Ağlayakta gözden mi olak???

Gunaydin canlarim
bikacgundur yalnizdim asiri yogunluktan ugrayamadim kimi zaman yemek bile yiyemedim. Aksam anneme geldik simdi onu alip gitcez meger ne rahatlıkmis annenin yaninda olmasi
dun asi olduk biz anasi gibi aciya pek direncli oglusum igneyi sokunca cigligi basti cikardi sustu :)
pazar gunu 40 laniyoruz 41. Gun piknikle gezme acilisini yapcazz insallah :)
Opuyorum hepinizi bizi birakti diye dusunmeyin sakinnn

Gunaydin canlarim
bikacgundur yalnizdim asiri yogunluktan ugrayamadim kimi zaman yemek bile yiyemedim. Aksam anneme geldik simdi onu alip gitcez meger ne rahatlıkmis annenin yaninda olmasi
dun asi olduk biz anasi gibi aciya pek direncli oglusum igneyi sokunca cigligi basti cikardi sustu :)
pazar gunu 40 laniyoruz 41. Gun piknikle gezme acilisini yapcazz insallah :)
Opuyorum hepinizi bizi birakti diye dusunmeyin sakinnn

Günaydın canlarr

Yeliz alıntı yaptığına çok güldüm bende ne güzel anlatmış herşey doğru valla hepimiz en az 2-3 tanesini yapmışızdır fazlası bile var hatta yazmadıkları :)

Ayşemm kız bizde seni özledik ömercik uslansında gel artık

Lizimm annen geldiyse tamamdır normale dönersin nasılsa :)
Kız günler ne çabuk geçti ulaşın 40 ı bile gelmiş hatun pikniğe bile gidiyo hey maşallah

Fındığım sen napan bacım

Sosimm kolay gelsin sanada

Twinimm

lizommmmmmm canım benimmmm kız maşallah dedin gibi anası gibi haaa iğneyi çıkarınca sustumuuu :)
oyy kıyamam miniğime iğnede oldu için gitmiştirrrr
ne çabuk geçti 40 günnn
dikkat et çocuğu üşütmeyesinnnnnn

benoşummmmm b.k gibiyimmmm

ayyy kızlar ne öğrendimmm
kanda kromozom analizi yapıyomuş tüp bebek merkezleri hiçbir sorun yok yaaaa bu testte çıkarsa binde bir görülen bişeymiş ama
sırf bu sebepten olmuyomuş çocuk tek yolu tüpmüş vayanasınıııı sayın seyirciler :)

sosyalim şu ilk sayfayı bi elden geçir istersen ikonlar sapıtmış :)

robin williams kendini kemeri ile asarak ölmüş kızlarrr bende eceli ile öldü hastaydı yaşlıydı filan diyorummm aaaa

Çok güldüm yaa alemsinn

Neden öylesin ki

Kızz iyi mi kötü mü anlamadım :)
Bişi çıkmasın ama öle bi anlatmışsın ki çıksın de gibi

he kızzzz öle olmuş vallahi
iştee bi umut tüp bebek merkezine gidecemde tüm tetkikler yapılıp hah sizde sorun şu dicekler diye seviniyorum işe bak
sorunsuz en kötüsüymüş zaten birzda ondan benim kafa bimilyon kız

Canlarr napiosnz

Yelizm gercekten guzel anlatmis dun gece okudum en az birini denemiszdr

Fundosumm kuzum karsilasamiyoruz su kromozom analizi heryer de yapilmio oylemi cnmn bi ay sonra mi gideceksin ..

Aysemm kuzum kolay gelsin cnmm omercik fena cikti desene

Lizom masallah size zmn ne cabuk gecio 40 i bile çıkmış ulaşın bncede dikkat et minige

Sosyalim benosumm

benoooşşşşş polikliniğe ulaştım neden randevu alınmıyor dedim dr. ayrıldı artık yok dedi
eylülde gelecek merkezden biri ama haftanın 1günü olacak burda dedi
yeminlen bende şans yok bacımmmm :)

twinimmm nasılsın
aşılamaya karar vermişsin hayırlı olsun ne zaman başlıyonuz hadi güzel haberi sen ver inşallaaaahhhhh
ben ara verdim cano kist mist atılsın soğan kürü yapabilirim 2 adet sonra başlarım ama tüp bebek isticem dr. dan aşılama derse buda
paramıda biriktirim ozamana kadar

Canom iyiym Sağol. .
Valla esim oyle dedi konusuoduk dra gideyim eger istiosan asilama yapalım dedi kuzum belki eylul ayinda yapariz cnm ..
Bncede kuzum asilamayla ugrasma dedgn gibi yap yumlar guclensin kuzum tup bebegi kac senelik evliler yaptriabilio

en iyisini demiş baktı oda bekleyerek yerimizde sayıyoruz..
bi deneyin şansınızı canım hemencik tutar bakarsın...
canım o raporlularda şart gerekli
raporsuz istersen gidip yaptırıyon ki 5-7 bil tl arası fiyatları
raporla uygun ama onda 3 yıl evli olma şartı yaş sınırı rahim filmi, eşlerden birinde sorun olması vs. gerekiyor gidip alıyon raporu
filmde 6 ay içinde çekilmeli

Cnm aynen o da anladi evet 3.sene giricez ocakta o da istiyor ama bnm kadr belli etmiyo denemekte n zarar gelmez dogru bi dr bulmaliyim inss hayirlisiyla gelir

cok pahali bu tup bebek tedavisi yaa raporsuz ilaclar tedavi testler fln kuzum inss tup e gerek klmadn gelir minik

ay funda yaa sorma sen kim kameraya çekmiş dedin ya nerde hata yaptım diyip yazdığını okuyunca koptum
kız ben robby vilyımısın kemeri ile astığını kendini kameraya alarak astığı şeklinde okuyup öle ne diye kameraya çekmiş ki dedim

senin kafa hep bi milyon ya kuzum :) bırak artık bu işleri bak gidince düşünmeye başla gidince çözüm ara şimdiden olmayan şeyi konuşmak kadar insana zarar veren başka bişi yok :)

twinim inşAllah sizin içinde güzel olacak.. bence de ertelemeyin ve ilk fırsatta başlayın tetkiklere falan bakarsın bunları yaparken hiç düşünmediğin anda geliverir sıpa ya da sıpalar :)

kız adamlar bizden daha çok istiyor emin olun..
ben birini hamile görünce aa buda hamile deyince eşimde en az benim kadar şaşırıyor, ya da yeni evlenmiş birinin karısı hamile olunca hemen bana söylüyor :)

bide kızlar şu yazılanları sizlerde beğenin beni deli etmeyin :) puan veriyor bak beğenmem sizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…