tamam ayşemmmm
kız bu arada konu açılmışken ben kek kalıbından çok çekiyorum sizin kullaıp memnun olduğunuz marka varmııı
bende 5 değişik kalıp var yok anam bir iki iyi sonra gene sapıtıyolartefal bile var yokkk yapıştırıyo
akşam kursum vaaarunutmuşum
Bende t-desing markanin kalpli kek kalibi var cnm. Yeni aldim onu. Gecen kek yapmistim ya. Hic yapismadi. Ama kaliba karisimi dokmeden once kalibi tereyagi ile yagladim. Sende bi kere ole dene cnm. Bende birde silikon kek kalibi var oda yapismio ama ondan pek memnun kalmadim.
Yarabbiiiiiiiiiiiii şunlara bakınnnnnnnnnnnnnn
https://www.facebook.com/#!/photo.php?v=10152260881103546&set=vb.225046513545&type=2&theater
Allahımmmmm yaa
silişkonu hiç sevmedim bendee
kız ben hem yağlıyom hemde un serpiyorum ilte güzel sonra cıvıtıyor
ben böle yuvarlak içi delikli varya klasik ondan istiyom evdede 4 tane var
bu arada ben çıkıyorum
Yelo cok alemsin bardagi mi yiyecektin kiyamam yaa neyse sen iyicene doyana kadarvyemek muhabbeti falan yapmayalim o zaman
Igneler yakiyor canim evet ama belli bi sure sonra alisiyorsun artik zevk almaya basliyorsun
Sana yarin artik yavas yavas yemek verirler o zaman insallah bagirsaklarin sorun cikarmazda sende rahat edersin
Yok kizz takiliyom ben sizee konusunnnn
Allah kimseyi aclikla sinamasin yarabbim ben 4 gunde delirdimm iki lokmayi bulamadigi icin ac kalanlar varr halimize bin şukur yine de.Allah onlara yardim etsin
Funda nerde kizzz
Onun adini artik vehamet koydum
he ya onu diyom ya arada lafta sokuyor cadı
benide ins. eklemiş onayladım ama benimd avetimi kabul etmemiştiio zıkkımada sade tabletten giriyom ya göremiyom şimdi eklemişmi gece kabul etmemişit o beni takpliyo ama ben göremiyorum beno bi baksana kız listeme ez. varmı
benoş o bendede varyaaa geçen ctesi kadın geldi ya hani bal dök yala oldu
diyorum temizken gelsin birileri kesin pislenince gelirler
eşimde akşama dayısıgili mangala çağırıyormuş e peki dedim hazır ev yerindeyken
Kizz findik geri takibi birakmak zorunda benim sapik bugun geliyo yapisiyo benim tlfona vermiyoda kusura bakma nolurr fotarinada baktim cok sekersinn gecende ruyamda gordum solemeyi unuttum
İsabet olmuş bende bela istemem başıma, keşke hiç davet etmeseydin yada kabul etmeseydim bende..
aman diyim buranın dışında yanaşma bana twiterdanda silebilirsin
yeloo demek öle vayyy gergin vayyyy bende sana öle dicemmmm
nassın iyisin inşallah yavrummm
taze annemiz napıyo acabaaa miniğiyle
sosemm ayşemm benoşum twinimm
Lizommm cok gecmis olsunnn.Allahim sifa versin. Ilk gunlerde memeden kan gelme durumu olabiliyormusAcildeyim kizlar
Bebegi sabaha kadar uyutamadim memeyi hic birakmak istemedi tam uyutup biraktim kan kustudoktor muhtemelen gogsum kanadigi icin kan ictigini sindirilmis kan oldugunu soyledi ama kaka tahlili istedi bide
Bu arada bende acillik oldum spinalin yan etkisi omuriligimden beynimin tepesine kadar agriyor basimi kaldiramiyorum igne serum verdi yatiyorum acilde hersey ne kadar zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?