Oy masallahh tosuncugaaaAllahim saglikla buyumesimi nasip etsinm cok sukur kurtuldun canim. Insallah bulantilarinda hemen gecer.
Spina nasil oluo cnm. Ilk defa duyuyorum:26:
Kafasi duzelirr. Bizim yegeninde basta biraz yamuk gibiydi simdii kafasi gayet duzgun
Cok yaniorum lizooo,yavastan ayaklarimda sismeye basladii. Birde sen diodun ya kukumun ustunde agri oluo diye. Onlar basladi birdee.
Spinal belinden igneyle asagi tarafi uyusturuyolarya onun bi cesidi bide epidural var ondada igne cok acitiyormus.
Canim kovaya su doldur ayagini icinde beklet ara ara cok yandikca sok iyi geliyor. Kiiz yoksa senindemi yakin kukunun ustunde agri varsa olabilir benim dogumun basladigi gun ozellikle daha cok agriyodu
benim normal dogum kendiliginden basladi su geldikten sonra sancilarimda basladi gece 4 e kadar bekledik baktik acilma 6 cm de kaldi bebekte tehlikeye giriyodu benimde rizami alip sezeryana karar verdiler. Aslinda son 2 saat benim zorumla beklediler yoksa daha once alacaklardi sezeryana. 5e 5 kala geldi pasam. Doktor cok inatcisin normal dedin tutturdun agri kesici yapiyim dedim yaptirmiyorsun ne guclusun diyor :)
Bu aksam yapayim barii.
Masalah canim iyi dayanmissin. Kismeti oyleymiss. Sagasalim geldi yaa. Ama aciliminda baya olmus demekki senin alt taraf normalede musait.
O sancilar cok kotu diolar dogru mu
Yani son 1 haftadir tam orama agri girio hemende gecmio. Kanala yerlesmeye calisio heralde. Cumartesi dr a gidecez bakalim ne diyecek.
Neyse ikinci bebekte tamamen uyutulursun cnm.
Kiz seninkinin boyuda uzun diye hatirliorum. Kac cm dogdu. Birde 36. Haftanda kilosu kactii. Soylemistin ama unuttum.
Yok canim catin dar dedi bebek sanci geldikce kanala baski yapip asagi inecegine yukari kaciyormus.sancilar basta dayanilamayacak gibi degil hep oyle olacagini saniyorsun fakat belini ortadan kiriyomus gibi artiyo son anlarda. Bi nefes aldiriyo tekrar gitgide siklasiyo.
Ayrica her gozumu kapattigimda cati muayenesini goruyorum tekrar tekrar yasiyorum bagirta bagirta bakti ebe doktorun yaptigi o kadar acitmadi.
49 cm dogdu 36+2 haftalikken 3200 du 35+0 haftalikken 3 kiloydu canim
Yok canim catin dar dedi bebek sanci geldikce kanala baski yapip asagi inecegine yukari kaciyormus.sancilar basta dayanilamayacak gibi degil hep oyle olacagini saniyorsun fakat belini ortadan kiriyomus gibi artiyo son anlarda. Bi nefes aldiriyo tekrar gitgide siklasiyo.
Ayrica her gozumu kapattigimda cati muayenesini goruyorum tekrar tekrar yasiyorum bagirta bagirta bakti ebe doktorun yaptigi o kadar acitmadi.
49 cm dogdu 36+2 haftalikken 3200 du 35+0 haftalikken 3 kiloydu canim
Lizooo tosununa masallahcok sukur evede gelmissin bundan sonra hersey daha guzel olacak insallah aman diyeyim bol bol yemek ye su ic ozellikle geceleri sakin ac kalma
Simdi ben anlamadim epidural mi iyi spinal mi yoksa genel anastezi mi:26: bi bunun aciklamasini yapin bana kizlar:44:
3 tekerleklide bende denge durumunun sorun oldugunu okudum o yuzden 4 tekerlek alacagim insallah benayim
Yalniz cok pahali haa 1000 liradan basliyor guzel arabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?