Ağlayakta gözden mi olak???

Yürüyüşteydik iğnesaatim geldiihemen
ayy ne güzel dıışarısı yaa kızlarhele gölet

ayşemm onhhh rahatlamışsınn
benoşş bende sayıyom tavlada seri değilim geçen turda tanıştım ark be6i 5ezil etti facede gördürmüü

sosyalimm inş. Güzel şeyler olur yarınnnn

Akşam yürüyüşleri güzel olurr

Kız ben onuda kaçırmışım görmedim bişi face eskisi gibi takılmıyorum ki bazen girmeyi unutuyorum

geçen ay bnm de hemşire yapmıştı çatlatmayı, ilişki vermişti dr. bu ay kendim yaptım, çok da güzel oldu çok da iyi oldu artık sabah ola hayrola
evet ben söyleyene kadar ilişki yok demişti dr, yarından sonra başlayın dicek tabisi. art arda alırız inşallah müjdeli hbri cnm bnm

Heyecanlandım yaa sabah ilk iş dr a gitmek off:18:

Akşam yürüyüşleri güzel olurr

Kız ben onuda kaçırmışım görmedim bişi face eskisi gibi takılmıyorum ki bazen girmeyi unutuyorum

İyiki görmemişsin anam hatun 5-1 diye beni reklam ettiydii tekneede oynuyoz bide esimde açm4s o kim ne bu samimiyet bide transparan mayon belli oluyo silsin demezmi sonra neysee dedibaktımbeğenmiş resimleri bide

Fundam hadi yrn guzel haberlerle gel. Cikinca hemen yazarsinnn. Carsambayada asilama olur insallahh

Bencede guzel seyler olacakkķ

Off mac uzatmalara kalmisss. Hayy bitemedi su maclarr

Haa herkes gitmiss yine burasi bana kalmis
Bugun icinde baya bi uyudugum icin bu gece nasil sabah olacak bilemiyorum :26:
Yarin insallah taburcu ederler biziii

Fundosum sen de yarin guzel haberlerle gelirsin insallahh

Günaydın kızlar
iğneye devam iki gün daha alacağım şimdi işin yoksa ara bul..
çarşamba yine kontrol..
üçüzde olabilir hiçbiride tutmaya bilir hazırlıklı ol dedi herşeye..

Günayddınnn kızlarrr

Ayy inşAllah bi taşla iki kuş vurursunnn canım.. Rabbim şu mübarek günler adına sana bu mutluluğu bu şekilde tattırsın inşAllah..

Olsun bulur alırsın.. Büyümemiş mi ne dedi

er
kız ölesde zor yaaa ama hayırlısı tabide
şey dicem ctesi günü eşim için şey olsun demişti yum. gelişir diye hesap ettiydi
şimdi dedim gerek yok dedi
yani cuma olsa aşılamam adam 1 hafta perhiz olmuş olacak uzun değilmi

15 le 16 mm deydi canım
ama bu uzayan şeffaf akıntı şeysi çok var söledim normal çok yumurtan geliştiğinden dedi
yaa aslında dozları az verdi 75 değil daha fazla oslaydı uzamazdı ama bölede tam normal zamana gelcek öbür türlü erken gelişip düzenim değişcekti

Zor ama kısmet ilersi için iyi olmuş dedirten bişi ikiz.. Hayırlısı..

Doktorun bi bildiği vardır canım bırak geç olsın güç olmasın..

Eşinde perhiz etsin işte bakarsın daha verimli olur çok ilişkide spremlerin kalitesi düşüyo deniyo bölesi daha iyi değil mi..
Ee eşinden o gün mü alıcaklar o nasıl olacak

hee ikiz evettt üçüzü diyon sandım dün gölette ikiz puseti çekiyo kadın tipleri görsen beraber kafa sallayıp beraber gülüyolar babalarına çok komiktiii

perhiz normalde 3 gün ideal çok ara verincede ölmüş oluyomuş hareketsiz oluyomuş spermler canlı olmuyormuş anlamadımki bu niye bölededi
kız şimdi çarşamba kontrole çağırdı yaa ytine deseki tama büyümüş yum. çatlatma iğnesi vuruluyosun oda 36 saat sonra çatlıyo yani
cuma günü aşılama o an alıyolar hemen
ee ctesi yaptı şey cumaya kadar 1hafta yaaa

Çok şeker oluyolar evet.. İnsan git gide daha çok heves ediyo gördükçe..

Ben öldüğünü bilmiyodum.. O zaman yapsanız mı ki nasıl kafa karıştırıyo değil mi.. Gitmeden de keçiboynuzu ile sert kahve içer ohh mis gibi

Gunaydinnn kizcelerr
Bu sabah zor topladim kendimiii
Fundam cars. mi gel dedii. Hadi bakalim. Tam olgunlassin yumlar. Bende 3 gunden sonra spermler kalitesizlesio diye biliorum ama tabi dr oyle demisse bi bildigi vardir kizz.

Benos gunaydinnn sen nasilsinnn

Yelocanda gece gelmisss. Ins. Bugun evinize cikarsiizz

ya bana ctesi özellikle dedi bugün mutlaka eşin boşalsın sonrasındada ilişki yasak dedi
şimdi sordum en erken aşılama cuma değilmi yinemi yapsa dedim
yok gerek yok dedi
varmıdır bi bildiği yaaa off

he kız ondan önceki gece komaya sokacam bol bol yedircem

iğnenin siparişini verdim eczaneye akşam gelcek gelmezee b.ku yedim

kız diğer topikte kızın 14 mm lik bir yumurtası var 2 gün sonra aşılama yapılcakmış benim 16 da ve 2 iğne daha yicem sonra çat. iğnesi 36 saat geçicek :44: düşünmim diyorum ama elde değilll
yum. akıntısı varya şeffaf uzayan çok geliyor
bide çatlatmayı sabah hemen yap derse aşılama gece nasıl olur kim yapcak akşam derse iyice uzuycak süreç

Her doktorun yontemi farkli fundam. Sen onlara bakmaa. Dr onun saatinide bi sekilde ayarlar. Sen dr una guven yeter

Her doktorun yontemi farkli fundam. Sen onlara bakmaa. Dr onun saatinide bi sekilde ayarlar. Sen dr una guven yeter

öylemi dersin ama perhiz süresi çok uzun değilmi yaaa bugün şeyetsemi acaba sölesem benimkine
düne kadar çok rahattım ama artık mümkün değillll düşünmemem lazımmm

öylemi dersin ama perhiz süresi çok uzun değilmi yaaa bugün şeyetsemi acaba sölesem benimkine
düne kadar çok rahattım ama artık mümkün değillll düşünmemem lazımmm

Simdi birdaha dr a sorsanda olmaz ama dr un bi bildigi vardir. Birde yikama islemi olacagi icin en kalitelileri sececekler. Dr ona guveniodur belki. Siz yine seyetmeyin bence cnm. Nolur nolmazz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…