Ağlayakta gözden mi olak???

Bakalim ne cevap vercek fundosss

Tatli degil etli biseyyy :)
Ben de et yemezken disarda biri mangal yapsa kokusunu alir oldum annem geldiginde hayret etti valla

Kizz lizo da cok zorluk cekiyo kac kez yazdi onun ogluş da pek sakin bi minnos degil galiba cok uykusuz kaliyordu

Ayseye yazmadim ben hicc napiomus kizz onunki de mi uyutmuyo yoksaa

Evet canim milföyle.icine de tavuk gogsunu didikleyip garniturle koyuyon ben baharat da koymustum karabiber falann.bide o garniturle azcik yagda biraz kizartmistim hepsini birden oyle daha lezzetli oldu

Ayy çok güldüm yeloo yaa

Kız açıkca olsun diye yazdım deli kız

Lizim ama günlük girerdi bu ara niye girmiyo ki yarın bi yzıyım ona.. Ayşeyede yazıyım geçen derdim adam gibi yazamadım kıza ayıp oldu

yemek tarifleri veriliyor demek :)
fundoşum kusura bakma sen yemek için fikir istemişsin ama aklıma hiç bir şey gelmiyor bugün bu minnoş sanırım benim depoları boşaltmaya başladı çok yorgun hissediyorum kendimi

Olur inşallah sen harika bir insansın....evet inşallah 2015 SİİZİN YILINIZ OLACAK CANIM BENİM..SEVGİLERİMLE..MELEKLER KORUSUN SENİ VE AİLENİ:))PİA

Sosyalimmm sen uyu canımm sorun değil kızz
kendini iyi besle canım ona ve kendine vitamin lazımm
dr da vermiş zaten inş. İyi yapar onlarrr♥♥♥

He heeee
Sosyalimm valla vitamin mineral yag asitleri falan filann bol bol tuket iyi beslen yorgun hissediyosan evet bebis senden yiyo demekki

Olur inşallah sen harika bir insansın....evet inşallah 2015 SİİZİN YILINIZ OLACAK CANIM BENİM..SEVGİLERİMLE..MELEKLER KORUSUN SENİ VE AİLENİ:))PİA
Yaaa bana da aynisini yazmisti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…