İnsallah çifte bayram yasarsiniz canmmm
Evet benim de serophene kullanirken catlatma igmesi de yapmislardi
Birden fazla yum catlayinca daha cok agri oluyo kizz o folikulun icineki sivi karin icine dagilinca agri oluyomus.Peki hepsi tek yumurtalikta mii
Gulmekten mi katiliyorsunuz kiz bana
Ayse simdi uyuyordur bence sicaktan mayismistir
sosyalimm bende bi uyumuşum varyaaa benimkiyle sarılıp
bi kalktık su içindeyiz
arkadaş aradı çaya gelceklermişşş funda iş bayınaaaa5ka taraf savaş alanııı ani misafirde speddy gonzalez oluy4mmm
5 dk da ev nasil toplanirmis goster herkese fundos
Uyumak mi hemde sarilarak miben benimkini yataktan atacam neredeyse o kadar sicak ki onun vucut sicakligina bile tahammul edemiyorum
Gulmekten mi katiliyorsunuz kiz bana
Ayse simdi uyuyordur bence sicaktan mayismistir
Daha çatlamadan böle o zaman nasıl olur kimbilirr
o nasıl oluyo kızz anlamadım 3 tane gördüm ben yimu5ta vardı oo çok iyi dedi
sosyalimm bende bi uyumuşum varyaaa benimkiyle sarılıp
bi kalktık su içindeyiz
arkadaş aradı çaya gelceklermişşş funda iş bayınaaaa5ka taraf savaş alanııı ani misafirde speddy gonzalez oluy4mmm
selam kızlaar, yazmadan geçemedimbugün bir telefon geldi müsaitseniz uğrayalım diye, 10 dakikada su içinde kaldım, bi elimde makine, bi elimde vileda, bi yandan fazla eşyaları toparlıyom orda burda duran kapı çalmış gelmiş misafir duymamışım makinenin sesinden daha fazla bekletmeden açtım tabi eve bal dök yala
Sosyalim bu espriyi sen yapmadin biz de duymadik
Fundam o gorduklerin folikul.yumurta hucresi onun icinde bir tanecik hucre yanii ancak mikroskopla gozukebilen birsey.o folikul catliyor olgunlasinca ve icindeki yumurta hucresini serbest birakiyor.Yani yum catladi diyoz da o yumurta degil.yumurtayi taşiyan kese gibi bisey
En sevmedigim sey;zamansiz gelen misafir
Lizoooo bebis nasil kiz yikadiniz mi uyuyor mu surekli kakasini cisini yaptimi
Ayrica bizde seni ozledik taze anne:)
Yine kaynatiliyor :)
kizlar sizle muhabbet etmeyi cook ozledim suan en buyuk eksikligim benosun el becerileri sosyosun pasakliligi fundosun evhamlari yelonun dellenmeleri aysenin olgun fikirleri ezonun giremedigi için ozurleri twinin gizli yazismalari :)
Ayyy opesim geldi hepinizi telden ikonu cikaramadim anlayin siz :-*
Bolgesel yikadik gobegi dusmeden yikamayin dedi doktor, cok uyuyor hic yaramaz degil oglusum bi dun gece uyumadi oda acmis megersem
Kakasini bugun cok yapti mamayi icip karni doyunca :)
Unutmadan sizlede paylaşım hastanede hemsire gogsune soganin suyunu sur dedi bende sogani rendeleyip sulu sulu surdum strec filmlede kapattim iyi geldi aklinizda bulunsun cok isinize yaricak.
Oglus uyanmazsa 2 gunluk uykusuzluk aticam simdi iyi geceler kizlarr
5 dk da ev nasil toplanirmis goster herkese fundos
Uyumak mi hemde sarilarak miben benimkini yataktan atacam neredeyse o kadar sicak ki onun vucut sicakligina bile tahammul edemiyorum
Hizlilar kulubune hosgeldiniz
Itiraf et yelo espiriye guldun mu gulmedin mi
Folikcimmm diğer topik başkanımm
valla sormaa bende aynen ter içindekaldım
Aşılama kaderdaşımm
hoşbulduk
ben güldüm şahsen
cnm cnm cnmçatlatmamı yaptım 1 saat önce
Hadiiiio zaman ptesi sabahta aşılamannnnn ayy inşallah tutarrr
bende bugün kontrole gittim ptesi yine kontrol o zaman karar vercekkk
misafire çaktırmadan bende gizli iğnemii viruldumm
:
çatlatmada bunlar gibimii kendinmi yaptın iğneyi gerçi sen iğne değil klomen kullanıyodun dimi
iğne kolalmıı aayy hadi hayırlısı folikcann
sen temmuz topiğine uğramadın sanırım bugün hiç demisabah kontrolüm vardı bnm de, sağdaki 1 bıçık folikülüm gelişmemiş, iki gün önceki aynı boyda kalakalmış, onları unutalım dedi dr. soldaki folikülüm ise güzel büyümüş iki günde, o yüzden gece çatlatma dedi, pzrtesi öğleyin de aşılama klomen kullandım cnm evet, çatlatma iğnem ovitrelle. kendim yaptım, sizin iğneler gibi küçük uçlu, çok kolay oldu hepimiz için en hayırlısı kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?