Yelooooooo ozleniyorsunn kuzuumm
Tamam cnm sanada haber veririmmm
Yelosss anca yazio galibaa
Genşlerrr hastane mudaviminden selamlarrr
Ben de tam fundosa yazmistim gitti mi doktora diye sonra burda gordum aysem yazmiss
Lizommmm
Gecmis olsun canmm.insallah sende ve bebeginde ciddi bisey yokturr.Lutfen icini ferah tut
Bu krizler her zaman oluyo inan ki.Benim kuzenimin bebegi oldugunda annem cok mudahale etmisti.yani bitek annem vardi buyukleri cunku annesi sayilir o da.ozellikle de cocugu kucaga alistirmasinlar diye almayin etmeyin falan yapardi kuzenimin esi evi terketmisti resmenbenim cocugumu bana vermiyo falan yapmisti.İkinci cocuklarinda annem hic karismadi mumla aradilar annemi
Simdi heyecan stres hepsi bi arada.insanin sinirleri laçka oluyo.normal inanki.Sosyalimn de dedigi gibi 10 gun gecsin,eşin ablan gelse ya bebege bakmaya demeye baslar erkeklerin sabri da meraki da kisa suruyorr sen kendini rahatlat suan bebeginin en cok sana ihtiyaci varr iyi beslen ve moralini yuksek tut ne olurr
Aysemm senin de hersey yolundaymis cok sukurr.Kardesimin de minnosun kafasi buyukmusdun video gonderdiler yanaklari da tombiş ayrica bide hep eli agzinda parmagini falan emiyo galiba bizimki
Sosyalimm konusun kizz yemektenn ben acliga alistimm
Benosss senin de misafirin varmiss kolay gelsinn.nasil kofteymis o yaziver tarifiniben de bugunlerde kofte tariflerine sardim neden acabaaa
Haa buarada birsuru bebiş goruyorum sonra onlara puan veriyorum guzellik cirkinliklerine gore icimden
Dun yeni dogan yogun bakim unitesinin onundeyken kapiyi actilar
Kuvezlerde elim kadar bebekler vardi.oladar kucuklerdi ki altlarina bez koymuslar bez bebegin 3 kati falann
Allah saglikla anne babalarina bagislasin onlari sa insallah
Bugun karnimin icinde bulunup ucu disari sarkan kan torbasini cikardilar.cok sukur onu da atlattim kanama falan olmadi icerde.Ama kizlar o cikartilirken cektigim aciyi bi Allah bilir bi ben.Yani gikim cikmadi zaten oyle bagirma cagirma huyum yoktur acidan ama oyle bi hale geldim ki esim bile agladi yani benim halime.ameliyat yerim okadar acimiyo gercekten.Ama buda gecti binlerce kez şukurler olsun.Artik yataktan kendim kalkip yuruyup geziyorum.tuvalete de gidebiliyorum.Allah kimseyi baskasina muhtac etmesin.Annen de olsa kardesin de olsa okadar zor ki insan utaniyor uzuluyor
Butun gece ac ac sabah kahvaltisini bekledim.Daha yemek arabasinin telerlek sesini duyunca annemi uyamdirdim
Kadin gitti kahvalti getirmeye.Bana verdikleri kahvaltı şu:bir çay bardagi vişne kompostosu
Agladiminat ettim icmedim sinirimden
Sonra esim corba getirdi disardan sicak sicak onu ictim.Siz bahsedin yemeklerden ben siraya koyuyorum cikinca hepsinden yicemm
Akli olan disari cikmasin banyoya 1 legen su koysun icinde yasasin
Yelo masallahh tek basina kalkmalar falan baslamis sonda mi dren mi oda cikmis insallah daha iyi olacaksin kuzumm
Lizom bebek daha cok kucuk insallah daha cok besleyeceksin uzme kendini sakin su anda ona senden baska hic kimse destek olup bakamaz
Canişkolarımmmmm
dr. A gittik tam girdim doğuma çağırdıılar bi koştuu eşimin çok hoşuna gittii telefonunu bile bırakıp odadan koştu kadın
Çok beğendi yum.ların durumunu, azdı ama sanırım bilinçli dozu az veriyor zaten 2 seferlik kalmıştı onu kullan gel ptesi sabah dedi iğne masrafından yırtacam galiba
eşin bugün şey olsun dedii:aşılamam yaklaşıyorrr
Birde çok sarı akıntım oluyor ilk defa başıma geliyo böle bişey iğneden demek
beni merak etmişsiniz cansınız siz yaa aşılama sırasında heralde benle aynı heyecanı yaşarsınız
lizomm çok üzüldüm yazdıklarına, allah yardımcın olsun miniğinde sende hemencik düzelirsiniz inşaallah
ayşemmm herşey yolundaymış çok şükür bizim t4piğin bebişleri kafaya çalışıyo ha
yeloo iyisin iyii düzelmişsin belli maşallahın var
benoşş kolay gelsinnn
sosyalim çook sıcak çook evden çıkmamak lazım bizde trafikte kaldık eve zor döndükk planlarıiptal ettik
Kizzz paylaşmaz miyizz ben eşime anneme kardesime bile bahsediyorum sizdenn
Hatta hatirliyon mu sen klomen kullandigimda on kusur yum olusmustu yaa.ozaman kardesime bahsetmistim sonra aklina gelmis bi aksam aradi o bahsettigin arkadasin ne oldu diyebayaa aile icine girdiniz yanii
Anneme gecen lizimin dogumunu anlatmistim daha simdide emzirme sorunundan bahsettim hemen dua ediyo ben sizden bahsedince
Ben ameliyattan 1 gun sonra kafami toplayip mesajlara foruma falan baktigimda cok duygulanmistim
Yani akrabam olup aramayan merak etmeyenler varr.gercekten cok iyi yapmisiz biz burda toplanmakla
Kizzz paylaşmaz miyizz ben eşime anneme kardesime bile bahsediyorum sizdenn
Hatta hatirliyon mu sen klomen kullandigimda on kusur yum olusmustu yaa.ozaman kardesime bahsetmistim sonra aklina gelmis bi aksam aradi o bahsettigin arkadasin ne oldu diyebayaa aile icine girdiniz yanii
Anneme gecen lizimin dogumunu anlatmistim daha simdide emzirme sorunundan bahsettim hemen dua ediyo ben sizden bahsedince
Ben ameliyattan 1 gun sonra kafami toplayip mesajlara foruma falan baktigimda cok duygulanmistim
Yani akrabam olup aramayan merak etmeyenler varr.gercekten cok iyi yapmisiz biz burda toplanmakla
Sağollbenoşumm inşallah kız çok keyifliyim nedense içim kıpır kıpırr
Menünüyaptınmıı
foto isteerim
Evett kizz okudum o muhabbetleri sen de ne delisin diuon ya eşi ciksa falann ciksa ne olcakk
Zaten tel kardesimdeydi o da hicbi telefona bakmamis zatemm
Ama fundam sumdi kaliteli yum olustu ayrica aşilamayla spermler de tuplere yakin birakilacagi icin o yolu katedip yorulmuş olmayacaklarAllahim insallah bu da seni bekleyen yoldu ve o yola da girdin.hayirlisiyla guzel sonuclar alicazz
Sosyalimm ben de katiliyorum
Benosss eline saglik vallaa sen zaten hamaratsin biliyoz daa buaralar bi salmiştin kendini sankimisafir oldugu iyi olmus işleyen demir pas tutmaz
Yaa ne bilimm öle düşündümm
dr da öle dedi kızz klomenle yapmam asla aşılamayı iğne etkili
birde ondan kafam rahat spermler hem ayıklanıp en iyileri gidecek hemde direk yanına
ahh benoşun dediği gibi bayram tam olacak ozaman ha
karnımda ağrı ver yalnız bi kapri aldım denedim demin nasıl ağrıdı karnım 2 dk kaldı üstümde yaa öle çokta sıkıda değilkii
çatlatmadan sonra daha ağrır heralde
kız sen iğneyle takip olmuştu dimii çatlatma filan serephonemiydi ne bölemiydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?