Ağlayakta gözden mi olak???

Kııız o bebeler neeee çook tatlılarrrrr

yelizimm inşalllah bi an evvel gidersin yaa kardeyinin sana çok ihtiyacı var yazıkkk
maşalla7 kızz çok iri yeğennn hayırlısı hangisiyse öle gelsinn sağlıklaaa

sosyalimindee ptesi güzel haberleri gelir inş..

Benoşşş

İnsallah fundamm sagolll

Yaa tek yumurta da apayri bi mucize yaa
Yani bi bölünme bozuklugu aslinda ne ilginc
Tup bebekte kalitesiz ebriyolarda tek yumurta ikizi daha cok oluyormus ama ortaya cikan sey nekadar mukemmel

Evet kizz
Yalniz gercekten ayirt edilecek gibi degiller
http://www.haberkita.com/m/?id=222395

Burda bakkk

ayyy bunlar harikalar yelommm Allahım sizlerede nasip etsinn önce hayırlısı tabii

telle ne alakası var kız ben tablettende gönderirim minnoşun resmini ama dönmüyor yüzünü işte

inşallah fundoşumm

yaa kızlar bu hamilelik zor iş haa Rabbim güç kuvvet versin tabii bugün günü gelenler vardı da hastanede yazık kadınlara ayılıp bayılıyorlar yüz göz ayak el şişmiş burun zaten kocaman 3 ay sonraki halimi gördüm

Kalitesizdemii vayy anasınıı
yaa eşime dedim işten gelincee ben beklemicem bi klinikle görüycem
hayır olmazz yıl sonuna kadar dinlencen kafanıboşalt dedii
bi dinlen bisürü ilaç aldın sonra deneriz dedii

Benoşu gördüm bugünnnn kıl payıı teyit aldım oymuşş kafamı bi sağ yaptım son saniyede sokağa girdii o an

sosimm bende hastanede kaldım yaa o zaman kadın doğum acilde beklerken doluydu yürüyolar bide inleyerek
dedim bu ne yaa
bide soruyolar kaç aylıkk sorun nee çok garip hissettim
şimdi bize güzel geliyo yeterki kalalım ama o süreçte çok zor tabii

bence eşini ikna et daha fazla erteleme

fundoşum 26. haftadayım ultrasona göre27- 28 falan çok şükür şimdiye kadar ağrım sızım falan olmadı ama sonralara doğru ne olur bilmiyorum yaşayarak öğreneceğiz 28. haftaya kadar şimdilik size garanti verebilirim hamişlik kolay geçiyor

Aa fundam cidden miiii
Kizz adam korktu tabii olanlardan

Sosyalim valla insanin psikolojisi bozuluyo valla hastanelerde
Ben yatarken de benim bölüm dogum degildi sadece kadin hastaliklari icin yatanlar vardi Allahim neler veriyo halime sukrettim durdum
Ben yeni bi baslangic icin ameliyat olmustum ama orda yolun sonunda olanlar vardi rahmi yumurtaliklari alinanlar :26:
Allah beterinden korusun herkesii
İcim daraliyodu dogum tarafina gidiyodum hep bebek sesleri her gidisimde de ya biri taburcu oluyodu ya yeni bebek getiriyolardi

Ayy sosyall burunlar demii benim de hep dikkatimi o ceker
Kardesimin burnu hala ayni ozellikle ona bakiyorum

yelizim ne dertler var gerçekten Rabbim beterinden korusun :18: burun konusu benimde çok dikkatimi çeker genelde büyüyor kız daha benimkide büyümedi daha ya bi de ben şu suratsız hamileleri hiç sevmiyorum suratı turşu satan gülmeyen kötü kötü bakan hamileler bana çok itici geliyor

Benosu muuu
Kizz rastlaşiyonuz demek vay beeee
Ben de ankaraya tasinirsam artik hizli tren de var gelirsiniz

Amin canimm
Evet bide ustunde lekeler oluyo burunlarinin :26:

Kizz o tarif ettigin hamileler kesin ben de oyle olurum
Normalde de cok suratsizim zaten bide o hormon patlamasiyla hic cekilmem
Kizz niye acaba gergin mi oluyolar ondandir belki

Amin canimmm
Ama 2 yeter yine de 3 fazla

Yani önce hayırlısını versin rabbim
Ben ikize hayır demem 3 gerçekten zor yani ama tek yumurta ikizi süper olsa gerek

Canımmm

Kızzz telle şu alakası var vatsap var ordan cırt diye yolluyon herşeyi

Kızz kocanı bi şekilde ikna et anam çok uzun beklemesin o kadar.. O bekler ama sen dayanaman

He yaa benmişim ama saat geç oldu diye otobüs takibi yapmadım

Benosu muuu
Kizz rastlaşiyonuz demek vay beeee
Ben de ankaraya tasinirsam artik hizli tren de var gelirsiniz

Kıız ben 2 aya bi ankaradayım benlik sıkıntı yok ama siz lizim ile kanka olursunuz artık

Suratsız mı olursun
Aa bende sosi gibi düşünüyorum hiç sevimli değiller haberin olsun.. O hormonlara söyle öle yapmasın seni gülen kız ol

Amin canimm
Evet bide ustunde lekeler oluyo burunlarinin :26:

Kizz o tarif ettigin hamileler kesin ben de oyle olurum
Normalde de cok suratsizim zaten bide o hormon patlamasiyla hic cekilmem
Kizz niye acaba gergin mi oluyolar ondandir belki

kızzz bencede benayın dediği gibi öyle hamile olma güleç olsun yüzün çünkü çok itici geliyor dışardan emin olabilirsin ayy benim vücudumun her yerine leke attı kızlar inanamazsınız aynı zamanda alnımdada var

benayım haklısın aslında o what lı şey çok iyiymiş izin almadan yani maaşım kesilmeden bende alayım o tellerden yoksa koca eline bakacağız kolay değil

benayım haklısın aslında o what lı şey çok iyiymiş izin almadan yani maaşım kesilmeden bende alayım o tellerden yoksa koca eline bakacağız kolay değil

Hadi yaa
Geçermiymiş peki ? Geçen funda da bebek gibi vücudu olan birinin koltuk altı karardı diyodu hormonların yan etkisi mi nedir kötü bişi

Kız bencede bi an önce almalısın mesaj devri kapandı artık teknolojik şeyler lazım

Biz vattan direkt bebelerin resmini görüyoz sana mail atıyoz hiç yakışıyomu başkan sana

Yaa hani instagramdada paylaştığım menekşem varyaa tatil dönüşü ne görim kupkuruu yapraklar kalmışş ((
Sosyaaal helpppppp napmam lazımm cano:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…