Ağlayakta gözden mi olak???

imzamı toplasak napsak eski halini istiyoruz biz kim online onu görelim bari ayol
sosyalimm ö.sonra 15,30 damı gidecektin
off sayfaya girmek çok zorrr gelmeyelim diyemi yapıyolar neee

sosyalimmm senin evlilik takvimi nasıl değişiyo sürekliiii
bi alyans bi tek taş
bir yerde pasta kesiyonuz birinde koşuyonuz ahahaahaha

benoşşş naptı acaba soruşturma ne zaman netleşecek inşallah bi sorun çıkmaz yaaa

kız bilmiyorum ki nasıl değiştiğini :)) evet canım 15:30 da randevum ne zaman çıkarım Allah bilir :) benoş yoğundur sanırım, ayşemede yaz bakalım ne yapıyormuş minik erkekle :))

dönmedi uyuyor herhalde gece 3 de onlineymiş çok uykusuz kalıyor yaa inşallah mışıl mışıl uyuyordur :)
yeloyada yazdım yola çıktınmı die dönmedi

Günaydın canlarımm

Ben dün akşam yorgunluktan uyuyakalmışım bıgün bel ağrısından geberiyorum

Bugün belli olur galiba fundam haber veririm size..
İnşAllah güzel sonuçlanır o kadar tedirgin çalışıyorum ki.. Rahatlığım kısa sürdü demekki bana rahatlık yasak kaderim bu

Yelizim eğer ki yoldaysa güzel haberle gelsin inşAllah

Sosimm sende güzel haberlerle gel inşAllah bakalım paşanın keyfi nasıl

Ayşem yazık gelemiyo bile

günaydın benoş dün işiniz çok mu uzun sürdü kü inşallah bir şey çıkmayacak canım senin bu işinden akşama haber veririm kızlar size, dün gece beni biraz korkuttu oynamayınca uzun bi süre korktum ama şimdi hareketlerini hissedince rahatladım biraz :)

evet sosyalim dün adet olmuş yaa hemen erzuruma gideceklerdiii
ayşemde yazık yaaaa ömercikle uğraşıyor çok uykusuz
benoşum inşallah bişey çıkmayacak bu işten aslında düşününce sorumsuzluk gibi gözüküyo geliyolar kapı kitli şikayet var bende tam felaket tellalı harbi haa (( ama sana ucu dokunmaz inşallah Allahım yardım etsinnn
sosyalimmm hareketini hissetmişsin rahat ol minik uyuyodu gece demek :)
güzel haberler getirrrr

ayy ben çok gerginim şuaaan eşime kızdımm

Sosiimm korkma kız seni tedirgin etmek istemiş biraz sanırım uykucu sıpa
İnşAllah kızlar çıkmaz bişi bi yanım yok çıkmaz diyo ama bi yanımda hiç belli olmaz diyo

Kız fındık niye kızdınn ayol

yaa bunların şirkette bi hatun var hoş alımlıda bişey onun fotoya yorum yapmışlar şirketçe ama buda böle gülücükler filan samimide ekrana düştü yaaa çıldırdım ne varki artniyet niye arıyosun hepimiz esprili konuştu kdiyor bide
kız hoş bişi fotoda manzara var arkada bi ülkeye gitmiş arkada değişik biyer var
çekil manzaranın önünden filan demiş
kızda böle gür saçlı uzun havalı bişey
neden laubali oluyosun niye ekli sende ne bu samimiyet diye giriştim
tabi o kızıp haklı duruma düştü ben kıskanç kadın damgası yedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…