Ise gitmeden bi gunaydin yazayim dedim sizlere iste zamanim olmuyor cunku
Günaydın canlarr
Yeliz alıntı yaptığına çok güldüm bende ne güzel anlatmış herşey doğru valla hepimiz en az 2-3 tanesini yapmışızdır fazlası bile var hatta yazmadıkları :)
Ayşemm kız bizde seni özledik ömercik uslansında gel artık
Lizimm annen geldiyse tamamdır normale dönersin nasılsa :)
Kız günler ne çabuk geçti ulaşın 40 ı bile gelmiş hatun pikniğe bile gidiyo hey maşallah
Fındığım sen napan bacım
Sosimm kolay gelsin sanada
Twinimm
lizommmmmmm canım benimmmm kız maşallah dedin gibi anası gibi haaa iğneyi çıkarınca sustumuuu :)
oyy kıyamam miniğime iğnede oldu için gitmiştirrrr
ne çabuk geçti 40 günnn
dikkat et çocuğu üşütmeyesinnnnnn
benoşummmmm b.k gibiyimmmm
Kızz iyi mi kötü mü anlamadım :)ayyy kızlar ne öğrendimmm
kanda kromozom analizi yapıyomuş tüp bebek merkezleri hiçbir sorun yok yaaaa bu testte çıkarsa binde bir görülen bişeymiş ama
sırf bu sebepten olmuyomuş çocuk tek yolu tüpmüş vayanasınıııı sayın seyirciler :)
sosyalim şu ilk sayfayı bi elden geçir istersen ikonlar sapıtmış :)
kim kameraya çekmiş neyi kızzzzzzzzzzzzAa kameraya mı çekmiş
Yapacak başka bişi mi bulamadı yaa hayret bişi
Canom iyiym Sağol. .benoooşşşşş polikliniğe ulaştım neden randevu alınmıyor dedim dr. ayrıldı artık yok dedi
eylülde gelecek merkezden biri ama haftanın 1günü olacak burda dedi
yeminlen bende şans yok bacımmmm :)
twinimmm nasılsın
aşılamaya karar vermişsin hayırlı olsun ne zaman başlıyonuz hadi güzel haberi sen ver inşallaaaahhhhh
ben ara verdim cano kist mist atılsın soğan kürü yapabilirim 2 adet sonra başlarım ama tüp bebek isticem dr. dan aşılama derse buda
paramıda biriktirim ozamana kadar
Canom iyiym Sağol. .
Valla esim oyle dedi konusuoduk dra gideyim eger istiosan asilama yapalım dedi kuzum belki eylul ayinda yapariz cnm ..
Bncede kuzum asilamayla ugrasma dedgn gibi yap yumlar guclensin kuzum tup bebegi kac senelik evliler yaptriabilio
Cnm aynen o da anladi evet 3.sene giricez ocakta o da istiyor ama bnm kadr belli etmiyo denemekte n zarar gelmez dogru bi dr bulmaliyim inss hayirlisiyla geliren iyisini demiş baktı oda bekleyerek yerimizde sayıyoruz..
bi deneyin şansınızı canım hemencik tutar bakarsın...
canım o raporlularda şart gerekli
raporsuz istersen gidip yaptırıyon ki 5-7 bil tl arası fiyatları
raporla uygun ama onda 3 yıl evli olma şartı yaş sınırı rahim filmi, eşlerden birinde sorun olması vs. gerekiyor gidip alıyon raporu
filmde 6 ay içinde çekilmeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?