Ağlayakta gözden mi olak???

test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap test yap

ovulasyon testiyle yaptım işte hafta sonu bi çıktı bi çıkmadı anlamadım bekliyim biraz bakalım geçen ay 7 kasımda olmuştum adet

ovulasyon testiyle yaptım işte hafta sonu bi çıktı bi çıkmadı anlamadım bekliyim biraz bakalım geçen ay 7 kasımda olmuştum adet

listede 2 aralık demişsin ya o yüzden söyledim canım listemizi hamile haberiyle güncelleyemiyorum hadiii yaaa hamile haberi gelsin

benide ekle canim lutfen 7-8 aralik

inş bu listeeeeee dolarrrrrrrrrrrrrrrrrr

inşalaaah kızzzz
sosyalll uğurlu bi topic açtın bizde kalcaz biliyommm

ya kızlar ilk defa iki gün sürdü adetim dünhiçbişey yoktu
bugünde bişeyler hissettim gittim wc kahverengiii lekee
biri bişey sölesin
soğandanmı yoksa

başlık ne güzelmiş:) bana uygun olmuş dün ciddi ciddi gözüm balon gibi şişti ağrımaya başladı

kalacağız tabii benim hiç şüphem yokkk
soğan için bir şey diyemeyeceğim yabancıyım biliyorsun o konuya

canim ya yazmazmiyim tabiki yazarim insallah hamileyim yazarim

bizde kocaman yapıştırırız o zaman ifadeyi ahanda böyle bak

başlık ne güzelmiş:) bana uygun olmuş dün ciddi ciddi gözüm balon gibi şişti ağrımaya başladı

gel bacı tam adresine geldin bizim başlıkta ağlamak yok sabırla minnoşlarımızı beklemek var hali hazırda hamiş olanların deneyimlerinden faydalanmak gülmek eğlenmek ve en çokta sevinçli haberlerde halay çekmek var

evtt bacım sogan kürü ara kanama yapıyo merk etmeee

bitane daha benden geldiiii

dün bende aynı oldummm ütü yapıyrum ağlıyorum süpürge açtım ağlıyorum
kendi kendime durduk yere ağladım ama çok rahatladım

:)) güzelmişş belki uğurlu gelir bana burası ya ben artık kucağıma laptop yerine bebek istiyorum:)

yalnız deilim demek:)) bende alakalı alakasız ağlıyorum dün iyice abarttım gözlerim halen çok kötü.ama bende arınmış hissediiyorum kendimi

bazen oluyo canım öle birden boşalıyor insan bende bi ara öleydim takmıyor gibi gözüküp kendimizi totuyoruz sonrada böle oluyo ssz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…