Uğradımda canım yazmadım ptesi sabah işe gitmeden tekrar kontrol varya o zamanki bilgilere göre yazarım dedim
ben bi kez klomen kullandım aşılama olmadı ama ilişki verdi hemşire yapmıştı ovitrelle iğneyi aynıysa sorun yok alıştık yaparız, klomen beni çok uyarmıştı 10 küsür yum. Vardı ama olmadı az ama kaliteli olması daha mühimm
bir yumurta ama olsun güzel gelişsin yeterkii belkide gelişir o zamana onlarda belli 4ılmaszz
Perhiz verdi dimi eşinee ptesi senin günün gözümüz sende olcak canım inşalllah miniğin gelipyerleşir
geçen ay bnm de hemşire yapmıştı çatlatmayı, ilişki vermişti dr. bu ay kendim yaptım, çok da güzel oldu çok da iyi olduartık sabah ola hayrola
evet ben söyleyene kadar ilişki yok demişti dr, yarından sonra başlayın dicek tabisi. art arda alırız inşallah müjdeli hbri cnm bnm
Akşam yürüyüşleri güzel olurr
Kız ben onuda kaçırmışım görmedim bişi face eskisi gibi takılmıyorum kibazen girmeyi unutuyorum
Heyecanlandım yaa sabah ilk iş dr a gitmek off:18:
Yürüyüşteydik iğnesaatim geldiihemen
ayy ne güzel dıışarısı yaa kızlarhele gölet
ayşemm onhhh rahatlamışsınn
benoşş bende sayıyom tavlada seri değilim geçen turda tanıştım ark be6i 5ezil etti facede gördürmüü
sosyalimm inş. Güzel şeyler olur yarınnnn
Günayddınnn kızlarrr
Ayy inşAllah bi taşla iki kuş vurursunnn canım.. Rabbim şu mübarek günler adına sana bu mutluluğu bu şekilde tattırsın inşAllah..
Olsun bulur alırsın.. Büyümemiş mi ne dedi
Zor ama kısmet ilersi için iyi olmuş dedirten bişi ikiz.. Hayırlısı..
Doktorun bi bildiği vardır canım bırak geç olsın güç olmasın..
Eşinde perhiz etsin işte bakarsın daha verimli olur çok ilişkide spremlerin kalitesi düşüyo deniyo bölesi daha iyi değil mi..
Ee eşinden o gün mü alıcaklar o nasıl olacak
Gunaydinnn kizcelerrÇok şeker oluyolar evet.. İnsan git gide daha çok heves ediyo gördükçe..
Ben öldüğünü bilmiyodum.. O zaman yapsanız mı ki nasıl kafa karıştırıyo değil mi.. Gitmeden de keçiboynuzu ile sert kahve içer ohh mis gibi
Çok şeker oluyolar evet.. İnsan git gide daha çok heves ediyo gördükçe..
Ben öldüğünü bilmiyodum.. O zaman yapsanız mı ki nasıl kafa karıştırıyo değil mi.. Gitmeden de keçiboynuzu ile sert kahve içer ohh mis gibi
Gunaydinnn kizcelerr
Bu sabah zor topladim kendimiii
Fundam cars. mi gel dedii. Hadi bakalim. Tam olgunlassin yumlar. Bende 3 gunden sonra spermler kalitesizlesio diye biliorum ama tabi dr oyle demisse bi bildigi vardir kizz.
Benos gunaydinnn sen nasilsinnn
Yelocanda gece gelmisss. Ins. Bugun evinize cikarsiizz
Her doktorun yontemi farkli fundam. Sen onlara bakmaa. Dr onun saatinide bi sekilde ayarlar. Sen dr una guven yeterkız diğer topikte kızın 14 mm lik bir yumurtası var 2 gün sonra aşılama yapılcakmışbenim 16 da ve 2 iğne daha yicem sonra çat. iğnesi 36 saat geçicek :44: düşünmim diyorum ama elde değilll
yum. akıntısı varya şeffaf uzayan çok geliyor
bide çatlatmayı sabah hemen yap derse aşılama gecenasıl olur kim yapcak akşam derse iyice uzuycak süreç
Her doktorun yontemi farkli fundam. Sen onlara bakmaa. Dr onun saatinide bi sekilde ayarlar. Sen dr una guven yeter
öylemi dersin ama perhiz süresi çok uzun değilmi yaaa bugün şeyetsemi acaba sölesem benimkine
düne kadar çok rahattım ama artık mümkün değilllldüşünmemem lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?