Simdi birdaha dr a sorsanda olmaz ama dr un bi bildigi vardir. Birde yikama islemi olacagi icin en kalitelileri sececekler. Dr ona guveniodur belki. Siz yine seyetmeyin bence cnm. Nolur nolmazz.
bende öle düşündüm o işlemde seçilcek diye mi acaba
dedi ki üçüz olabilir o sorumluluğu alırmısın hee diyorum yatar vaziyette klomendede beşiz diyosunuz
gülüyo
Gunaydinnn kizcelerr
Bu sabah zor topladim kendimiii
Fundam cars. mi gel dedii. Hadi bakalim. Tam olgunlassin yumlar. Bende 3 gunden sonra spermler kalitesizlesio diye biliorum ama tabi dr oyle demisse bi bildigi vardir kizz.
Benos gunaydinnn sen nasilsinnn
Yelocanda gece gelmisss. Ins. Bugun evinize cikarsiizz
ya bana ctesi özellikle dedi bugün mutlaka eşin boşalsın sonrasındada ilişki yasak dedi
şimdi sordum en erken aşılama cuma değilmi yinemi yapsa dedim
yok gerek yok dedi
varmıdır bi bildiği yaaa off
he kız ondan önceki gece komaya sokacam bol bol yedircem
iğnenin siparişini verdim eczaneye akşam gelcek gelmezee b.ku yedim
Yaaa gelsinde kac tane gelecegi onemli degil deseydin.hepsi kabulumuz
Sen diger olayada kafana takma. 1 haftada cok uzun bi sure degil. Demekki cok etkilenmio yine.
Bak biz hergun yaptik oldu. Hergun yapmakta iyi degil diyolar yaaa. Sen boyle dusun kendini rahatlatt bak guzelim yumlari mindar edicen sonraa
Günaydın canım.. Çalışıyorum ben boğazım bi tuhaf sanki bişi oturdu bopazıma ne iniyo ne çıkıyo çok rahatsız ediyo beni
Bencede vardır bi bildiği sıkıntı yapma sen..
Bizde yum dönemimde 3 gün üst üste yapmıştık
Sen dediğin gibi daya enerjiyi gerisini Allah' a bırak nasibinde varsa nasılsa olur canım öle düşün.. Allah korusun yoksa da yapacak bişi yok kısmet deyip geçicen..
Yeliz bugün eve mi çıkacak hadi inşAllah.. Annesi kocası kardeşide onunla birlikte ziyan oldular yazık..
Hadii yaa. Niye oyle olduki. Niyetlisin dimi benoss.o bazen banada oluo. Nefes alamayacakmisim gibi oluyorumGünaydın canım.. Çalışıyorum ben boğazım bi tuhaf sanki bişi oturdu bopazıma ne iniyo ne çıkıyo çok rahatsız ediyo beni
Bencede vardır bi bildiği sıkıntı yapma sen..
Bizde yum dönemimde 3 gün üst üste yapmıştık
Sen dediğin gibi daya enerjiyi gerisini Allah' a bırak nasibinde varsa nasılsa olur canım öle düşün.. Allah korusun yoksa da yapacak bişi yok kısmet deyip geçicen..
Yeliz bugün eve mi çıkacak hadi inşAllah.. Annesi kocası kardeşide onunla birlikte ziyan oldular yazık..
bizim kız taburcu oluyomuşşş
Proje isini dairede yurutecekmisim aysem merak etmeyin gozum burada olacak
Hadii yaa. Niye oyle olduki. Niyetlisin dimi benoss.o bazen banada oluo. Nefes alamayacakmisim gibi oluyorumneyse seninki hemen gecer insallahh.
Yaa fundos dur ne agustosuuu. Daha tedavinin ortasindayken nerden gittin gustosa.vala dovucem artik seniii.ahh bi yakin olsaydikkk
Nee sigara miii. Ya onun icin ne guzel bi firsat iste bu kadar ara v er di. Simdi bulasmasin bidaha o pislige.
Esimde guyaa ramazanin ilk gunu birakicam artik dedi. Ilk gun orucu actiktan sonra yakti yine bi tanenasi lanet birsey bu yaa herkesi kolesi etmiss
bizim kız taburcu oluyomuşşş
Kizlarrrr
Fundos elime gecme sakinhep olumsuz dusunme yaa
Yelizde icmesin o kotu seyi
Aysemmm
Benay o bogazindaki sey ne kiz
canlarrrr
ya elimde değil anlayın nolur gerçekten çok pozitif bakıyorum bu defa
ama işte bazı aksaklıklar çıkıncada insan ister istemez tırsıyor
misal perhiz süresi takıldı kafama sonra yum. gelişti sanırken ertelendi.. aşılama tam zamanındamı yapılacak filan doğal olarak düşünüyorum
sosyalimmm bi problem olmadığına sevindim canom
gözünde burda olcakmış ohh ohh
kızlar sedom sizi ekledimiii
Canlarim ben geldim
Evimize geldik bu sabah kaç gündür giremiyorum özledim sizi yaff
Yelommm çıkmış maşallah süper haber bu çabucak iyilessin yaraları
Fundoşum takma kafanı buna en kalitelileri seçilecek yaa ..yum lari strese sokma
Ay hadi olsun asilaman o süreci bekliyelim. .
Benosum ayşem sosyalim lizom
Ben varım ama benim size saat 9 a kadar faydam yok
Beynime şu anda kan gitmiyo
Canımsın yaavarlığın yeter aşk olsunboğazın nasıl oldu :26:
sosyalimmmm
benoşş allah yardımcın olsun çok zorrr neyseki baş ağrın yok kız ben aç kalınca hemen başım ağrıyor çok fena
boğazında düzelmiştir inşallah sıcak bir çorba içince akşam geçer en kötü
9 a kadar offsun ha normaldirşimdi eve at kendini uzan
twinim kürkçü dükkanına döndünmü
neler yaptın anlat bakalım
uykucu ayşem uyuyomu yoksa
yeloda evindedir şimdiiiiii
lizo peki miniğinin mis kokusunu çekip pışpışlıyordur
Canımsın yaavarlığın yeter aşk olsunboğazın nasıl oldu :26:
sosyalimmmm
benoşş allah yardımcın olsun çok zorrr neyseki baş ağrın yok kız ben aç kalınca hemen başım ağrıyor çok fena
boğazında düzelmiştir inşallah sıcak bir çorba içince akşam geçer en kötü
9 a kadar offsun ha normaldirşimdi eve at kendini uzan
twinim kürkçü dükkanına döndünmü
neler yaptın anlat bakalım
uykucu ayşem uyuyomu yoksa
yeloda evindedir şimdiiiiii
lizo peki miniğinin mis kokusunu çekip pışpışlıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?