Yazık sıpalara ama şekerler yaa rabbim bize de nasip etsin inşAllah..
Kııız o bebeler neeee çook tatlılarrrrr
yelizimm inşalllah bi an evvel gidersin yaa kardeyinin sana çok ihtiyacı var yazıkkk
maşalla7 kızz çok iri yeğennnhayırlısı hangisiyse öle gelsinn sağlıklaaa
sosyalimindee ptesi güzel haberleri gelir inş..
Benoşşş
Evet kizz
Yalniz gercekten ayirt edilecek gibi degiller
http://www.haberkita.com/m/?id=222395
Burda bakkk
Hımm anladım o zaman yoğun olur tabi hadi bakalım çabucak geçsin de bizim merakımız gitsin ayy çok heyecanlı seninde sıpanın resmini görcez ama şu telini bi değiştireydin iyi olacaktı
Aynen öle yazık valla.. Ben öle okunca üzülüyorum mecburiyet ama insanın içi gidiyo
Kızz ben baktımda ortadaki benzemiyo diğer ikisi aynısıda bu kadın ojelileri karıştırmıyo mu :)
yelizimm inşalllah bi an evvel gidersin yaa kardeyinin sana çok ihtiyacı var yazıkkk
Benoşşş
Kalitesizdemii vayy anasınıı
yaa eşime dedim işten gelincee ben beklemicem bi klinikle görüycem
hayır olmazz yıl sonuna kadar dinlencen kafanıboşalt dedii
bi dinlen bisürü ilaç aldın sonra deneriz dedii
Benoşu gördüm bugünnnn kıl payıı teyit aldım oymuşş kafamı bi sağ yaptım son saniyede sokağa girdii o an
sosimm bende hastanede kaldım yaa o zaman kadın doğum acilde beklerken doluydu yürüyolar bide inleyerek
dedim bu ne yaa
bide soruyolar kaç aylıkksorun nee çok garip hissettim
şimdi bize güzel geliyo yeterki kalalım ama o süreçte çok zor tabii
Aa fundam cidden miiii
Kizz adam korktu tabii olanlardan
Sosyalim valla insanin psikolojisi bozuluyo valla hastanelerde
Ben yatarken de benim bölüm dogum degildi sadece kadin hastaliklari icin yatanlar vardi Allahim neler veriyo halime sukrettim durdum
Ben yeni bi baslangic icin ameliyat olmustum ama orda yolun sonunda olanlar vardi rahmi yumurtaliklari alinanlar :26:
Allah beterinden korusun herkesii
İcim daraliyodu dogum tarafina gidiyodum hep bebek sesleri her gidisimde de ya biri taburcu oluyodu ya yeni bebek getiriyolardi
Ayy sosyall burunlar demii benim de hep dikkatimi o ceker
Kardesimin burnu hala ayni ozellikle ona bakiyorum
Benoşu gördüm bugünnnn kıl payıı teyit aldım oymuşş kafamı bi sağ yaptım son saniyede sokağa girdii o an
yelizim ne dertler var gerçekten Rabbim beterinden korusun :18: burun konusu benimde çok dikkatimi çeker genelde büyüyor kız daha benimkide büyümedi dahaya bi de ben şu suratsız hamileleri hiç sevmiyorum suratı turşu satan gülmeyen kötü kötü bakan hamileler bana çok itici geliyor
Amin canimmm
Ama 2 yeter yine de 3 fazla
Benoşşş
ayyy bunlar harikalar yelommm Allahım sizlerede nasip etsinnönce hayırlısı tabii
telle ne alakası var kız ben tablettende gönderirim minnoşun resmini ama dönmüyor yüzünü işte
inşallah fundoşumm
yaa kızlar bu hamilelik zor iş haa Rabbim güç kuvvet versin tabii bugün günü gelenler vardı da hastanede yazık kadınlara ayılıp bayılıyorlaryüz göz ayak el şişmiş burun zaten kocaman 3 ay sonraki halimi gördüm
Benosu muuu
Kizz rastlaşiyonuz demek vay beeee
Ben de ankaraya tasinirsam artik hizli tren de var gelirsiniz
Amin canimm
Evet bide ustunde lekeler oluyo burunlarinin :26:
Kizz o tarif ettigin hamileler kesin ben de oyle olurum
Normalde de cok suratsizim zaten bide o hormon patlamasiyla hic cekilmem
Kizz niye acaba gergin mi oluyolar ondandir belki
kızzz bencede benayın dediği gibi öyle hamile olma güleç olsun yüzün çünkü çok itici geliyor dışardan emin olabilirsinayy benim vücudumun her yerine leke attı kızlar inanamazsınız aynı zamanda alnımdada var
benayım haklısın aslında o what lı şey çok iyiymiş izin almadan yani maaşım kesilmeden bende alayım o tellerdenyoksa koca eline bakacağız kolay değil
Yaa hani instagramdada paylaştığım menekşem varyaa tatil dönüşü ne görim kupkuruu yapraklar kalmışş((
Sosyaaal helpppppp napmam lazımm cano:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?