Ağlayakta gözden mi olak???

Ankara, İstanbul, İzmir işkence zaten orada yaşayanlara Allah yardım etsin

kız burası çok fenada ankarayla izmir o kadar değildir heralde yaa izmirde kaynanamlar varya seviyorum orayı
ankarada sıkıcı geliyo bana, şehrin dışına göreve veriyolar genelde ya
ama burasııııııı trafikkk işkence resmen her geçen gün kalabalıklaşıyor insan ve araç trafiği
baksana özelde bile randevuyu zor alıyon haftalar sonraya veriyor

öğretmenmisin canım, neden o kadar uzun yolun ankaradamısın genelde orda öle oluyoda şehre uzak yerlerde çalışıp eve gitmek zor olan kuzenim varda

Yok tatlim ben dbkrin bi ilcesinde ogretmenm evim merkezde hergun gidiss gelis yapiyorum simdi yarim saatte merkezde eve gidene kadr surecek

izmirde 10 sene kaldım kuzum orasıda zor ankara gri bir şehir ve çok resmi, İstanbul çok kalabalık tam bi keşmekeş

Yok tatlim ben dbkrin bi ilcesinde ogretmenm evim merkezde hergun gidiss gelis yapiyorum simdi yarim saatte merkezde eve gidene kadr surecek

izmirde 10 sene kaldım kuzum orasıda zor ankara gri bir şehir ve çok resmi, İstanbul çok kalabalık tam bi keşmekeş

Allah kolaylık versin canım burdada 5 dk lık yol trafikten 45 dakika olabiliyo şükret
10 senemiii e kalaydın ya kızz ne güzel ben çok seviyorum izmiri belkide devamlı tatile gidiyoruz ziyarete gidiyoruz bizimkileri diye öle geliyor kalmaya cazip gelmez bilmiyorum
off sormaa yollarda geçiyo insanın vakti

ayy çok heyecanlıyım yarın sabah dr. gidecem diye :18:

inş hayırlı haberlerle dönersin canım bende de var bi heycan sabahta dedim ya neden bilmiyorum

bi şehre 10 sene yeter şimdi kendi memleketimdeyim çok şükür, şehrimiz küçük , her yer yakın akrabalarım burada o yüzden izmir düşünmüyorum canım, ama güzel bir şehir izmirde bende çok seviyorum

heyecan yapma canım aslan gibi git aslan gibi gel

inş hayırlı haberlerle dönersin canım bende de var bi heycan sabahta dedim ya neden bilmiyorum

inşallaaah hamilelik hissediyosundur canım bundandırrrr
bi test yapsan aslında
bende diyorum keşke kontrole gidipte hamiş oldumu öğrensem

bide kızlar bu folik asidi kullanmaya başladığımdan beri benim iştahım açıldı sanki yaa doymak bilmiyorum sizinde öle oluyo mu:26:

ben iş çıkışı gidecem kan testi yaptırmaya 5-6 gün var adetime ama dayanamıyorum belirsizlik beni mahvetti. saat geçmiyor ama 2 saat var daha işten çıkmama :18:

bide kızlar bu folik asidi kullanmaya başladığımdan beri benim iştahım açıldı sanki yaa doymak bilmiyorum sizinde öle oluyo mu:26:

öle canım malesef iştah fena benimde epeydir içiyorum bende

inşallaaah hamilelik hissediyosundur canım bundandırrrr
bi test yapsan aslında
bende diyorum keşke kontrole gidipte hamiş oldumu öğrensem

ovulasyon testi yaptım bi koyuya yakın çıktı bi hayalet gibi ikinciside koyuya yakın çıksa gebeliği yapıcaktım çıkmadı yapsam mı acaba bi tane gebelik testi var evde onu iyi değerlendirmeye çalışıyorum

sonra utanıyorum gidip almaya

ben iş çıkışı gidecem kan testi yaptırmaya 5-6 gün var adetime ama dayanamıyorum belirsizlik beni mahvetti. saat geçmiyor ama 2 saat var daha işten çıkmama :18:

canım belirtinmi varmıki çok erken değilmi önce bi kendin test yapsaydın bari

yap gitsin yaa ben burda buldum bitane eczane yeni yere geçtim yaa hani iş olarak
burda bi kız var 3 tl lik test hemen veriyo rahatta bi kız hiç kasılmıyom ordan yırttım yani artık

jelide ondan alacammmmm ayşenurummm

Son düzenleme:

ben bıraktım artık içmeyi 1 senedir içiyorum zaten

sen bilirsin ama yinede ben biraz daha bekle derim

ben stokladım evde 15 tane var bence yap yaa hadi yap bize güzel haber ver

geçen ay 7 sinde adet oldum 26 günde bir görüyorum bugün olmam lazım acaba gebelik testi yapsam çıkar mı bekliyim mi yoksa biraz daha :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…