Cnm aynen o da anladi evet 3.sene giricez ocakta o da istiyor ama bnm kadr belli etmiyo denemekte n zarar gelmez dogru bi dr bulmaliyim inss hayirlisiyla gelir
cok pahali bu tup bebek tedavisi yaa raporsuz ilaclar tedavi testler fln kuzum inss tup e gerek klmadn gelir minik
kız adamlar bizden daha çok istiyor emin olun..
ben birini hamile görünce aa buda hamile deyince eşimde en az benim kadar şaşırıyor, ya da yeni evlenmiş birinin karısı hamile olunca hemen bana söylüyor :)
bide kızlar şu yazılanları sizlerde beğenin beni deli etmeyin :) puan veriyor bak beğenmem sizi :)
kız adamlar bizden daha çok istiyor emin olun..
ben birini hamile görünce aa buda hamile deyince eşimde en az benim kadar şaşırıyor, ya da yeni evlenmiş birinin karısı hamile olunca hemen bana söylüyor :)
bide kızlar şu yazılanları sizlerde beğenin beni deli etmeyin :) puan veriyor bak beğenmem sizi :)
dene bekleme sakınnn
pahalıda napalım olma olasılığı yüksek be twinimm
yeterki tutsun çok gelmiyo bana artk
:):):):) Nasil korktysam senden hmn begendim ..
Bncede bizden cok istiolar belli etmiyolar ..inss gelir kuzum bebis aslinda bu ay degisiklkler oldu ama ben yaniliyorum sanirim bata bi hafta var off dusunmesem iyi olck
kız fındık senin doktor olayını araya kaynatmışım harbiden ha hiç şansın yok :) ee napcan nereye gitcen sakın gitme özele kekşe ben burda olaydım birlikte giderdik osmaniyeye çok iyi kız burası :)
hele bi adet olda o zaman fikir veririz gene
sütü attın mıvalla süttü zaten böle ziyan oluyor :)
Twinim farkettim hemen beğenmeler olmuş aferin sizlere
yaa zaten tüp bebeğin en güzel taraflarından biri ikiz oluşu şahsım adıma bi seferde bi kız bi erkek bebek isterim bu bebek mevzusunu da kapar giderim ama bunların hepsi nasip kısmet meselesi.. inşAllah sizlerin öncelikle normal yollarından olur ama olmuyor illa tedavi ile gelecekse zaten ikiz gelsin çok isterim :)
tamam zor mor ama 2-3 yıl sonra oh be dedirtcek bi durum bence
Amin cnmdeğil mi ne güzel olur.. Rabbim önce hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini versin inşAllah..
benimde bu ara ağrılarım var içeride bişiler oluyor ya du bakalım görcez ay sonu ne olduğunu :)
Canimm bekleyip gorucez kuzum hatirlatmis gibi olucam kuzum kusura bakmaayy inşAllah ama canım benim yok o his nedense :)
hayırlısı umarım gelir.. bakalım ne olacak
ay sonu canım ama biliyorsun benim dönem uzun 40 güne kadar sürüyor normalde temmuz 26 sında oldum. ağustos 30 larda bekliyorum batı :)
Anladim cnm haklisin unutlmayacak bisey uzuntunu desmek istemedim cnm Rabbim sağlıklı hayirli evlatlar versin cnm sana Ama inaniyorumki Rabbim yakin zamanda vericek sana bebis sen aklindan o dusunceleri at bnce..canım benim ben hiç unutmuyorum ki hatırlatsanda değişen bişi olmuyor, siz rahat olun ben artık eski gibi üzülmüyorum da.. rabbimin takdiri diyip yoluma bakıyorum aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum, tek korkum aynısını tekrar yaşarmıyım oluyor onu da inşAllah atlatcam..
belirtim vardı canım benim kasık ağrım hiç bitmemişti hep vardı, bazen bacağıma vuruyordu ama öle çok aşırı değil,
bide ben o ay nedense hamile olabileceğimi hep düşünüyordum eşim yüzünden test yapamıyordum yanımdan ayrılmadığından gizlide gidip test alamıyordum her ay aldığımız için oda yeniden almak istemiyordu çünkü kendiside umutla beklediğinden üzülüyordu,
benim tek belirtim buydu ağrı :)
Canimm benimmm hic korkmaa.Doktorlar bile ilk gebelik kayiplarini onemsemiyorlar yani tibbi olarak.Maneviyatina hic girmiyorum tabicanım benim ben hiç unutmuyorum ki hatırlatsanda değişen bişi olmuyor, siz rahat olun ben artık eski gibi üzülmüyorum da.. rabbimin takdiri diyip yoluma bakıyorum aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum, tek korkum aynısını tekrar yaşarmıyım oluyor onu da inşAllah atlatcam..
belirtim vardı canım benim kasık ağrım hiç bitmemişti hep vardı, bazen bacağıma vuruyordu ama öle çok aşırı değil,
bide ben o ay nedense hamile olabileceğimi hep düşünüyordum eşim yüzünden test yapamıyordum yanımdan ayrılmadığından gizlide gidip test alamıyordum her ay aldığımız için oda yeniden almak istemiyordu çünkü kendiside umutla beklediğinden üzülüyordu,
benim tek belirtim buydu ağrı :)
Canim hoşgeldin nasilsinMerhabaaa jınıkklarrr
Ayy aysem sabahin kacinda yazmisss biz de seni ozledik kizzzzz
Lizimmm seni de ozledikkkk
Ogluslarinizi duzene sokun gelin gari
Twincann neler duyuyorummm belirti falann ilkkez duyuyorum senden boyle biseyi.yani ya sen artik baya baya istemeye basladin gebeligi yada ilkkez boyle belirti oldu ve dile getirdin insallah iyiye isarettir canimm supriz yapar size belli mi olurrr
Benossss
Fundammm
Sosyalimmm
Hayirlisi olsun hakkinda canim benimCanim hoşgeldin nasilsin
Test sonuclarin cikti mi kuzum
Kuzum cok istiyorum gercekten ama bu ay bnde ilk defa acaba mi dedim sonra kendimi vazgeçrdm hayal kirikligi olmasin diye simdi bi belirti yok 2 3 gun once kasiklarmda baski vardi gecti simdi
Insallah gelir kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?