Canim evet herseyin hayirlisi gercektenyelooommm hoşgeldin canım benim
kız yok aslında takılmıyorum böle şeylere gayette iyiyim düşünmüyoruz bile eşimle ama işte hani düşünce bi zaman akla gelince acaba diyor insan ne bilim korkuyor belkide..
hakkımızda hayırlısı.. herkesin yaşayacağı dertleri mutlulukları varmış bizlerde onları yaşıyoruz iyiysiyle kötüüsyle ben burda sizlerle olmaktan çok mutluyum ve dediğin gibi inşAllah hep birlikte oluruz
twincim bencede vazgeçir kendini hayal kırıklığı yaşamak daha üzücü bırak olduğunda onun sevincini yaşa.. en iyisini yapıyorsn ve Rabbim inşAllah sana da tez vakitte getirir canım.. hepimize İnşAllah..
yeloo bizde de yaz sonuçlarını iyi mi kötü mü diye ben anlamıyorum ama sizi okuyorum sonuçta az çok araştırıyorsun nasılsa.. hepsini yapmışlar mı eksik var mı
Hic bakma benosum adetin 2 veya 3. Gunu degerler baz aliniyo onun disindaki zamanlarda normal cikmiyo zatennkız hiç anlamıyorum eve gidince unutmazsam bende benimkine bakayım bi neymişgeçenlerde yaptırdım ya bende adet deildim ama olsun
Kizz yegenin de gelecegi gun belli olsa hersey daha guzel olacak da cok karisti kafalar yaaahadi bakalım senin heyecanlan normal anam biz burda heyecanlanıyoruz neler olacak bitcek di e
inşAllah güzel olacak desene sende ekim gibi herşey netleşcek he
Gun icinde uyuyabilen insanlara hayranim gercekten.Ben hayatta uyuyamam hani oyle cok hasta falan olsam anca öyleAy kizlar uyumus kalmışım
Yelizim ibrahim saracogluda oyle demisti fsh nin lh den buyuk olmasi gerektgini ..ama dra bi gosterseydin o yorumlardi ..
Bide progesteron 21.gun yapilir kuzm
Yum doneminden sonra catlayip catlamadigini gosterr
Benosum en iyisi oluruna birakmak ..
Uyuyp uyanincabunun gibi oldum
Gecmis olsun sosyalimm artik miden sıkışıyo kizz mideye de yazik olacak okadarayyy ben geldim ve çok yorgunum bide başıma gebelik reflüsü çıktı midem yanıyor kızlar ejderha gibi ağzımdan neredeyse alev çıkacak
ayşoo ve lizoo gelmiş minnoşları çok çetin ceviz çıktıözlendiniz kızlar seviorum sizi
twinim belirtilerin varmış hakkına hayırlısı
benoşum bakalım senden ne haberler gelecek
fundoşum dr bulamadın mı daha
yelizim değerlerin iyi gözüküyor canım korktuğun gibi çıkmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?