Bende 500 civari bi sey dusunuyorum ilk 3 sene falan iyi oluyor sonra arabaya gerek kalmiyor zaten Allah kaza bela vermezse arabamiz var malatya zaten kucuk bi sehir cok gerek duyacagimi sanmiyorum bebek arabasina :26:
Istanbulda bi de magaza cok ya ondan indirimler ve fiyatlari bayagi degisiklik gosterir uyguna bulman cok guzelmolmus aysem omerimiz binsin rahat rahat gezsinn
Burasida oyle disari cikmam lazim ama hic gozum yemiyor aysem bu ne sicak boyle Allah disarida calisanlara yardim etsin
Fundosun isi var sanirim yoksa kesin gelirdi
Vala Allah hepimizin yardimcisi olsun canim. Ama bugun dunden daha sicakk.ağostos ayında napcaz acaba çok merak ediyorum ben..
bizim iş yeri soğuk çoğu zaman ben üşüyorum klimadan ama klima da iyi bişi değil
Funda hakkat nerdeki şimdiye kadar gelirdi, kesin dışarda bi işe gitti,
Vala Allah hepimizin yardimcisi olsun canim. Ama bugun dunden daha sicakk.
Yarin sicaklik biraz dusucekmis neyse.
Siz dun naptiniz nasil gecti cnm?
Sosi evet sizin orda nem yok. Biz burda yapis yapisizz
Isini hizli hizli hallet gell cnm.
Ohh ne guzel olmus. Afiyet olsunnnn.inşAllah düşer canım..
biz naptık gayet güzeldi valla benim kuzen ev hanımı ya becerekli de sıpa.. pek güzel sofra hazırlamış şiştik zaten..
sana da demeye korkuyorum canın istiyor
tatlısına bayıldık sütlü tatlıydı.. birde onun actifry var tefalin çok sık kullanıyormuş bende merak ediyordum onun içinde tavuk yaptı bayıldım bende ilerleyen dönemde kesin alıcam ama önce düdüklü almam lazım
Oo yelo gelmisssss
Arkasindanda findik
Ohh ne guzel olmus. Afiyet olsunnnn.
O tefalin aleti nasil cnm. Kizartma falan mi yapilior.
Sutlu tatlisi nasildi kiz. Tarif aldin mi. Agir degilse bizde deneyelim. Bende bugun gullac yaptim yine. Ramazanda hafif hafif iyi oluyorr.dudukluden korkuyorum ben ya
Yaaaa fundosss niye hemen kist diyorsunnnn. Ahh senin bu karamsarligin yok muuu. Ayni benim kocaaherkese merhaba canlarımmmm
yelizimi gördüm sankiiiii canım nasıl özlemişim adını görmeyi altta
ben metraja gittim sabahtan şimdi mola verdik yine çıkıcam
aşırı sıcak dışarısı ve ayaklarım ellerim şişti terliyor
klimayıda sevmiyorum benoş gibi napacaz böle yaaa
kızlar benim karnımda acaip ağrı ve batma var ya yum çok oldu yada kist demek istemiyorum ama garip ağrılar
normalmi acaba bilmiyorum ki... daha 3 iğne
yarın belli olacak ama acaip ağrı çekiyorum kabız gibi garip
bende düdüklüden çok korkuyorum canım..annemin yüzüne patladı ya onu gördükten snora yaklamaşadım o yüzden de almıyorum ama almak da zorundayım yoksa her yemeği yapamıyorum
bir kaşık yağla kızartma yapılıyor..
patates tavuk et ne pişirmek istersen sadece 1 kaşık yağ yetiryor biliyordum onda görmüştüm ama ilk defa pişerken şahit oldum.. gayet güzel pişirdi 25-30 dk sürdü sürmedi.. bi tek kötü yanı pişirirken çevirdiği bi alet var onu kurutmadan yıkman lazım o sıkıntı aralarına falan giriyor ama değer mi değr.. yağ oranı düşük oluyor çünkü.
tarif çok hafif kız sütlü tatlı ya güzeldi. adı kayıslı kup
oktay ustanın tarifiymiş o arasına bisküvi kırıntısı katmış bi de üstüne rulo kat var ya ondan koymuş resmini çekmiyi unuttum harika bi görüntüsü vardı cevizli
tarif şu
1 lt süt
1 su bardağı toz şeker
2 çorba kaşığı un
2 çorba kaşğı nişasta
1 paket vanilya
2 çorba kaşığı köpürtülmüş şanti
1 kase kusu kayısı
ceviz
bisküvi
süt, şeker, un nişasta, vanilya tencerede pişiyor, koyulaşıp kaynayınca altını kapatıp soğutuyoruz, soğuyunca krem şanti katıp miskerle karıştırıyoruz,
kayısıları ıslatıp bekletiyoruz onlar yumuşayınca bir kısmı kasenin altına koyup üzerine muhallebiyi koyup biraz petibör bisküvvi toz halinde atıp tekrar krema koyup üzerine doğranmış kayısı ve ceviz ile süsleyip rulo kat takıyon
yerim seniiii kızzz
nasıl bir bağ var aramızda böyle ya aklım sizd ekalıyor hemen giremedim merak ederler diyorum
lizoda gelmişşşş evinede gitmiş oyy yesinler analı oğullu
yelomm iyisinnndahada iyi olacaksın
Bende seni yerimmmmm.. su anda yeme konusunda cok kapasiteliyim cunkuuBende isimi hallettim geldim evdeyim artık
Fundos yarin belli olacak bakalim nasil olmus yumoslar
Ayyy gullac mi
Benay bende klimayi hic sevmiyorum kiz nefes alamiyor gibi oluyorum klima olunca
Ben bi dusa girip geliyorum
finduk hanımda gelmiş hoş gelmiş...
valla inanılmaz sıcak Allah dışarda olanan yardımcısı olsun..
kıızzz iyiye işaret olsun hemen kötüye yorma sakın.. yarın netleşcek.. en iyi yumurtaya en iyi yerleşme sağlanıp sonucu bi an önce almak nasip olur inşAllah..
Yaaaa fundosss niye hemen kist diyorsunnnn. Ahh senin bu karamsarligin yok muuu. Ayni benim kocaa
Kizz sevin iste bak degisik biseyler oluo. Ben yum donemimde kasiklarim cok siddetli agrimistii. Hele ovulosyon testinde cift cizgiyi gordukten sonra daha cok agridii. Yumlar buyuduu sikiliyolar artikk karsi cinsin gelmesini bekliolarbole dusum tamam mii. Guzelim yumlarida bozacaksin sonraaa
Aman bize hava deme. Sende sapka falan tak cnm.
Bende isimi hallettim geldim evdeyim artık
Fundos yarin belli olacak bakalim nasil olmus yumoslar
Ayyy gullac mi
Benay bende klimayi hic sevmiyorum kiz nefes alamiyor gibi oluyorum klima olunca
Ben bi dusa girip geliyorum
Bende seni yerimmmmm.. su anda yeme konusunda cok kapasiteliyim cunkuu
Allah bozmasin findikkk
Benos onu bende duydum ya cok guzelmiss. Bende bakayim. Fiyatlari nasil acaba. Cidden cok basarili. Yag oraninin dusuk olmasi hele.
Aman cikarir yikariz hemen napalim.
Tatlida cok guzele benzio. Denemek lazim. Degisik tatlari seviorummm.
Ayy sosimm keske soylemeseydim tuhkiz esine soylee aksam gelirken alsinn.
Ama sabah şok marketten aldim gullaci pek begenmedim. Bim in gullaci en guzeli yaparsaniz ondan alin. Bu pek guzel olmayacak bence.
uyyyy
ya izmirde çok sevdiğim bi ablam varr oda benden bikaç ay sonra evlenmişti ondan aldı bi sorim bayramda gidince memnunmu 4 yıldır kullanıyor kız
baklava bile yapılıyor demişti
bimin bazı şeyleri güzel şgerçekten yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?