Sosiimm korkma kız seni tedirgin etmek istemiş biraz sanırım uykucu sıpa
İnşAllah kızlar çıkmaz bişi bi yanım yok çıkmaz diyo ama bi yanımda hiç belli olmaz diyo
Kız fındık niye kızdınn ayol
fundoşşş kızzz kıskançlık mı yaptın sen deli :) 90 lıymış yaa kızz :)
Bugun 2. Gun canim ozaman yarin erkenden gideyimyeloo inşallah canım getireceğim :)
ben aç karnına vermemiştim o tahlilleri bence aç olmana gerek yok bugün adetin kaçıncı günü ? 3. günü gitmelisin
gozun aydin canim benimmm ohh cok sukurrkızlaarrrr şükür bişi çıkmadı.. karar verildi.. çok mutluyum yaaabiliyordum ama korkuyordum da ne olur ne olmaz diye.. araya kamera kayıtları da girmişti çünkü ama çok şükür atlattım.. gene Rabbimin sevgili kuluymuşum
çok şükür benayımm çok sevindim senin adına :) bi daha da o adama güvenme
tamam yelizim yarın aç karnına git o zaman ama sabah erken gitmen lazım çünkü devlet hastaneleri çok kalabalık oluyor
bende aç karnına vermiştim canım baya da oldu..
çok saol yelom ya şükür bitti atlattım rahatladım..
siz benim profil resmimi görmediniz mi pek tatlı değil mi sıpa
Deneme bir kiiiyok canım büyük ders oldu bi daha töbe güvenmem yani bitti o devir..
bu arada bilgisayardan da toplu alıntı oluyor kızlar.. tek tek cevapla diyince alta yazılan yere düşüyor hepsi toplu yazabiliyorsun ama bu telefondan olurmu bilemedim
bari şu ifadeleri eskilerini yapaydılar ya ne güzel ezberlediydim şimdi çok zorlanıyorum bi de tıklayınca resme başa atıyor ifadeyi hiç hoşlanmadım
bende değiştirdim kelebek yaptım :) ama senin bebiş çok tatlı :)bende aç karnına vermiştim canım baya da oldu..
çok saol yelom ya şükür bitti atlattım rahatladım..
siz benim profil resmimi görmediniz mi pek tatlı değil mi sıpa
yok canım büyük ders oldu bi daha töbe güvenmem yani bitti o devir..
bu arada bilgisayardan da toplu alıntı oluyor kızlar.. tek tek cevapla diyince alta yazılan yere düşüyor hepsi toplu yazabiliyorsun ama bu telefondan olurmu bilemedim
bari şu ifadeleri eskilerini yapaydılar ya ne güzel ezberlediydim şimdi çok zorlanıyorum bi de tıklayınca resme başa atıyor ifadeyi hiç hoşlanmadım
Benosum gordumm cok tatli kizzzz
Kizlar buarada gizlilik ayarlarina girin orda bilgileri duzenleyin benim profil bilgileri hani şehirdir meslektir falan disardan da gorulebiliyomus yaa
Profilimi benlen arkadas olanlar disindakilere kapattimmm
Benosum gordumm cok tatli kizzzz
Kizlar buarada gizlilik ayarlarina girin orda bilgileri duzenleyin benim profil bilgileri hani şehirdir meslektir falan disardan da gorulebiliyomus yaa
Profilimi benlen arkadas olanlar disindakilere kapattimmm
Deneme bir kiii
Evet coklu alinti oluyomus asagiya ekliyomus cevapla diyince hepsini vay beee buluş yapmis gibi hissettim tabi site bizi 100 yil oncesine goturunce :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?