Ağlayakta gözden mi olak???

Sorma yaa
Memuruz ama hemn şikayet ediliyoruz hemen soruşturma yiyorız herkes haklı biz değiliz.

Hayır tek kusurum gelmemiş olmam gelsende bunları yaşasam çatır çatır savuncam ama savuncak bi tarafım yok ki..

Kurumdan kurtulmamta zor zaten.. Temelli işi bırakınca ancak yoksa başka kurum zor vermiyolar olur..

Neyse sonuçlanınca yazarım size.

Çekilcek çike varsa yapacak bişi yok..

Yelizim kız gelmediğim gün benim yanımdaki arkadaş gitmiş salonda uyumuş avukat 2 de gelmiş kapılar kilitki mesai saati ya yokuz, sonra bizim adama ulaşmışlar bide haklıymış gibi avukatla tartışmış avukatta gidip şikayet etmiş, hayır ben yokum araya kaynadım kadın beni görse belki şikayetini o yönde yapacak ama bilmiyo beni tek onu şikayet etmiş ama ben kapının kilitli olan kısmından sorumluyum

Bi daha kimseye gücenmiycem yaa

Aşağı geldiğim yer duyacak ohh iyi oldu diyecekler var ya nasıl ellerine koz geçti 4 yıl orda bi sorunsuz gün geçirdim o kadar dersin içinde burda yaşadığım şeye bak

Saglik olsun benosum kendini fazla uzme olacagi varmis demekki
Yani o gün orda olmadigin bilinse daha buyuk bi sorun mu cikar ki?

şu uyuyan arkadaşta en büyük hata heee
şansa bak yaaa aslında senlik bir durum yok hata onların yok yere sende yandın
kızzz şu uyuduğun poz var yaaa çabuk onu imha ett

ayy oda çok gıcık bir durummm sanki sen sorunluymuşun gibi bi havaya girerler kesinn
ordada sorun çıktı diye ahh bee

Yaa kizlarrr
Kardesim doktora gitmisti bugun
Bebek 10 gunde 1 kilo almis kafa ölçüsü 40 haftalik kadarmis iri yani
Hic cati muayenesi falan yapmamis kardesim de heyecandan soramamiş cunku doktor haftaya alalim demis bebegi :26: bizimki de agliyo beni arayip :26:
Bebek 3500 gr olmus
Doktor da kesin sezaryen demis zaten daha 5 aylikken de hic normal dogumdan yana degildi.Yani tabi baska bisey olsa baska doktora gidin derdim ama bazi seyleri de zorlamanin anlami yok dedim
Ama biyandan da adam en basindan sezaryenden yanaydi acaba normal normal dogum sansi varmiydi hep onu dusunuyo kardesim
Bide tabi 4 kilo olursa riske atmaz ama bebek kalan bu 2 haftada kilo alir mi acepp
Ayse yok lizim de yok biz de bilmiyoruz bu konularii goruyon mu işi

Saglik olsun benosum kendini fazla uzme olacagi varmis demekki
Yani o gün orda olmadigin bilinse daha buyuk bi sorun mu cikar ki?

Tabiki canım o daha büyük bi sorun.. Keyfe keder izin mi olur
Bakalım haftaya sonuçlanır

Kız öğle arasında bişi olmaz yat uyu sonuçta iZnin ama mesai saatinde yapamazsın
Özel sektör bu tarz durumlar için güzel

Sorma ben iyi olmaktan çok son zamanlar da hep kötü olan oldum

Hayırlısı hakkımızda

ayşemmmminiğin iyiymiş yaa aman iyi olsun maşallah keşke 2 memeyi birden alsa ama ne yapalım sende böyle sıkıntı çekecekmişsin demek ki:26: oyyy yesinler kuzuyuu

benayımm çok üzüldüm yaa hakkına hayırlısı olsun olan olmuş artık üzülme kendini yıpratma inşallah bu işte bir şey çıkmayacak o gerizekalıya bi daha güvenme
belki de özlük dosyana koymazlar bu savunma işini :26: kapanır gider :26:

ben bu arada dr a görünemedim kızlar hem çok yoğundu hemde sürekli ameliyata doğuma falan çıktı pazartesi 15:30 a randevu aldım :26:

tabi üst üste doğurunca böle oldu

Kız son haftalarda daha çok alıyolar diyolar ya olabilir bence.. Tosuncuk sizinkide maşallah..

Doktor doğruyu söylediyse tabiki zorlamanın bi anlamı yok ama çocuk normal kiloda bu adam sezeryan olsun diye böle yapıyosa işte o sıkıntı Ki böle bişi yapabilir mi ki ?
Niye üzülüyo kız sezeryan diye mi

Kizz sosyall ben de bekliyorumm gelmis de yazsin diye
Gorunemedin demekk saglik olsun canimm
Pazartesi guzel haberler getir bizee ogluşundan

Ya bazi doktorlar ameliyattan yana oluyolar işin kolayi tabi.
Ya uzulmesinin sebebi aslinda kafasinda net bi durum olmamasi.oyizden sinirleri bozuk.Yoksa hani illa normal olsum diye dusunmuyo da ici rahat degil iste
Hayirlisi olsun bakalim gorcez.Benim de eteklerim tutuştu bian once gitme işini ayarlamaliyimm biletler anasinin gözü olmuss ben aktarmayla antalyaya 150 liraya gidiyordum simdi sadece ankara 400 diyor

yelo kardeşin başka bi dr a mı gitse acaba ölçümlere göre bu dr la aynısını söylerse bencede zorlamanın anlamı yok sezeryan olsun canım ya :26:

bide bugün 3 gün önce normal doğum yapan bi kadın geldi dr a böyle kaldım 3 gün olmuş kız gayet sağlıklıydı yani normal doğum her yönden iyi ama olmayıncada zorlamanın anlamı yok be kuzu :26:

Kizz sosyall ben de bekliyorumm gelmis de yazsin diye
Gorunemedin demekk saglik olsun canimm
Pazartesi guzel haberler getir bizee ogluşundan

12 den 5 e kadar kadar bekledik yelizim ama dr bi türlü müsait olamadı bizde arkamıza baka baka döndük inşallah pazartesi getireceğim canım

Ya ben de dusundum ama biyandan da doktora guvenmeyip zorla normal doguma girenleri biliyorum neler cektiklerini hadi kadin iyilesiyo da olan bebege oluyo Allahim esirgesin oyizden ben de hani hayirlisi bu demekki zorlamayalim diye teselli etmeye calistim
Kizz bide ameliyatin nasil bisey oldugunu biliyorum ya;kiyamiyorum kardesime hani ben cok sogukkanli biri oldugum halde oraya girdigimde korkudan titredim simdi onum korktugunu bildigim icin cok huzursuzum dayanamiyorum
12 den 5 e kadar kadar bekledik yelizim ama dr bi türlü müsait olamadı bizde arkamıza baka baka döndük inşallah pazartesi getireceğim canım

İnsallah canimm bakalim senin paşa nekadar buyumuss

yelomm bilemiyorum ki kız ban lizo ve ayşede bekledi ama olmayınca olmuyor demek ki açılma bencede riske atmasın ayy Allah kurtarsın ne zormuş bu işler :18:

2 hafta önce 855 gramdık 1 kilo olmuşuzdur belki yelom

Sossiimm olmayınca olmuyo demekki o kadr saat beklemkte sıkar insanı..

Sizin ki özel hastane değil mi ?

Dayanmak güç ama olsun pazartesi görürsünüz beyefendiyi bakarsın kendini gözterme zahmetinde bulunur

Yelizim bencede bi an önce git sizinki çok kalmayacak gibi içerde
Oha yani o fiyat ne öle yaa resmen soygun

özel hastane canım ama genelde diğer drlar tatilde olduğu için herkes bu kadına gelmeye başlamış:26: pazartesiye kadar dayanırım benayım artık yapacak bi şey yok yok kız göstereceğini sanmıyorum babası kılıklı olduğu için zahmet edip arada hareket ediyor onada şükür ediyorum

Hayirlisi canim saglikla olsun da napalim
Kizz masallahh evet bence de olmustur 1 kiloo
Kizz biyerde tek yumurta ücuzu kizlar vardi okudum anneleri ayirt edemiyomus hepsinin birer ayak baş parmagina farkli renkte oje suruyomus

Kizz bak dusun 2 kisi bide dönusu var
O parayla arabayla gider doneriz cok rahat bide otelde kaliriz bi gece

kızzz o nasıl işmiş öyle 3 tane ve anneleri ayırt edemiyor aman Allahım mucize yaa

Hımm anladım o zaman yoğun olur tabi hadi bakalım çabucak geçsin de bizim merakımız gitsin ayy çok heyecanlı seninde sıpanın resmini görcez ama şu telini bi değiştireydin iyi olacaktı

Aynen öle yazık valla.. Ben öle okunca üzülüyorum mecburiyet ama insanın içi gidiyo

Kızz ben baktımda ortadaki benzemiyo diğer ikisi aynısıda bu kadın ojelileri karıştırmıyo mu :)

Valla hepsine bi renk vermis demekki hep ayni rengi suruyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…