Günaydınnnnnn kızjlar
ayşemmm bi an doğumamı gitti diye düşünmedim değil yaniiiikaybolmaaa böle uzun süreee
benoşşş hiç tadına bakamadınmı kızzzzzoluyo öle şeyler yaaa
bizde dün mısır almıştık közde yaptık az almışız yani gelenleri hesaba katmadık kırıp yedik eşimleo kadar güzel olmuşkii kimsede ben verim demedii
Yelooo bu dedini duymamış olimmmşimdi bide onu düşünmimm dolu onlar doluu
yarın sabahı iple çekiyorumm
Sosi dün uyumadı heraldeee
Günaydın canımm
Kız baktım tadına eşiminkinden
Ben senin misafir olayını anlamadım bugün de dönüp okumadım du bi okuyum
Son bir gün.. Öğlen mi gitcen.. Aşılama olacak mı yoksa gene kontrol mü edecek
Kızz dün geldik çok sıcaktıı attık kendimizii koltuğa sızmışız tel çaldıbi koşturmaca toparlamaca lavaboyu filan cifledim
bu akşam son iğnemi vurcam canım elimdeki ilaç bitiyo o zaman tamam derse çatlatma iğnesini verip 36 saat sonra aşılamaya geçer
yok gelişmemişse iğne alıp devam
aşılama hemen olmaz yani en erken çarşamba sabahı
Gunaydin canlar bu saate kadar uyumusum
Yelizim sabaha karsi 4 te uyudum en son 2.5 gibi geldim buraya sonrada nette dizi izledim
Aysemm ohh serinn serin gezmissin ne guzel
Benayy cansin kiztatlida cok guzel gozukuyor
Fundos yarin icinn heyecan var mi kiggizzzz
Kızz dün geldik çok sıcaktıı attık kendimizii koltuğa sızmışız tel çaldıbi koşturmaca toparlamaca lavaboyu filan cifledim
bu akşam son iğnemi vurcam canım elimdeki ilaç bitiyo o zaman tamam derse çatlatma iğnesini verip 36 saat sonra aşılamaya geçer
yok gelişmemişse iğne alıp devam
aşılama hemen olmaz yani en erken çarşamba sabahı
Hosgeldinn sosiiii. Dun cidden cok sicak vardii. Ama sen sanslisin son aylarin serinlige gelecek. Ohh pufur pufurr.Yapayim canim bende bi ara ama ne zaman kendiki iyi hissedersemm o zamann yapayim
Gecen 1 lt zeytinn yagi ictim bana misinn demedi aysem insallah sen kolay cozersin durumunu
1 lt miii
Simdi ben 2 kuru incir yiyip ustune su ictim. Bakalim durumu cozecek miii. Ins. Zeytinyagina gerek kalmaz
Gunaydinn canlarrr.
Ayy bugun zorla ayildimm.
Yaa ben tuvalete cikamiorum karnim cok fenaa
Fundoss dogurmadim merak etme hala tek parca halinddyizz
Kizz benimki gununu bekleyecek bence. Dunde hic sancim cikmadi nst de de.
Benosss tatlin ne guzel olmusss kiz. Bayildim valaa.ellerine saglikkk
Bende mısır yazacakken fındık yazmış
Kızz ben resmi göremedimgüle güle büyüt benimde evinde bi tane çiçek var
Kizlarrr olsam ben olurdum kabiz kacinilmaz bisey dogum sonrası :) tepedeki lambalarda bagirsaklarimi gördüm:) kuru erik hosafi icin murdum erigi olursa daha iyi. Ben sut yapsin diye iciyorum ama masallah hiiic kabizlik yasamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?