Bakalim ne cevap vercek fundosssHarbi bu nası bi tippp
yaa na yaazcakk çok merak ediyorumm yeloo
sosyalimm gönderdim kızzz bilgi kadınn şok oldum karşı komşuyu bile bilmiş yaaa hayrettt
hatta eşim ilk sene y.dışına gitti yaa ayrı kaldıkk
Kızz harbi insan tatlı yemek istiyoo adet iken
çikolata baklava filanmı kızzz
of yaaa lizoda hiç gelmiyooo
hadi ayşe çok z4r durumdaa uykusuz
milföylemi oluyo kızz mutlak yapmalıyım bu k4ca t4sbaaya
yemek tarifleri veriliyor demek :)
fundoşum kusura bakma sen yemek için fikir istemişsin ama aklıma hiç bir şey gelmiyor bugünbu minnoş sanırım benim depoları boşaltmaya başladı çok yorgun hissediyorum kendimi
He heeee
Ayy çok güldüm yeloo yaa
Kız açıkca olsun diye yazdım deli kız
Lizim ama günlük girerdi bu ara niye girmiyo ki yarın bi yzıyım ona.. Ayşeyede yazıyım geçen derdim adam gibi yazamadım kıza ayıp oldu
Sosyalimm valla vitamin mineral yag asitleri falan filann bol bol tuket iyi beslen yorgun hissediyosan evet bebis senden yiyo demekkiyemek tarifleri veriliyor demek :)
fundoşum kusura bakma sen yemek için fikir istemişsin ama aklıma hiç bir şey gelmiyor bugünbu minnoş sanırım benim depoları boşaltmaya başladı çok yorgun hissediyorum kendimi
Yaaa bana da aynisini yazmisti valla
Olur inşallah sen harika bir insansın....evet inşallah 2015 SİİZİN YILINIZ OLACAK CANIM BENİM..SEVGİLERİMLE..MELEKLER KORUSUN SENİ VE AİLENİ:))PİA
Kizz bu son yazdigini diyorum ayni diye yani cumleleri falannNeeeeet... geçiyolar bizleeee ehehheheeh
Vayy dubaracı vayy
Merak etme kizzz en populer sensin icimizdeBende diyorum ki bende katilimci yaziyor bu populerlik nerede diye bakmaya baslamistim :)
Kizzzz saka yaptim aaaa:) en populer ben miyim
Kiz o yuzden sormadim dedim acaba benim sitenin gorunusu mu farkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?