Ağlayakta gözden mi olak???

tahmin edebiliyorum benimde düşükten sonra anlattığın gibi.. ben böle bi ağrı böle bi kanama yoğunluğu hiç görmemiştim..
sanırım içerimize sokulan alet edavat ve temizlikle alakalı bi durum iyi olsa gerek

bol bol yat dinlen başka türlü benimkisi geçmiyor.. ilaç al mutlaka onsuzda geçmiyor.. ben kesilmesin diye hç almıyorum ama sana etki etmezse al
çok geçmiş olsun canım

benoşummm ya iznim yada 1 hafta kesilcektii bende izinden kes dedim izin muallak yaaa
bide masraflar yüzünden tam denk geldi kart borcuma maaş
dedim ama olurda eylülün 2. haftası çıkarsak parasız izin olur tamam dediler
iznim yok yani artık çıkarsam parası kesilcek

adak önemlii ama içini sıkmaaa inş. hamile kalırsan hemencik kesersiniz hepsi için niyet ederek
aman benim ark. araba almışlardı pert oldu araba hurdaya çıktı adakta kesmiştik hemen niye böle oldu diyo yepyeni araba gitti ama o arabadan nasıl sağ çıktılar hafif morluklarla buda tartışılır
böleside var olumsuz düşünmee canım

yelommm çokmu ağrın yaaa bende izmirde rezil olmuştum yaaa acilde iğne vuruldum off ne ağrıydı gerçi benim her ay ölee
inş. iyiye işarettir canım ben sevinmiştim kistler gidiyo diyeee
bide ben çok kusuyorum böle olunca hepten rezillik

aslı tandoğan haziranda evlendi 5,5 aylık hamileymişşşşş
ya böle duyunca bi hüzün bi heves kaplıyoki beniiii oyy oyy
deminde biyere gittik balkonda oğlan çocuğu var ama 10 küsür yaşalrda down lu gibiydi
koltukta oturmuş bi ileri bi geri sesler çıkarıyodu içim acıdııı
Allahım hayırlısını ver dedim ne zorrrr yarabbim geç olsun ama hayırlı sağlıklı olsun ne olur

Öle de maaştan kesilince zor valla..
Sizinkilerde hepten anlayışsız bari idare etseler keyfinden almadın ki izin..

Rabbim ne verirse hayırlısını versin kuzum.. Sağlıklı olsun yeter ki zamanı mühim değil.. Sağlıksız olandan korusun..
Benimde içim gidiyo o anne babaya sabır versin çok zor çookk

Aslı tamdoğan kim kız :) anam bununda takip etmesiği yok haa :)
Hamile diye evlenmiş işte :)

Sosimm naptı acaba ?

sorma kızzz çok sinir oluyorum öle böle değil anlatsam şok olursun
aslında varyaa bu işte beni çok geriyooo tamam yoğunluğum yok bu ara eskiye göre
çok yoruluyodum vede nete girmeye vaktim olmazdı hepte dışarda olurdum içeri gelincede iş yapmaktan gelemezdim
işler durgun tamam ama bu kadarıda fazla tabi
onun için en çokta çıksammı diyorum bide başka iş aramak işime gelmiyoo çıkıpta hem bebeğe odaklandım diye hemde yeni iş alışma filan kasıyo yanii
ahh bi kalsammm (

hemde nasıl kızzzz içim acıdııı annesini düşündüm yazık kadın onla ilgileniyo diye bişey yapamıyodur ahh yaa

yaa burda gördüm kızzz paylaşmış birriii yaz adını hatırlarsın hemen kim oldunuu

o değilde en çok bülent inalın sıpasıyla evliliğini beğeniyom :)

sosi gelmedi bende merak ettim hala girmemiş 1 den beri :)

kızlarrr bu arada ablamın hayırlı bi işi var :)
ctesi tanışmaya gelecekler annesgille
ablamda erken gel hazırlık yapacaz dedi tabi
neler yapsak menü oluşturuyoruz fikir verinnn tarif verin banaaa :) daha zaman var aceleye gerek yok :)

Benosum sagol canimmmm.Adacayi yaptim karnima elma yagi surdum gobegime.agri kesici de aldim tam uzanip rahatliyorum bukez tuvalete

Fundam saglik olsun canim iznin gitti ama somucta sen de birsey denedin olumlu da sonuclanabilirdi hayirlisi buymus napalimm.

Hakkat asli tandogan kimm hemen bakiomm

Sosi naapti acabaaaa

evet canım haklısın hep aklımdaydı denedim gördüm başıma neler geldi :)
şimdi korkum dr. a gidip bir kez daha yapalım demesiii
açıkcası tüp yapalım demesini istiyorum daha kolay geliyorrr daha umutlu daha pozitifff

inşallah bi güzel uykuya dalarsın çok iyi olur kızzz bende klozetle yatak arası mekik dokuyom öle olunca :)

bak bak hemen aa bu kızmı diyecen :)
şimdilerde reklamı var zaten tulumuda ondan giymiş :)

lamia desem dudaktan kalbe diye hemen tanırdınız belkide hehehehehe

hadi hayirlisi fundosumm insalla guzel intiba olusur ailelerin ustunde
Gerci gencler gormus begenmisss

Valla okudukca ben de tup bebek valla kolay iş diyorum 15 gunde olup bitiyo onda da bi bekleme zamani var insanin saci agarir bee

yeloo ağrın mı var bilirim o ağrıyı geçmiş olsun canım ağrı kesici al istersen dayanamayacak gibiysen sıcak süt yada türk kahveside iyi gelir

bu arada ben iyi haberlerle geldim kızlar suyumuz normalmiş, kan ve vitamin ilacı verdi 2-3 hafta sonra tekrar gel dedi, yine yüzünü göstermedi minnoş bu seferde eliyle kapatmıştı yüzünü

Turk kahvesi miii hemen yapim kizzz

Camimm cok sukur bak goz karari olmayinca sorun yok
Gozun aydin sosyalim bu delikanliyi anca dogunca girebilcez demekki
Aman iyi olun daa zaman su gibi akip geciyo valla

Sosyalimm çok şükür gözün aydınn
yelom ağrı çekti galibaa

Bendemi yapsam kapasam acaba

kızz bu kezde binnazamı yollasakk
puan nası topluyodun yeloo
eşim spora gitti dondurmuşttuu yine başladıı

Uyu sosyalimmm en güzelii :)))
İsim olmasa bende uyuycammm

Kızz esimin teyzesi mum çiçeği ekmiss ins, büyür öle güzel kokuyokii bide su akıyoo parfüm kokuyoo o su güzel bi saksı alıp büyük yere alimmm

lamia desem dudaktan kalbe diye hemen tanırdınız belkide hehehehehe
Kızz o kız kız gözleri yeter o kızın be maşallah ama yakıştıramadım ona :)

Hadi hayırlısı kuzum inşAllah güzel geçer ki öle geçer nasılsa yelizin dediği gibi gençler beğenmiş birbirlerini :)

Pasta börek menüsü mü istiyon kız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…