yumlarin durumlarina bakacak degil mi kac mm olduguna falan
evet ben araştırmıştım testislerden biri büyük biri küçük olurmuşyada işte başka özelliklerden
bak bende onca dr. a sordum içlerinde sadece biri direk şu cümleyi yazmış
Sayısı iyi ama hareket düşük varikosel yönünden skrootal doppler yaptırsın
bunu yazan ankarada prof. dr. yaşlıda bi dr.
ama dikkate almadık iyimi kötümü bilemiyorumki şu aşılama da nolacak ona göre benimkide artık ürologa gitmeli diye düşünüyorum ben ama dr. um gerekli görmediki yaaaa
misal biride değerleri çok iyi demiş aşılamada şansınız iki katına çıkar demiş oda cerrahpaşa bölüm başk.
hepsi farklı konuşuyo anam
Twinim eve donunce hemen yaptirin o zaman bir an once gelsin bebisler hem bildigim kadariyla cok zor bi ameliyat degil
Fundos cumartesi yumlarin durumlarina bakacak degil mi kac mm olduguna falan
Cnm kontrol etmeden hiçbiri anlayamıyor malesef çünkü bazen ultrosnla bile yanilabiliyo drlar ..senin dr gerekli görmez ztn cnm onlar spermiyogram a bakiyo yorum yapıo ..ama asilamayla olcak ınss kuzum hem yıkanio en kalitelileri seçiliyor ..sen şimdi bunu stres yapma cnm
Inss gelsinler artik ..Yaptrcz kuzum ınss orda bi dr daha var ona da görünsün ..agustosta da ankaraya gidiyoruzz acep orda da mı gitse ay cok abartiyorum yaa galiba
Canlarim ben cikayim uyuycam biraz sabah çok erken kalktım gün bitmez yoksa acikmayada başladım öpüyorum hepinizi gözüm burda takipteyim yani
Kiz fundos ilahi guldurdun beni acmaya alismis demek ne kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?