Ağlayakta gözden mi olak???

agzindan bal damliyor canim ya insallah
artik aglamaktan digilde gulmekden sevinmekden biryerimize zarar verelim dimi
mesela cok gulunce yuzde kiris olur ben raziyim
seviniyim guluyum kiri$im olsun
ama evladimda olsun

Kizlar okuldan ciktim 1 saatlik yolculkta yazislm bu arada bende cok aglak biriyim dokunsan aglrim..ama inss artik sevincten aglarz

sosyalcan avatarını habire değişiyon ne işş
bu çok güzel ama yaa ışıl ışıl eskiden yılbaşı bayram kartları olurdu pullu pullu ben ortaokuldeyken
herkes atardı birbirine memleketten falan o geldi aklıma ne güzeldiiiii o günlerrr

ne bileyim kız bana yakışan bir şey bulmaya çalışıyorum olmuyor ama ne çok severdim o kartları bende kırtasiyeden çıkamazdım çocukken

hangisi güzel dedin canım onu koyayım bulabilirsem tabii

Kusucem artik ya kizlar

niye kız ne oldu

agzindan bal damliyor canim ya insallah
artik aglamaktan digilde gulmekden sevinmekden biryerimize zarar verelim dimi
mesela cok gulunce yuzde kiris olur ben raziyim
seviniyim guluyum kiri$im olsun
ama evladimda olsun

kırışıklık olacak, tostombul olacağız, çatlaklarımız olacak, göğüslerimiz büyüyecek ben herşeye razıyım yeter ki gelsinnn

Yazdiklarima karsilik alamiyorm..

he yaaa bendeee farklı bi dünyaydııı o zamanlar karda yağardı böle bi hoş olurdum
manzaralar pullu pullu kartlar ev dere kar ayy çok güzeldiii

bu işte mavi parlak ayıcık gibi bişey
olalımmmm bende razıyımmmm

kızzz öle hemen trip yokkk işler yoğun olabiliyo gözden kaçmış olabiliyo takıll bize

tamam fundoşum bu kalsın o zaman

Yazdim tatlim 1 yada 2 sayfa once karsilk gelmedi neyse kizlr problem yok

öğretmenmisin canım, neden o kadar uzun yolun ankaradamısın genelde orda öle oluyoda şehre uzak yerlerde çalışıp eve gitmek zor olan kuzenim varda

Tamam cnm sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…