Öle de maaştan kesilince zor valla..
Sizinkilerde hepten anlayışsız bari idare etseler keyfinden almadın ki izin..
Rabbim ne verirse hayırlısını versin kuzum.. Sağlıklı olsun yeter ki zamanı mühim değil.. Sağlıksız olandan korusun..
Benimde içim gidiyo o anne babaya sabır versin çok zor çookk
Aslı tamdoğan kim kız :) anam bununda takip etmesiği yok haa :)
Hamile diye evlenmiş işte :)
Sosimm naptı acaba ?
Benosum sagol canimmmm.Adacayi yaptim karnima elma yagi surdum gobegime.agri kesici de aldim tam uzanip rahatliyorum bukez tuvalete
Fundam saglik olsun canim iznin gitti ama somucta sen de birsey denedin olumlu da sonuclanabilirdi hayirlisi buymus napalimm.
Hakkat asli tandogan kimm hemen bakiomm
Sosi naapti acabaaaa
hadi hayirlisi fundosumm insalla guzel intiba olusur ailelerin ustundekızlarrr bu arada ablamın hayırlı bi işi var :)
ctesi tanışmaya gelecekler annesgille
ablamda erken gel hazırlık yapacaz dedi tabi
neler yapsak menü oluşturuyoruz fikir verinnn tarif verin banaaa :) daha zaman var aceleye gerek yok :)
Hehhhhh tememmmmm ezik lamialamia desem dudaktan kalbe diye hemen tanırdınız belkide hehehehehe
Valla okudukca ben de tup bebek valla kolay iş diyorum 15 gunde olup bitiyo onda da bi bekleme zamani var insanin saci agarir beeevet canım haklısın hep aklımdaydı denedim gördüm başıma neler geldi :)
şimdi korkum dr. a gidip bir kez daha yapalım demesiii
açıkcası tüp yapalım demesini istiyorum daha kolay geliyorrr daha umutlu daha pozitifff
inşallah bi güzel uykuya dalarsın çok iyi olur kızzz bende klozetle yatak arası mekik dokuyom öle olunca :)
bak bak hemen aa bu kızmı diyecen :)
şimdilerde reklamı var zaten tulumuda ondan giymiş :)
yeloo ağrın mı var bilirim o ağrıyı geçmiş olsun canım ağrı kesici al istersen dayanamayacak gibiysen sıcak süt yada türk kahveside iyi gelir
bu arada ben iyi haberlerle geldim kızlar suyumuz normalmiş, kan ve vitamin ilacı verdi 2-3 hafta sonra tekrar gel dedi, yine yüzünü göstermedi minnoş bu seferde eliyle kapatmıştı yüzünü
Timam kizz uyu dinlennSagol yelom insallah sizlerde boyle gelip anlatacaksiniz
Kizlar kolum kanadim kalkmiyor acaip halsizim biraz uyumayi deneyeyim
Kızz o kız kız gözleri yeter o kızın be maşallah ama yakıştıramadım ona :)lamia desem dudaktan kalbe diye hemen tanırdınız belkide hehehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?