Ağlayakta gözden mi olak???

Bende t-desing markanin kalpli kek kalibi var cnm. Yeni aldim onu. Gecen kek yapmistim ya. Hic yapismadi. Ama kaliba karisimi dokmeden once kalibi tereyagi ile yagladim. Sende bi kere ole dene cnm. Bende birde silikon kek kalibi var oda yapismio ama ondan pek memnun kalmadim.

silişkonu hiç sevmedim bendee
kız ben hem yağlıyom hemde un serpiyorum ilte güzel sonra cıvıtıyor
ben böle yuvarlak içi delikli varya klasik ondan istiyom evdede 4 tane var

bu arada ben çıkıyorum

silişkonu hiç sevmedim bendee
kız ben hem yağlıyom hemde un serpiyorum ilte güzel sonra cıvıtıyor
ben böle yuvarlak içi delikli varya klasik ondan istiyom evdede 4 tane var

bu arada ben çıkıyorum

O dediklerin daha guzelll

Tamam canim hadi kolay gelsin dikkat et kendineeee

Aysem aksama kuzenim yapacak orada yerim artik benim icin sorun yok isteyen istedigini paylasabilir yemek konusunda
Fundos kolay gelsin
Benay bu tarif istedigin meyveyle olur degil mi mesela seftali kayisiyi sevmiyorumda ben az biraz

Genşşlerrrr
Biara giriyodumm pansumana geldiler kapadimm
Kizz sol kolumda damaryolu acamiyolar oyizden hep sagda serum.solla yazmak da iskence

Bu sabah dr su ve meyvesuyuna izin verdi.o da yarimşar cay bardagi
İctim de bardaklari da yicektim nerdeyse

Ya kizlar cok fenayim.Yani anlatamam sinir gerginlik had safhada her gecen saat daha cok deliriyorumm
Ama buna da sukur napalim.biseyler icince aşiri bi tepki gelmedi mide bagirsaktan Allah korusun en buyuk korkumuz o

Yemeklerden tatlilardan bahsediyonuz gozume gozukmeyin leyynnn reklamda bile gorunce gozlerim doluyooo

Ay bu fundanin vehametleri de beni oldurecekk
Kizimm o igneyle simdi yumurtaliklarin nasil uyariliyo heralde agri olcakk.Ayrica kist oyle simdiden olmazz.catlatma ignesiyle catlamazsa kalir ve kistleşir.onun icin de daha erkenn

Sosyalimm hani şu kan sulandirici igne varyaa.Amann yarabbim bana hergun yapiyolar kolumun arkasina.O nasil bi aci nasil igrenc bi yanma ve agri yapiyo kollarima anlatamam.
Kadin elinde o kalem gibi tıkk diye enjekte ettigi seyle gelince ben ter döküyorumm

Yelo cok alemsin bardagi mi yiyecektin kiyamam yaa neyse sen iyicene doyana kadarvyemek muhabbeti falan yapmayalim o zaman
Igneler yakiyor canim evet ama belli bi sure sonra alisiyorsun artik zevk almaya basliyorsun
Sana yarin artik yavas yavas yemek verirler o zaman insallah bagirsaklarin sorun cikarmazda sende rahat edersin

Yani dr yavas yavas sulu gidalara baslayalim derken 1 gunu kastettigini sanmiyorum
Ulenn pazartesiye kadar da kesin burdayiz

Sen hala oluyomusun o igneyi canm??
Benim bugun sonmus dr dosyada o ilacin yanina stop yazmis

Ya bin sukur yine de.Tamam bu kattaki en aç hasta ben olabilirim ama hastaligi cok daha beter olanlar varr
Allahim kimseyi dusurmesin buralara yaaa

Yelizim hemen agir gidalar yiyemezsin zaten corba sulu yemeklerle baslayip sonrasinda yavas yavas diger yiyeceklere gecis yaparsin diye dusunuyorum
Ohh ne guzel ignelerinde bitmis sevindim ben bebek gelene kadar kullanacagim igneleri canim
Amin yelizim Rabbim oralara kimseyi dusurmesin oralarsizda etmesin dermansiz dert vermesin

Fındık görüşürüz canım..

Sosyl kız olur bencede pekte güzel olur du ben yarın misafire öle yapim

Yelizim yaa haklısın kusura bakma unuttuk.. Sen yemek yiyene kadar yemek mevzusu yasak topikte

Az kaldı inşAllah geçecek sabır sadece demesi kolay olsa da başka bişi gelmiyo elden

Yok kizz takiliyom ben sizee konusunnnn
Allah kimseyi aclikla sinamasin yarabbim ben 4 gunde delirdimm iki lokmayi bulamadigi icin ac kalanlar varr halimize bin şukur yine de.Allah onlara yardim etsin

Funda nerde kizzz
Onun adini artik vehamet koydum

kesinlikle çok doğru bi isim

Amin canım. gerçekten açlık çok zor bi durum bi de bi gün değil iki gün deil ALlah yardımcın olsun..

3 saat oncesinden buzdolabinada koyarsan daha guzel olur canim serin serinniyi gider
Yeliz sen bunlari okuma canim:18:
Bu arada fundos metraja gitti

Kizz findik geri takibi birakmak zorunda benim sapik bugun geliyo yapisiyo benim tlfona vermiyoda kusura bakma nolurr fotarinada baktim cok sekersinn gecende ruyamda gordum solemeyi unuttum

Kizz findik geri takibi birakmak zorunda benim sapik bugun geliyo yapisiyo benim tlfona vermiyoda kusura bakma nolurr fotarinada baktim cok sekersinn gecende ruyamda gordum solemeyi unuttum

İsabet olmuş bende bela istemem başıma, keşke hiç davet etmeseydin yada kabul etmeseydim bende..
aman diyim buranın dışında yanaşma bana twiterdanda silebilirsin

yeloo demek öle vayyy gergin vayyyy bende sana öle dicemmmm
nassın iyisin inşallah yavrummm

taze annemiz napıyo acabaaa miniğiyle

sosemm ayşemm benoşum twinimm

İyiyim canmm daha iyiyimm meyve suyu falan ictim rengim yerine geldi
Yalniz cok ilginc sesim tamamen gitti bu 4 gunde.biriyle konusurken kulaginin dibine yanasmam gerekiyo o derece kısıldı.susuzluktan ses tellerim kurudu galiba
He kizzzz vehamett oyle diyiim ki boylelikle yapmazsin belkiii.hiiicc kendini germe sadece umutlu ol heyecan duy ama ya olmazsa falan diye germe kendini.Bakk burda ne kadinlar gencecik insanlar hep konusuyo annem millet neler yasiyo
Allaha cok sukur bizim umudumuz varr.Ve bisekilde olucak yani Allahin izniyle
Evet ben de bayan gergin
Yuruyuse kalktigimda hep tup bebek kismina gidiyorum.Ayagim alissin

Acildeyim kizlar
Bebegi sabaha kadar uyutamadim memeyi hic birakmak istemedi tam uyutup biraktim kan kustu doktor muhtemelen gogsum kanadigi icin kan ictigini sindirilmis kan oldugunu soyledi ama kaka tahlili istedi bide
Bu arada bende acillik oldum spinalin yan etkisi omuriligimden beynimin tepesine kadar agriyor basimi kaldiramiyorum igne serum verdi yatiyorum acilde hersey ne kadar zor

Lizommm cok gecmis olsunnn.Allahim sifa versin. Ilk gunlerde memeden kan gelme durumu olabiliyormus ikinizde bir an once iyilesinn evinize gelin insallahhh.
Hadi guzel haberlerini brklioruzz.

Yelizimm seninde daha iyi olmana sevindim. Masallah canimm.

Fundam sende bugun hayirli haberlerle gel insallahh

Kizlar biz birazdan cikicaz. Bugun doktorum var. Doktordan cikinca hemen yazarim size.

Hepini opuyorum...

Gunaydin kizlar
Yelizim git gide toparlaniyorsun bunu yzilarinda gormek ne kadar guzel
Lizo korkacak bi sey yoktur insallah kendini yipratma kuzu demek ki olabiliyormus boyle seyler
Aysem hadi hayirli haberlerle gel bakalin minigimiz iceride ne yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…