Kızz benim elimde değil ki kendiliğinden veriyorum kilo
Aldıydım bayaa pantolonlarım olmuyodu şimdi olurlar zaarr
Ayşem dediğin gibi yarılandı çok şükür bu sne tutabiliyorum istanbula geldim geleli fire veriyodum şükür bu sene öle olmadı..
Yelizim hoşgeldin canım.. Bıl bol dinlen artık.
Benim öle olunca düğme açık geziyorum fındık
Gunaydin kizlarr
gece yattim bi kalktim sabah olmus saat 6 :) sutumu sagip yatmistim uyandirmamis esim hic doyurup yatirmis uyaninca
Gitgide uyanik kalma zamani artiyo yoruluyorum sizide takip edemedim dun ulascigi hastaneye saglik ocagina goturduk
fundam ne yaptin son durumun ne asilamada ben asamalari bilmedigimden soruyorum
yelomm canim cikmissin cok sukur yol seni cok yormustur umarim miden bulanip dikislerini zorlamamistir beni cok kotu yapmisti o durum
sosyosum aysem hamilelik nasil gidiyor
Twinim gezmeler bitti mi :)
Pazartesi diye hatirladimda kontrolunu yarin yumlarini kontrol etcek heralde islem tamamsa bi sonraki asama, cok heycanli misin canim icinden ne geciyor sanki bu sefer oldu gibi mubarek ayda duayla insallahGünaydııııııın
lizommm iğnelere devam yarın sabah kontrolüm var canım
kız benim için o minik elleri koklaya koklaya öpermisinnnnnnnn
Allahımmm nasıl tatlı maşallaaahhhh
eşinede helal olsun kızz babalığı kapmış vallahi böyle devam eder inşallahhh
şimdi evindemisin sen canım oğluşunla annenlerlemisin
ilk 3 ay yalnız kalmaman lazım sanırım değilmi :44:
Ne kadar acımasız bu israil yaaa
Pazartesi diye hatirladimda kontrolunu yarin yumlarini kontrol etcek heralde islem tamamsa bi sonraki asama, cok heycanli misin canim icinden ne geciyor sanki bu sefer oldu gibi mubarek ayda duayla insallah
operim canim allah senin minisinin minik ellerini opmeyi nasip etsin
annemlerdeyiz 40 gun diye dusunmustuk ama esim sukoyverdi bi tuhaf davranmaya basladi bayram sonrasi annemi alip bize geceriz heralde
3 ay degilde 40 gun diye biliyorum ben onu kiz :)
Kanlarinda mi var acaba lanetlenmis gibiler, baslarina bi felaket gelsede yok olsalar
Gunaydin kizlarrr
Fundam lizom nasilsinizzz
Lizom masallah bebisine. Zamanla hersey yoluna oturacak insallahhh.
Fundam seni boyle mutlu umutlu gormek cok guzel. Butun dualarimiz seninle. Insallahh guzel haberlerinialacaz.
Ay kizlar dun aksam basimiza ne geldi. Cok salak bi olay oldu. 9 bucuk gibi kapi caldi. Esim kapiyi acti davulcuu neyse hayirli ramazanlar diye davuluna vurmaya basladii. Esim tam para verecekti birden bi bagirma sesi duydum. Bende arka odaya gectim ustumde acik bi elbise vardi ztn. Neyse odanin kapisini bj actimki eve kedi girmisshemde yavru kedii. Oda binaya nasil girdi orasi muallak. Neyse esim cikarmaya calisio kedi korkuo. Davulcu tokmaginla ustune gitti kedinin o zaman hayvan dahada korktum esimde kizdi sonra abi korkutma o zaman hic cikmayacak diye. Butun kapilari kapattik. Holde kedi ordam oraya kacio. Esim sonra haliyi falan kaldirdi. Yaklasik yarim saat ugrastik. Sonra davulcu semsiyeyle cikardii. Birde tirmalar diye korkuyoruz. Sonra isin yoksa asi ol birde. Neyse kedi cikti sonra ben hole ciktim. Birde ne goreyim bi kac yere isemis sonra camasir suyuyla sildim heryeri ardindan arap sabunu en sonda duruladim. Her yerimden su aktii. Allahtan sular gelmisti. Kendimi dusa attim sonra hemen sizmisim ztn. Tabii ikimizinde siniri bozuldu. Bi davulcu icin neler geldi basimuzaa
Bu arada evine cikmissin yeloo. Gozunaydin cok sevindim cnmm
ayşemmmöyleyim çok şükür canımmm
ayyy ayşem ben kedileri hiç sevmiyorum yaa :26: bu sabah bende bişey gördüm midem hala çok kötüüü kustum zaten yolda
bizim siteden çıkıp ışıklardan karşıya geçiyosun minibüse binmek için ışık yanmak üzereydi hızlandım birde ne görim kanlar içinde patlamış yatıyor nerdeyse üzerine basacaktımmatlayıp koştum sonra kustum zaten
benim evde giriş yaa bir defa sineklk açılıp girmiş anam gitmiyordaaa pis nevresimi yeni değişmiştim yatağın ortasında oturmuş eşim nasıl gülüyor kalkmıyoda bakıyo bön bön diyo
hemen kaldırdım çarşafııı :120:çok huylanmıştımmm nasıl besliyolar evde yaaa
çok sinir bozucu işemesi amave çok yorucu olmuş ayşemmm eşinde ne insafsız davranmış alıp yapaydı ya
nasıl girmiş afacan yaaa
bide dandandan nasıl vuruyolar davula dimiii
Selamm kızlarr ayşemm be gelmiş başına öle.. Bende kedileri hiç sevmiyorım ve nasıl evde kedi köprk beslerler hayret ediyorum..
Titiz davranman normal ama canim senin son ayların dikkat et.. Eğilmeden ayakta sil bari..
Fındık napıyon bacım.. Seni hep böle umutlu görmek istiyoruz..
Lizimmm eşinin ailenin yanında rahat etmemesi normal kendi evinizde daha rahat olursunuz hem annende gelecek.. Ayrıca eşin ne güzel seni kaldırmadan beslemiş
Şimdi sana günler çabuk geçiyodur var ya onla uğraşmaktan
bende kedileri hic sevmem artik nef re t boyutundayimm.
o senin gordugun manzarayi bende bi kac defa gordum. icim kalkio kizz.
kizz esim elimden aldi ama ben ona guvenirmiyim hicc kizdi hattaa birak diyee. ben kac defa sildim. birde elimle sildimm. isedi kizzz bide her yere bastiii. toplamda 4 su silmisim ama hala icim rahat etmedii. bugun bi kez daha silecem.
yaa birde asil bombaa. kedi cikti esim kapiyi kapatti yaa davulcu hala para istio. artik esimde al abi su parayi git hadi sayende aksamimiz mahvoldu falan dediii. bende dedim niye para verdin birde. onun yuzunden ne hale geldikk. aklima geldikce hala sinirleniorum kzizz
artik ne davulcu gormek istioru ne kediiii
Selamm kızlarr ayşemm be gelmiş başına öle.. Bende kedileri hiç sevmiyorım ve nasıl evde kedi köprk beslerler hayret ediyorum..
Titiz davranman normal ama canim senin son ayların dikkat et.. Eğilmeden ayakta sil bari..
Fındık napıyon bacım.. Seni hep böle umutlu görmek istiyoruz..
Lizimmm eşinin ailenin yanında rahat etmemesi normal kendi evinizde daha rahat olursunuz hem annende gelecek.. Ayrıca eşin ne güzel seni kaldırmadan beslemiş
Şimdi sana günler çabuk geçiyodur var ya onla uğraşmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?