Ağlayakta gözden mi olak???

Gulmekten mi katiliyorsunuz kiz bana
Ayse simdi uyuyordur bence sicaktan mayismistir

Daha çatlamadan böle o zaman nasıl olur kimbilirr
o nasıl oluyo kızz anlamadım 3 tane gördüm ben yimu5ta vardı oo çok iyi dedi

sosyalimm bende bi uyumuşum varyaaa benimkiyle sarılıp
bi kalktık su içindeyiz
arkadaş aradı çaya gelceklermişşş funda iş bayınaaa a5ka taraf savaş alanııı ani misafirde speddy gonzalez oluy4mmm

5 dk da ev nasil toplanirmis goster herkese fundos
Uyumak mi hemde sarilarak mi ben benimkini yataktan atacam neredeyse o kadar sicak ki onun vucut sicakligina bile tahammul edemiyorum

sosyalimm bende bi uyumuşum varyaaa benimkiyle sarılıp
bi kalktık su içindeyiz
arkadaş aradı çaya gelceklermişşş funda iş bayınaaa a5ka taraf savaş alanııı ani misafirde speddy gonzalez oluy4mmm

Uyumak mi hemde sarilarak mi ben benimkini yataktan atacam neredeyse o kadar sicak ki onun vucut sicakligina bile tahammul edemiyorum

selam kızlaar, yazmadan geçemedim bugün bir telefon geldi müsaitseniz uğrayalım diye, 10 dakikada su içinde kaldım, bi elimde makine, bi elimde vileda, bi yandan fazla eşyaları toparlıyom orda burda duran kapı çalmış gelmiş misafir duymamışım makinenin sesinden daha fazla bekletmeden açtım tabi eve bal dök yala

Son düzenleme:
Gulmekten mi katiliyorsunuz kiz bana
Ayse simdi uyuyordur bence sicaktan mayismistir

Sosyalim bu espriyi sen yapmadin biz de duymadik

Fundam o gorduklerin folikul.yumurta hucresi onun icinde bir tanecik hucre yanii ancak mikroskopla gozukebilen birsey.o folikul catliyor olgunlasinca ve icindeki yumurta hucresini serbest birakiyor.Yani yum catladi diyoz da o yumurta degil.yumurtayi taşiyan kese gibi bisey

En sevmedigim sey;zamansiz gelen misafir

Yine kaynatiliyor :)
kizlar sizle muhabbet etmeyi cook ozledim suan en buyuk eksikligim benosun el becerileri sosyosun pasakliligi fundosun evhamlari yelonun dellenmeleri aysenin olgun fikirleri ezonun giremedigi için ozurleri twinin gizli yazismalari :)
Ayyy opesim geldi hepinizi telden ikonu cikaramadim anlayin siz :-*

Lizoooo bebis nasil kiz yikadiniz mi uyuyor mu surekli kakasini cisini yaptimi
Ayrica bizde seni ozledik taze anne:)

Son düzenleme:

Folikcimmm diğer topik başkanımm
valla sormaa bende aynen ter içindekaldım

Aşılama kaderdaşımm

Leen ben bunu hiiç bilmiyordummm
peki onun içi boş olabilirmiii :44:
yaa aynışey değilmii folikül çatlıyo içindekişeyde tek

anam mızmız kızları durmadı gittiler demin benimkiler

Lizoooo bebis nasil kiz yikadiniz mi uyuyor mu surekli kakasini cisini yaptimi
Ayrica bizde seni ozledik taze anne:)

Bolgesel yikadik gobegi dusmeden yikamayin dedi doktor, cok uyuyor hic yaramaz degil oglusum bi dun gece uyumadi oda acmis megersem
Kakasini bugun cok yapti mamayi icip karni doyunca :)
Unutmadan sizlede paylaşım hastanede hemsire gogsune soganin suyunu sur dedi bende sogani rendeleyip sulu sulu surdum strec filmlede kapattim iyi geldi aklinizda bulunsun cok isinize yaricak.
Oglus uyanmazsa 2 gunluk uykusuzluk aticam simdi iyi geceler kizlarr

Lizommmmm yaa seni görmek çook güzellll miniğin doğunca giremezsin çok sanıyordum
kızz paşamız doğdudaa büyüyo görüyomusun yaa

sosyoşun pasaklılığımıı
Yaa sendeçok ttatlısınn yaa
Yakısıklı nasıll bol bol emzir iyi beslee
canım bu arada inş. Doğumun ağrıları kalıcı hasar bırakmaz hemen geçerr
bi yakınımdasöler hep baş ağrısı yapmış o sezeryan hala arada olurmuş
Kızz miniğimize aradaaçıp bakıyorum lizoo o nasıl güzellik maşalah ya

Maşallahh hep öle olur inşallahhh
hala takvimin görünüyorr
iyi uykular annişş uyanır bencee çok durmaz ama

arada şey demişimm eşiimee

dön yaa sıcak 6efesini verme yüzümee diye itmişimmm
yani benim ev hep serindir yazın ama bugün buura bile yanıyorduu

Lizoo yarim saatte bi enmzir bebegini cok fazla acikmasin
Sogan suyu ne ise yariyormus kizz
Ne pasakliligimi gordunuz asknolsun

hoşbulduk

ben güldüm şahsen

cnm cnm cnm çatlatmamı yaptım 1 saat önce

Hadiiii o zaman ptesi sabahta aşılamannnnn ayy inşallah tutarrr
bende bugün kontrole gittim ptesi yine kontrol o zaman karar vercekkk
misafire çaktırmadan bende gizli iğnemii viruldumm
:
çatlatmada bunlar gibimii kendinmi yaptın iğneyi gerçi sen iğne değil klomen kullanıyodun dimi
iğne kolalmıı aayy hadi hayırlısı folikcann

sen temmuz topiğine uğramadın sanırım bugün hiç demi sabah kontrolüm vardı bnm de, sağdaki 1 bıçık folikülüm gelişmemiş, iki gün önceki aynı boyda kalakalmış, onları unutalım dedi dr. soldaki folikülüm ise güzel büyümüş iki günde, o yüzden gece çatlatma dedi, pzrtesi öğleyin de aşılama klomen kullandım cnm evet, çatlatma iğnem ovitrelle. kendim yaptım, sizin iğneler gibi küçük uçlu, çok kolay oldu hepimiz için en hayırlısı kuzum

Uğradımda canım yazmadım ptesi sabah işe gitmeden tekrar kontrol varya o zamanki bilgilere göre yazarım dedim
ben bi kez klomen kullandım aşılama olmadı ama ilişki verdi hemşire yapmıştı ovitrelle iğneyi aynıysa sorun yok alıştık yaparız, klomen beni çok uyarmıştı 10 küsür yum. Vardı ama olmadı az ama kaliteli olması daha mühimm

bir yumurta ama olsun güzel gelişsin yeterkii belkide gelişir o zamana onlarda belli 4ılmaszz
Perhiz verdi dimi eşinee ptesi senin günün gözümüz sende olcak canım inşalllah miniğin gelipyerleşir

Lizimm hadi insallah oglusun hep boyle uslu olur sen de geceleri bol dinlenirsin
Bu sogan ne icin ben de merak ettim kardesime soyleyeyimm

Fundam evet bazilarinin içi bos olabiliyor.Tup bebekte 20-25 tane olusuyo ama hepsinden yumurta hucresi cikmiyo

Guldum kiz sosyalll buarada seni online goruyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…