Ağlayakta gözden mi olak???

Herkese iyi uykularrrr.
Sosiii evett uyuyodumm sicaktan her yerimden su akarak sizmisimm sonrada kayinvalideyr iftara gittik.ordanda annemlerin yanina sahile gectikm annemlerde sahilde cimenlere yayilmislarr. Sahuru orda yapacaklardi. Bizde onlarla takildik. Biraz once eve girdikk. Sonra siziokudum hemrn baya kaynatmissiniz

Yelooo ne guzell artik daha cok geliosunn masallah sanaa

Lizoo bebise cok sevindimm ben demistim ama tosun sapasaglam diyee
Birde sogan suyu demissin. Bende onu soyle biliyorum. Dogurmadan 1 gun once 1 sogani parcalayip gogus uclarina suruosun ve gogsunde yara mara olmuoo. Yelo sende kardesine soylersin. Sosi sende yaparsin cnm.

Fundosss masallahh hep bole umutlu ol. Insallah asamanin sonunda guzel haberler gelecekk.

Benos menu saglam olmuss. Afiyet olsun canimm.

Twindee emirganlarda gezioo gez gezebildigin kadar anacimm

Yaa cok sicak. Su anda donum sirilsiklammm

Selammm canlarımmm

Dün ara ara gelip yazılanları okudum gecenin bi vakti son rötuşla okudum ama yazmaya takatim kalmadıydı yazamadımm

Kızlar tşk ediyorum menüm için söylediklerinize ama mutlaka tatlıyı yapın enfes oluyo azcık cıvıkta olsa tadı çok güzeldi.
Köftenin resmini istediydi funda çekemedim çünkü cimrilik ettim az geldi bana kalmadı ya iftarda çok yenmiyı normL köfte boyutundan büyük diye kızlar bi tane yer erkekler iki tane diyee hezapladıydım kalınca ziyan oluyo çünkü ama evdeki hesap çarşıya uymadı bana kalmadı rezillik

Lizimm herşey yolunda çok şükür bak üzüldüüne değmez.. Ablanla konuştun mu ne oldu onu anlatmamışsın..

Yelizimm sende artık bizimkesin ne güzel bakalım bu gün sana ne verecekler yemek

Ayşe kız dün normalin dışı bi sıcaklık vardı bizim ev genelde soğuk olurdu ama dün yandı resmen.. Biz camları açmıyoduk esiyo diye dün bütün camlar açık bama mısın demedi.. Dedik herhalde deprem olacak

Sosimm fundamm sizide seviyorum

Günaydınnnnnn kızjlar

ayşemmm bi an doğumamı gitti diye düşünmedim değil yaniiii kaybolmaaa böle uzun süreee

benoşşş hiç tadına bakamadınmı kızzzzz oluyo öle şeyler yaaa
bizde dün mısır almıştık közde yaptık az almışız yani gelenleri hesaba katmadık kırıp yedik eşimle o kadar güzel olmuşkii kimsede ben verim demedii

Yelooo bu dedini duymamış olimmm şimdi bide onu düşünmimm dolu onlar doluu
yarın sabahı iple çekiyorumm

Sosi dün uyumadı heraldeee

Günaydın canımm

Kız baktım tadına eşiminkinden

Ben senin misafir olayını anlamadım bugün de dönüp okumadım du bi okuyum

Son bir gün.. Öğlen mi gitcen.. Aşılama olacak mı yoksa gene kontrol mü edecek

Kızz dün geldik çok sıcaktıı attık kendimizii koltuğa sızmışız tel çaldı bi koşturmaca toparlamaca lavaboyu filan cifledim

bu akşam son iğnemi vurcam canım elimdeki ilaç bitiyo o zaman tamam derse çatlatma iğnesini verip 36 saat sonra aşılamaya geçer
yok gelişmemişse iğne alıp devam
aşılama hemen olmaz yani en erken çarşamba sabahı

Gunaydin canlar bu saate kadar uyumusum
Yelizim sabaha karsi 4 te uyudum en son 2.5 gibi geldim buraya sonrada nette dizi izledim
Aysemm ohh serinn serin gezmissin ne guzel
Benayy cansin kiz tatlida cok guzel gozukuyor
Fundos yarin icinn heyecan var mi kiggizzzz

Hee son dakka misafirleri
Spidy gonzalez

İnşAllah hayırlı olan zamanda olur ve mutlu sona ulaşırız.. Bu hafta senin haftadan lütfen stressiz geçirmeye çalış

Hamilelik anıları

Saol tatlım sizde yapın tadıda güzel bebişleri alıştırın tatlıya

Gunaydinn canlarrr.
Ayy bugun zorla ayildimm.
Yaa ben tuvalete cikamiorum karnim cok fenaa
Fundoss dogurmadim merak etme hala tek parca halinddyizz
Kizz benimki gununu bekleyecek bence. Dunde hic sancim cikmadi nst de de.
Benosss tatlin ne guzel olmusss kiz. Bayildim valaa.ellerine saglikkk

Evet kızlar heyecan doruktaa bu h.içi olur sanırımm:94:
Eşimde tatlıyabakarken gördüü çok güzel görünüyor yapsana dedii
dün menekşe aldım çook güzel yaa yerini çok sevdi galiba kocaman yapraklar açmışş

Eklentiler

• $20140713_115159.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 37
Evet canim simdilik hamileligin vermis oldugu sicakligi cok hissedemiyorum ama hava gercekten cok sicak yaprakta kimildamiyor arkadas
Insallah cozer canim onun sikintisida ayri tabi

Bende mısır yazacakken fındık yazmış

Kızz ben resmi göremedim güle güle büyüt benimde evinde bi tane çiçek var

Kizlarrr olsam ben olurdum kabiz kacinilmaz bisey dogum sonrası :) tepedeki lambalarda bagirsaklarimi gördüm:) kuru erik hosafi icin murdum erigi olursa daha iyi. Ben sut yapsin diye iciyorum ama masallah hiiic kabizlik yasamadim

Bende sabah nst ye girdim 0 sanciyla aksam doguma gittim o kadar emin konusma canim :)
Bu arada ins...dan burdaki kizlari gordum fundosla benosun fotosu altinda takip ettim ama goremiyorum kiii ahh benos ogretmedin bana su seyi kullanmayi :) sosyos senin tatli fotolarini da gordum cok seker olmussunn

Bende mısır yazacakken fındık yazmış

Kızz ben resmi göremedim güle güle büyüt benimde evinde bi tane çiçek var

Kizlarrr olsam ben olurdum kabiz kacinilmaz bisey dogum sonrası :) tepedeki lambalarda bagirsaklarimi gördüm:) kuru erik hosafi icin murdum erigi olursa daha iyi. Ben sut yapsin diye iciyorum ama masallah hiiic kabizlik yasamadim

Ben aşılama sonrası bol bol yicem valla dündeyedim yaa yok böle bi rahatlıkk
diğer tarafa yollarım ozamannn

lizomm dereotu ve petibör bisküvi çok süt yaparmışş:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…