Ağlayakta gözden mi olak???

Hımm az kalmış anam sende benim üstüne ikinciyi görüyorsun

O tarihlerde yokum ben :)

Hımm az kalmış anam sende benim üstüne ikinciyi görüyorsun

O tarihlerde yokum ben :)

tatildesin değilmiiiii süperrrr

kızzzz dahiliyeciler yarın bile full boşşş :) orda zaten bi halil bey var çok şeker
onamı gitsem yapmazlarmıı

ayy kızlar eylülde ilhan irem konseri var çıldırıyorum resmen o gün gelsin diyeee
yalnız en düşük bilet 80 tl
ama kaçmaz yaniiii o coşku o heyecan offff çook güzel
benoş gelsenize kız :)

Aman ben gitmem ona ben ancak kenan doğulu mustafa ceveli ve volkan konak a giderim

sorma yaa artık herkes bıraktı bizi

yeloo telden girip yazıyordu normalda inşAllah ters giden bişiler yoktur..

Sosi hadi toplantıda iş yerinde gelir o boş zamanında da yeloyu merak ettim..

diğerleri zaten gelmez oldu

diğer şeyden yazdım 2 saatten fazla oluyo yeloya dönmediii
kız diğer bölümlerdede kim se yok haa böyle üye kaybedecekler bencee
sıcak gelmiyo burda yzmak

kız ne dicem sana ben erkenden gitsem adete yakın randevu ayarlayıp dr. a desem 3. gün yapılan testlerden istiyom
belki yazar 3. gün gel yaptır diye hemen kan alma yeride orda zaten veririm direk o günde :)
sürekli yoklim bakalım yada arim ne durumda hihihihi
senin bata ne kadar kaldı benoşum yum. geçtimiii

hımmm işleri var o zaman yelonun ya da müsait değil anlamadım ki

kız bilmiyorum ki öle olabilir mi ki.. sonuçta onu o gün için açıyor kan vermeyi acaba başka günde geçerli oluyormudur ki bilemedim canım hiç öle yapmadım çünkü gittiğimde de hiç sormadım öle..
yapılıyorsa senin için iyi olur tabiki..

benim bat muamma ya canım 15-20 gün kadar var daha yum zamanları geliyor işte bu hafta ve sonusu önemli olsa gerek bilmiyorum ki

benimki geliyo ozamana dediğin gibi :)
bakarızzz o zaman aman yeter düşündüğün

bencede daha gelmeden stresini girdin anam yaa bi rahat ol kurtul şu stresten bak bana hiç umrum mu

lizimle konuştum meğer annesi gitmiş hiç bişiye yetişemiyormuş uykusu falan kalmamış bu yüzden gelemiyormuş, eve de internet bağlatmışlar o zaman rahatça gelebileceğini söyledi.. annesi geri gelecekmiş

Anam bizim kızların bebeğiyle başları dertte

napim kızzz istem dışı gelişiyo valla
zaman kaybı gibi geliyo her geçen gün benoşumm

ayy kıyamam yaaa kızlar ne zordaaa Allah ikisinede yardım etsinnn
ayşemde aynını demiştiii h.sonu annem gitti eşim kaldı ama hemen döndü :)
oğlanlar saf oluyo uslu oluyo diyoz amaaa :)

kız yok bunun oğlanı kızı her türlü cadılar ha yeni nesil sıpaları yani

kız her geçen gün boşa diyoruz elbette seni o kadar iyi anlıyorum ki ama elden bişi gelmiyor.. benim yanımda çalışan şimdi bi stajyer kız var onun da yengesi 7 yıllık evliymiş bebeği olmuş işte 5 aylık kadarmış onunla yaşadığı bişeyi anlatıyordu 7 yıl diyince tüp bebek sandım ama değilmiş normalmiş..
onlar 3 yıl korunmuşlar 3 yılda olmamış arada tüp bebekte denemişler olmamış ama bu kendiliğinden gelmiş..
bu tarz örnekler o kadar çok ki canım.. sen yeter ki içini ferah tut.. sizin hiç bir probleminiz yok.. gelecek o bebede işte zamanı henüz gelmemiş

yedirip içiriyon mu kocanı sen naptın bıraktınız mı o işleri..
güya benimkide hergün pekmez içecek ağzına sürdüğü yok deli ediyor beni bende unutuyorum

biliyorum canım sağollll, zaten bi gelince dicem kesin ne kadar kendimi üzdüm yıprattım yok yere diye
bunun gibi hikayeler ne çok ama insan duramıyor işte
bi yandanda korkuyoru mtüpe çok umutlanıyorum ya olmazsa oda diye az da değilki 7-8 milyar
raporlu ucuz ama bana rapor yok sorun yok die

hiiç bişey yemmiyo artık vermiyom pekmez vitamin vs.
sporada başladı umudu kesti herhal
off yaaa çok mutsuzummmm

aa böle yapmak yok..
eşin içinde zor ama o da çok istiyor bebek ee olmayınca sen nasıl üzülüyorsan o da çok üzülüyordur da belli etmiyor erkekler belkide kafasını sporla dağıtıyor.. bırak içmesin.

Tüp bebek durumu insanı her türlü maddi ve manevi çok yıpratan bişi inşAllah gerek kalmaz de kendilğinden geliverir.. Sana niye rapor vermiyorlar kaç yıl olmuş sonuçta..

Kafayı bizler çok taktığımız için mutsuz oluyoruz.. artık birde insanlar evlenir evlenmez çocuk yaptıkları için daha da bi üzülüyoruz onları gördükçe, daha da bi umutsuz bakıyoruz.. kıskanmıyruz ama imreniyoruz bence ama yinede umutsuzluk yok, üzülmek yok, karamsarlık yok.. iyi düşünüyoruz iyi oluyor..

Bu arada Ayşe nin herkese selamı var.. gelemiyormuş o da gaz problemi varmış sıpanın çok zorluyormuş

yılda problem yokmuş 3 yıllık evli olmak yaşta tamam
ama erkekte yada kadında ciddi bi sorun olması lazım
yoksa rahim filmide son 6 ay içinde çekilmiş olmalı bide o var onun süreside geçiyooo
bidaha o kabusu yaşamak istemiyorummmm ((

hah işte tamda o dediğinden neden bekledim diye düşünüp duruyorummm

ayşemmmm bizdende selam olsun güzel insana yeri çok belliii canım arkadaşım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…