Ağlayakta gözden mi olak???

fundoşşş kızzz kıskançlık mı yaptın sen deli :) 90 lıymış yaa kızz :)

hiç öle durmuyo beeee
hatırlatırım ankaraya düğüne gitmişti eşinnn :)
kıskançlıkta sayılmazzz anasayfaya düştü kız herkes görüyo demezlermi şuna bak genç kıza yazılıyo :) :)

Yaa kizlarrr cok sinirliyim suandaaaa
Benim dr sehir disindaymis.Simdi o yoksa ta oraya kadar gitmenin anlamiyo yok zaten asil gitme amacimiz ameliyat sonrasi kontrol persembe donecekmis de
Dedim bari hormon testlerini burda yaptirayim.Iki hastaneyi aradim birinin zaten hicbi fikri yok
Oburu de her hormon icin 10 TL aliyoruz diyo.ulen bedava yapiyolar koskoca şifa hastanesinde siz ne boksunuz ben 70 lira mi vercem o tahlillere
Kadin dogum hastanesine mi gitsem ya doktora desem ben sehir disinda tedavi goruyorum doktorum hormon tahlili istedi gidemedim burda yaptirayim diyee

Sosyalimm ucuncu erkegimizden guzel haberler getir insallahh ve kendinden dee
Benosum sizin işten de insallah bisey cikmaz
Yani aslinda şoyle bi etrafta olan biten yuz kizartici işlere gorevi nasil kotuye kullandiklarina bakarsak bu olay cok masum be canimm :) insallah da birsey olmayacak icini ferah tut

Şu yan yatik kafalar varyaaa Ustune basip vircc diye ezesim varr

kız funda bende sen gibiyim.. ama benimki kıskançlıktan değil eşimin bana olan kıskançlıığından yapıyorum ama bazen de sinir olmuyor değilim..

bence yapmamalı.. ne öle samimiyet hiç hoş değil bi kere sonuçta evli barklı adamsın.. benim eşimde olsa yapamaz yani yaparsa ağzının payını alır ki altta da kalma kız o haklı oluyorsa sende haklı ol

yeloommm kız bencede git devlete ne uğraşıyorsun özelle boşa da para veriyorsun.. bak ben bütün tahlillerimi devlete giderek yaptırıyorum.. derdimi izah ediyorum onlarda hayır demiyor.. sende izah et durumunu emin ol yaparlar,, baktın zorluk mu çıkarıyorlar tekrar kibar bi şekilde üstele baktın olmuyor başla gürlemeye ama sanmıyorum ki o raddeye gelsin.. yazık günah o kadar para veriyorsunuz tedavi için bari bunlar için vermeyin ya

kızlaarrrr şükür bişi çıkmadı.. karar verildi.. çok mutluyum yaaa biliyordum ama korkuyordum da ne olur ne olmaz diye.. araya kamera kayıtları da girmişti çünkü ama çok şükür atlattım.. gene Rabbimin sevgili kuluymuşum

yeloo inşallah canım getireceğim :)
ben aç karnına vermemiştim o tahlilleri bence aç olmana gerek yok bugün adetin kaçıncı günü ? 3. günü gitmelisin
Bugun 2. Gun canim ozaman yarin erkenden gideyim
Ben de ac tok farketmez diye dusunuyorum ama TSH ve prolaktinde farkesiyormus sanirim.Yani TSH dan eminim.oyuzden yarin erken ac gideyim ki bi işe yarasin TSH yi de gormus olurum.

çok şükür benayımm çok sevindim senin adına :) bi daha da o adama güvenme
tamam yelizim yarın aç karnına git o zaman ama sabah erken gitmen lazım çünkü devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor

bende aç karnına vermiştim canım baya da oldu..

çok saol yelom ya şükür bitti atlattım rahatladım..

siz benim profil resmimi görmediniz mi pek tatlı değil mi sıpa

çok şükür benayımm çok sevindim senin adına :) bi daha da o adama güvenme
tamam yelizim yarın aç karnına git o zaman ama sabah erken gitmen lazım çünkü devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor

yok canım büyük ders oldu bi daha töbe güvenmem yani bitti o devir..

bu arada bilgisayardan da toplu alıntı oluyor kızlar.. tek tek cevapla diyince alta yazılan yere düşüyor hepsi toplu yazabiliyorsun ama bu telefondan olurmu bilemedim

bari şu ifadeleri eskilerini yapaydılar ya ne güzel ezberlediydim şimdi çok zorlanıyorum bi de tıklayınca resme başa atıyor ifadeyi hiç hoşlanmadım

Benosum gordumm cok tatli kizzzz
Kizlar buarada gizlilik ayarlarina girin orda bilgileri duzenleyin benim profil bilgileri hani şehirdir meslektir falan disardan da gorulebiliyomus yaa
Profilimi benlen arkadas olanlar disindakilere kapattimmm

Deneme bir kiii
Evet coklu alinti oluyomus asagiya ekliyomus cevapla diyince hepsini vay beee buluş yapmis gibi hissettim tabi site bizi 100 yil oncesine goturunce :))

bende değiştirdim kelebek yaptım :) ama senin bebiş çok tatlı :)

eski ifadeler bencede çok güzeldi ben bunların neyi ifade ettiklerini bile anlamıyorum :)

Kizlar buarada gizlilik ayarlarina girin orda bilgileri duzenleyin benim profil bilgileri hani şehirdir meslektir falan disardan da gorulebiliyomus yaa

benimkinde dün yazıyordu bugün bir şey yazmıyor du bende bi bakayım gizlilik ayarlarına
bu arada toplu alıntı yapmayı öğrettiğin için tşkler benoş :)

Deneme bir kiii
Evet coklu alinti oluyomus asagiya ekliyomus cevapla diyince hepsini vay beee buluş yapmis gibi hissettim tabi site bizi 100 yil oncesine goturunce :))

kız aslında çk kötü olmuş diye kızdık ama aslında daha pratik olmuş konuşmalar ama bilgisayardan daha iyi gibi geldi.. ben şimdi pc den girip cevap veriyorum ama telden ancak saat 2 den sonra yapabilirim.. şimdi sistem izin veriyor bu siteye girişe saat 2 ye kadar daha hızlı yazıyorum diye de pc den giriyorum bakalım 2 den sonra bende telden deneme bir iki yaparım

tek kusuru şu anda gülücükler..ben eskisini istiyorum ısrarla ve istemeyede devam etcem bi 60 nerdee bi saçma gülücük nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…