Ağlayakta gözden mi olak???

Simdi birdaha dr a sorsanda olmaz ama dr un bi bildigi vardir. Birde yikama islemi olacagi icin en kalitelileri sececekler. Dr ona guveniodur belki. Siz yine seyetmeyin bence cnm. Nolur nolmazz.

bende öle düşündüm o işlemde seçilcek diye mi acaba
dedi ki üçüz olabilir o sorumluluğu alırmısın hee diyorum yatar vaziyette klomendede beşiz diyosunuz
gülüyo

bende öle düşündüm o işlemde seçilcek diye mi acaba
dedi ki üçüz olabilir o sorumluluğu alırmısın hee diyorum yatar vaziyette klomendede beşiz diyosunuz
gülüyo

Yaaa gelsinde kac tane gelecegi onemli degil deseydin.hepsi kabulumuz
Sen diger olayada kafana takma. 1 haftada cok uzun bi sure degil. Demekki cok etkilenmio yine.
Bak biz hergun yaptik oldu. Hergun yapmakta iyi degil diyolar yaaa. Sen boyle dusun kendini rahatlatt bak guzelim yumlari mindar edicen sonraa

Günaydın canım.. Çalışıyorum ben boğazım bi tuhaf sanki bişi oturdu bopazıma ne iniyo ne çıkıyo çok rahatsız ediyo beni

Bencede vardır bi bildiği sıkıntı yapma sen..
Bizde yum dönemimde 3 gün üst üste yapmıştık

Sen dediğin gibi daya enerjiyi gerisini Allah' a bırak nasibinde varsa nasılsa olur canım öle düşün.. Allah korusun yoksa da yapacak bişi yok kısmet deyip geçicen..

Yeliz bugün eve mi çıkacak hadi inşAllah.. Annesi kocası kardeşide onunla birlikte ziyan oldular yazık..

doğru kızzz gidişat onu gösteriyooo

benoşummm dikkat et kendinee neden öle olduki yaw

ozaman dinlim kadını bakalım zaten verince sonuçları görüyoruz yaa değerler ne çıkacak
ben diyordumki bu olmazsa hemen ağustosta ikinci deneme ama sanmıyorum kızlar yapamam galiba artık bırakacam bu işleri
ama olsada hiiç fena olmazzz

yaa kaç gündür aileside orda doğru valla onlar içinde ne zor ama bizim kız iyi bi dayağı hakediyorrr aklı bunda dün konuştumda
oda bende akıllanmayızz elimizle olacak işi bile olmaza çeviriyoruz

Hadii yaa. Niye oyle olduki. Niyetlisin dimi benoss.o bazen banada oluo. Nefes alamayacakmisim gibi oluyorum neyse seninki hemen gecer insallahh.

Yaa fundos dur ne agustosuuu. Daha tedavinin ortasindayken nerden gittin gustosa.vala dovucem artik seniii.ahh bi yakin olsaydikkk

Nee sigara miii. Ya onun icin ne guzel bi firsat iste bu kadar ara v er di. Simdi bulasmasin bidaha o pislige.
Esimde guyaa ramazanin ilk gunu birakicam artik dedi. Ilk gun orucu actiktan sonra yakti yine bi tane nasi lanet birsey bu yaa herkesi kolesi etmiss

Kizlarrrr
Fundos elime gecme sakin hep olumsuz dusunme yaa
Yelizde icmesin o kotu seyi
Aysemmm
Benay o bogazindaki sey ne kiz

Dosya isi kadar agir ve yogun bi is degil canim bu acidan iyi oldu ignelerim bitti igne yazdirmaya gidiyorum gorusuruz

canlarrrr
ya elimde değil anlayın nolur gerçekten çok pozitif bakıyorum bu defa
ama işte bazı aksaklıklar çıkıncada insan ister istemez tırsıyor
misal perhiz süresi takıldı kafama sonra yum. gelişti sanırken ertelendi.. aşılama tam zamanındamı yapılacak filan doğal olarak düşünüyorum

sosyalimmm bi problem olmadığına sevindim canom
gözünde burda olcakmış ohh ohh

kızlar sedom sizi ekledimiii

Canlarim ben geldim
Evimize geldik bu sabah kaç gündür giremiyorum özledim sizi yaff

Yelommm çıkmış maşallah süper haber bu çabucak iyilessin yaraları

Fundoşum takma kafanı buna en kalitelileri seçilecek yaa ..yum lari strese sokma
Ay hadi olsun asilaman o süreci bekliyelim. .

Benosum ayşem sosyalim lizom

Evet canım nietliyim ondan oluyo zaten korkum o ki bi hastalığım var da o mu çıkıyo

Hakkat şu sigarada ne buluyorlar anlamıyorum.. Kim ne derse desin irade arkadaşşşş
BiZİm tükanımız vardı sigaranın içinde büyüdük babamda içerdi bi gün olsun tadına dahi balmadım bırakın artık yaa deli etmeyin adamın

bizim kız taburcu oluyomuşşş

Hadi gözü aydın olsun.. Şimdi kimse tutamaz onu yemek yeme vakti geldi

Seni kızlar paylamış fındık bende demeyim am düşünme iyi olacak inşAllah..

Kizlarrrr
Fundos elime gecme sakin hep olumsuz dusunme yaa
Yelizde icmesin o kotu seyi
Aysemmm
Benay o bogazindaki sey ne kiz

Kız bi bilsem ne.. Hani gırtlağın beden ile birleştiği yerde boşluk var ya elini değince işte orda bişi var gibi çok rahatsız ediyo troid falan mı ki bilemedim

Hee demek o ekleyen oydu tahmin de ettim ama gelmiyo ya o değildir dedim..

Düşünmen normal canım ama kötüyü düşünme olmadı deme Allah korusun olmazsa o zaman düşün şimdiden kendini şartlandırma

Hoşgeldin gezenti arkadaşım

Yediğin içtiğin senin olsun naptın bakalım memleketimiz nasıldı

Ben varım ama benim size saat 9 a kadar faydam yok
Beynime şu anda kan gitmiyo

sosyalimmmm

benoşş allah yardımcın olsun çok zorrr neyseki baş ağrın yok kız ben aç kalınca hemen başım ağrıyor çok fena
boğazında düzelmiştir inşallah sıcak bir çorba içince akşam geçer en kötü
9 a kadar offsun ha normaldir şimdi eve at kendini uzan

twinim kürkçü dükkanına döndünmü
neler yaptın anlat bakalım

uykucu ayşem uyuyomu yoksa

yeloda evindedir şimdiiiiii

lizo peki miniğinin mis kokusunu çekip pışpışlıyordur

varlığın yeter aşk olsun boğazın nasıl oldu :26:
Canımsın yaa
Hıçkırık tuttu bayaa bi hemde geçti ya

Kız arada ağrıyo ama çok şükür yatırır gibi olmuyo aman olmasında..

Kilo vermişim 57 ile başladım 54.8 olmuşum yüzümden veriyorum bide o kötü

9 da dizi var ulan istanbul izleyin çok güzel

varlığın yeter aşk olsun boğazın nasıl oldu :26:
Canımsın yaa
Hıçkırık tuttu bayaa bi hemde geçti ya

Kız arada ağrıyo ama çok şükür yatırır gibi olmuyo aman olmasında..

Kilo vermişim 57 ile başladım 54.8 olmuşum yüzümden veriyorum bide o kötü

9 da dizi var ulan istanbul izleyin çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…