Ağlayakta gözden mi olak???

He kızzz baattin gibii

kevin kosnırın ama ben yatağa geldimm bıraktım 10 buçukta diş randevum var

Tamam kizlar akilli tel isini bir an once cozeyim bari
Fundos cicek tamamen kurumussa yapacak birsey yok sadece yapraklarini mi dokmus hic bi canlilik belirtisi yok mu Bu arada disci icin gecmis olsun simdiden
Gunaydin canlarrr bu arada

Günaydınnn tontişlerr

Bende çiçekler solunca üzülüyorum toplasan 2 tane çiçeğim var
Sosi sen bilin oxalisim var benim anam bi sürü çoğaltmış ben beceremedim 10-12 dalız daha

Bu fındığında telini değiştirmesi lazım oda gezmekten buraya giremiyo
Geçmiş olsun canım.. Zaten hava kötü gene

Ayşeme Dün doğrı dürüst yazamadım sinirimden o dakikalara denk geldi çok yakışmış annelik maşallah onlara

Yeliz gecenin bi dininde halaa ayakta ya çok imreniyorum ona

Lizimmm seninde az kaldı kırka gerçi o 40 ı çıkmadan gezmelere başlamış

Twin can sen dün yoktun nerelerdesin kız

20 lik gitti çok kan kaysı ve uyuşukluk çekiyorum

sosyalimm bak böle olmuş kızz arkadakide fesleğen oda capcanlıydıbi geldim havasız kaldılar yaa böle olmuşlar ama niye daha düzelmedii

He kızz giriş kat yaa demirde olsa insan rahat etmiyoo kesiyolar kızzz sineklikte varr bazılarında ama delip yada açıp kedi neyingirer
10.katta değilimkiii açık bırakam

mısır aldım çok almışım haşlamadan atim demibuzluğa benoşş

Kız alemsin yaa ne bilim bari bi odanın camına hafif açaydın hava girerdi ölmezdi çiçekler

Bende aldıydım iyi hatırlattın kalkam koyam

Ben haşlayıp taneleyip koyuyorum canım ama çiğden koyanda var annem mesela

Benayim senin cicegi bilmiyorum resmini bi koysana buraya sen cogaltmak mi istiyorsun o cicegi simdi anlamadim:26:
Fundosum feslegen icin yapilacak pek bisey kalmamis gibi gorunuyor bi sure daha su ver eger canlanmazsa at gitsin menekseninde kuruyan dallarini kopar direk gunes almayan bi yere koy suyunu ihmal etme kurtarirsin
Kizlar bu arada sabah kalktim kahvalti yaptim sonra uzerime bi yorgunluk coktu uyumusum kalktigimda terin suyun icinde kalmistim bu sicaklar yine geldi yaa
Fundos bu arada gecmis olsun kurtuldun dislerden

Sosimm inst.. Da var buraya telden ekleyemiyorum yaa kırk saat uğraşıyorum

Çağaltmaya çalışıyorum evet.. Adı uyku çiçeğide deniyo

Burası buz gibi kız sizin orda yağmur falan yok mu hava bayaa serinledi.. 5 tane yanardağ patlamış onun etkileriymiş artık tropik iklime girmişiz öle duydum

Haa tamam simdi gordum cicegi iklim isteklerine bakmak lazim bide cicekcilerde cicek costuran diye bi gubre var canim ondan verirsen cosar o cicek
Ayyy burasi cok sicak oyle boyle degil gecen 5 gun iyiydi aka simdi yine basladi sicaklik ne tropigi anam eski duzen iyiydi bizim

iyidik ama girmişiz işte tropik olmuşuz

Ayy az kaldı gene sen şanslısın ayşe neydi öyle garibim bide sıpayı terletmemek için uğraşcak falan

He gidip alıyımda coştursun elimdeki tek kıymetli çiçeğim bide orkide var ama o kesin kurur

Sağoll sosimmmm fesleğeni attım gitttii
hemen yoluyomm menekşeyidee inşallah eskisi gibi çıkarrr

Uyuşukluk geçiyoo ağrıbaşlıyooo kan tükürüp duruyorum

ay kızlarr görümcem tangodan bebeğigösterdi saatlerdir uyuyomuş sesliniyolar dokunuyolar yook dönüp yatıyooo
bir tatlıı amaninnn uykucu şeyy
kızda hamilelikte almadı kilo şimdii bir şişşş korktuk görünce niye öle olmuş yaa

Kizlar benim 1 tane bile cicegim yok ev o kadar sicakki baharda tek tuk kucuk boceklerden goruyorduk simdi evde yasayan tek canli ben ve kocam

Fundos agri kesicilerini ihmal etme ic canim bebek niye surekli uyuyor kiz sicaktan mi acaba:44:

Kizlar benim 1 tane bile cicegim yok ev o kadar sicakki baharda tek tuk kucuk boceklerden goruyorduk simdi evde yasayan tek canli ben ve kocam

Fundos agri kesicilerini ihmal etme ic canim bebek niye surekli uyuyor kiz sicaktan mi acaba:44:

kızz ne dicemm bi tane büyük ağacım varya o radyasyonu aloyomuş doğrumuu

Alıyım hemen yaa drsölemedi al diye ama çekilmez valla

bilmiyorumkii kızz uyuyomuş hep

Radyasyonu alan bi agac yok canim benim bildigim kadariyla bi arada herkes kaktus koyuyordu masasinin basina oda yalan cikti
Dr nasil demez agri kesici al diye al sen al sonra agrisindan duramazsin
Valla bebekler konusunda pek iyi degilim fundosum ama cok fazla uyuyorsa Allah korusun bi sorun olmasin :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…