Ağlayakta gözden mi olak???

dene bekleme sakınnn
pahalıda napalım olma olasılığı yüksek be twinimm
yeterki tutsun çok gelmiyo bana artk

allah seni kahretmesinnnnnnnn tarifide yanlış okudun ya zatennn çatlakkkk
bu arada şanti için açtığım koca paket sütü unutmuşum dolapta 1 bardak alıp
attım dün

:):):):) Nasil korktysam senden hmn begendim ..
Bncede bizden cok istiolar belli etmiyolar ..inss gelir kuzum bebis aslinda bu ay degisiklkler oldu ama ben yaniliyorum sanirim bata bi hafta var off dusunmesem iyi olck

kız fındık senin doktor olayını araya kaynatmışım harbiden ha hiç şansın yok :) ee napcan nereye gitcen sakın gitme özele kekşe ben burda olaydım birlikte giderdik osmaniyeye çok iyi kız burası :)

hele bi adet olda o zaman fikir veririz gene

sütü attın mı valla süttü zaten böle ziyan oluyor :)

Twinim farkettim hemen beğenmeler olmuş aferin sizlere

yaa zaten tüp bebeğin en güzel taraflarından biri ikiz oluşu şahsım adıma bi seferde bi kız bi erkek bebek isterim bu bebek mevzusunu da kapar giderim ama bunların hepsi nasip kısmet meselesi.. inşAllah sizlerin öncelikle normal yollarından olur ama olmuyor illa tedavi ile gelecekse zaten ikiz gelsin çok isterim :)
tamam zor mor ama 2-3 yıl sonra oh be dedirtcek bi durum bence

:):):):) Nasil korktysam senden hmn begendim ..
Bncede bizden cok istiolar belli etmiyolar ..inss gelir kuzum bebis aslinda bu ay degisiklkler oldu ama ben yaniliyorum sanirim bata bi hafta var off dusunmesem iyi olck

kız nasılll belirtimi var :)
hadi inşallahhh
aynen canımmmm bi kız bi erkek süper bişeyyy
aynı blogu okuduk galiba burda link paylaştım ben onumu okudun yoksaaaa

esenyurtu beğenmiyorummm oraya baktım dolu dr. hemende randevu alınıyorrr :)
tamam o gün gelsin olmadı gelirim napim kızzz sıkışırsam
ama kesi,n halletmem lazım bu testlerii
he yaaa öle çok ziyan olmuşlupu varrr

kesinlikleee katılıyorummm hayırlısı olsun bakalım kısmettt :)

kız siz nereleri okuyonuz ben şimdilerde okuycak yer arıyorum kendime de bulamıyorum ya.. bari gidiyim de iki takı toka ev forumlarını okuyayım :)

tamam canım ben nasılsa burdayım buranın daimi üyelerinden olduğum için sabah olmasa akşama, akşam olmasa sabah cevap yazarım en kötü vatsap diye bi uygulama yapmışlaır orası ne güne duruyor değil mi

Benosum bnde ikiz olsun istyrm tek sefrde olur istee ohh miss

Fundosum sanirim ayni yerleri okumszz

Yaa bana da öyle gelio olabilr cnmm kasıklarım da bi baski vardi hep halsizlik fln ama simdi bisey yok bilemedim simdi

değil mi ne güzel olur.. Rabbim önce hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini versin inşAllah..

benimde bu ara ağrılarım var içeride bişiler oluyor ya du bakalım görcez ay sonu ne olduğunu :)

değil mi ne güzel olur.. Rabbim önce hayırlısını sağlıklı sıhhatlisini versin inşAllah..

benimde bu ara ağrılarım var içeride bişiler oluyor ya du bakalım görcez ay sonu ne olduğunu :)
Amin cnm
Ohh agrilar iyidir
Bat ne zman ki kuzu ay hadi kiz guzel bir haber ver ..bu ay gelebilir bakk icimde bi his var

ayy inşAllah ama canım benim yok o his nedense :)
hayırlısı umarım gelir.. bakalım ne olacak
ay sonu canım ama biliyorsun benim dönem uzun 40 güne kadar sürüyor normalde temmuz 26 sında oldum. ağustos 30 larda bekliyorum batı :)

Canimm bekleyip gorucez kuzum hatirlatmis gibi olucam kuzum kusura bakma ama ilkinde belirti olmusmydu

canım benim ben hiç unutmuyorum ki hatırlatsanda değişen bişi olmuyor, siz rahat olun ben artık eski gibi üzülmüyorum da.. rabbimin takdiri diyip yoluma bakıyorum aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum, tek korkum aynısını tekrar yaşarmıyım oluyor onu da inşAllah atlatcam..

belirtim vardı canım benim kasık ağrım hiç bitmemişti hep vardı, bazen bacağıma vuruyordu ama öle çok aşırı değil,
bide ben o ay nedense hamile olabileceğimi hep düşünüyordum eşim yüzünden test yapamıyordum yanımdan ayrılmadığından gizlide gidip test alamıyordum her ay aldığımız için oda yeniden almak istemiyordu çünkü kendiside umutla beklediğinden üzülüyordu,
benim tek belirtim buydu ağrı :)

Anladim cnm haklisin unutlmayacak bisey uzuntunu desmek istemedim cnm Rabbim sağlıklı hayirli evlatlar versin cnm sana Ama inaniyorumki Rabbim yakin zamanda vericek sana bebis sen aklindan o dusunceleri at bnce..

Bnde oyle devam eden bi agri yok ama bi kac gun once boyle bi agirlik varmis gibiydi kasiklarim dunde yemekte agri girdi simdi bisey yok kafama takiyorum belirti ariyorum bu ay ne olck bakalim

Merhabaaa jınıkklarrr
Ayy aysem sabahin kacinda yazmisss biz de seni ozledik kizzzzz
Lizimmm seni de ozledikkkk
Ogluslarinizi duzene sokun gelin gari
Twincann neler duyuyorummm belirti falann ilkkez duyuyorum senden boyle biseyi.yani ya sen artik baya baya istemeye basladin gebeligi yada ilkkez boyle belirti oldu ve dile getirdin insallah iyiye isarettir canimm supriz yapar size belli mi olurrr

Benossss
Fundammm
Sosyalimmm

Canimm benimmm hic korkmaa.Doktorlar bile ilk gebelik kayiplarini onemsemiyorlar yani tibbi olarak.Maneviyatina hic girmiyorum tabi
Ama bu senin sinavindi ve bence gectin
Allah cok buyuk.Goreceksin cok guzel ve rahat bi hamilelik gecireceksin insallahh bu korkularin da buhar olup ucacakk kizzz insallah hep beraber olucaz o zamanlarda da

Canim hoşgeldin nasilsin
Test sonuclarin cikti mi kuzum

Kuzum cok istiyorum gercekten ama bu ay bnde ilk defa acaba mi dedim sonra kendimi vazgeçrdm hayal kirikligi olmasin diye simdi bi belirti yok 2 3 gun once kasiklarmda baski vardi gecti simdi

Insallah gelir kuzumm

Hayirlisi olsun hakkinda canim benim
Belirtilere hic takilma bence.ayse fatmada oldu diye sende de olacaginin garantisi yok
Sonuclarim cikti canim ben de onlari arastiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…