Kız onuda hiç beğenmediydim bari gene bi yükleyim bariTelefona indirilen programi vardi bunun bari ordan kullanalim benosss
Agri aksamustu vardi biz de piknikteydik cok rahatsiz oldum ama eve gelince gecti yani geliyo ama tam sökülmedi yine de bakalim yarin degerlerim ne cikacak oladar merak ediyorum kiiiAyyy çok sevindim yelommmm
ohhh iyi oldu valla git bakalım ne diyoo ona görede ankara ve kardeyin yanınaa gidersin oh bee
normal geliyo dimii ağrı varmı canımmm
Valla canim cozulecek bisey yokk kimse de memnun degil zaten sacma sapan bi sistem yapmislarKizlar siz cozunde bu yeni sistemi bana da soyleyin
Agri aksamustu vardi biz de piknikteydik cok rahatsiz oldum ama eve gelince gecti yani geliyo ama tam sökülmedi yine de bakalim yarin degerlerim ne cikacak oladar merak ediyorum kiii
Ozellikle de E2 ve AMH degerlerini.İnsallah bi terslik cikmaz insallah normal cikar
Bugun eşim Ankaraya gidecegimizi kamuoyuna duyurdu valla ben hala inanmiyorum emin degilim ama o cok kesin konusuyo bi gidelim Ankaraya goruselim de bakalim hayirlisii
E2 estriadol yani şu kadinlik hormonu ostrojenle alakali sanirimE2 ne oluyodukikızzz amh tamamda o neydii
İnşallah olurrr ankara iyi ç4k hayırlı olcak bence ne güzel odaa istiyoo işte inş. Aksilik çıkmazzzz
Evet canim hepsine bakiyolar isteOyy senin resmini yerimmm :)
Haa oda önemliymiss sende hepsini yaptırimhaz4rda olsunn dr giderken isterse iste hazır diyim seri olim :)
Fsh tsh pro, lh filan onlarıda yaptırcan dimii
Canimm hosgeldinnCanlarr napiosunz
Ne olmus bu siteye
Sosyalim benosum findigim yelizim lizom aysem
Arkadaslar mrb evwt site cokk fena olmus bana yardim edebilirmisiniz bi Arkadaslar 31 haziranda adet oldum.adetlerim hep duzenliydi fakat 24 temmuzda yine adet oldum fakat adetlerim normalde 7 hun sürerken 24 nde 3 gun sürdü bitti suandada bugun aksam 8 den beri hafif pembe ile baslayan hala devam eden bir hafif kanama ve bel agrisi kasik agrisi var adet agrisi gibi degil acaba hamilemiyim yada yerlesme kanamasimi yoksa düşük mu sizce napmaliyim doktora gitmelimiyim doktora gidersem kan testinde cikarmi gebelik hemen.yada doktor alttan muayene edermi hamilelik varsa alttan muayenesi tehlikeli olurmu....napayim ben yaCanimm hosgeldinn
Ne olmamiş ki siteyee :)
Sogudum soguyorum kesin yarin acip ugrasasim gelmiycekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?