Ağlayakta gözden mi olak???

yelooommm hoşgeldin canım benim

kız yok aslında takılmıyorum böle şeylere gayette iyiyim düşünmüyoruz bile eşimle ama işte hani düşünce bi zaman akla gelince acaba diyor insan ne bilim korkuyor belkide..

hakkımızda hayırlısı.. herkesin yaşayacağı dertleri mutlulukları varmış bizlerde onları yaşıyoruz iyiysiyle kötüüsyle ben burda sizlerle olmaktan çok mutluyum ve dediğin gibi inşAllah hep birlikte oluruz

twincim bencede vazgeçir kendini hayal kırıklığı yaşamak daha üzücü bırak olduğunda onun sevincini yaşa.. en iyisini yapıyorsn ve Rabbim inşAllah sana da tez vakitte getirir canım.. hepimize İnşAllah..

yeloo bizde de yaz sonuçlarını iyi mi kötü mü diye ben anlamıyorum ama sizi okuyorum sonuçta az çok araştırıyorsun nasılsa.. hepsini yapmışlar mı eksik var mı

Canim evet herseyin hayirlisi gercekten
Valla ben soylerken progesteronu unutmusum ona bakmamislar.zaten once adetin 3. Gunu yapilan hormon testleri dedigimde de anlamamisti kadin

Tsh 1.41
E2 65.43
Fsh 7.31
Lh 9.36
Prl 17.71 cikmis
Yani normal gibi degerler ama fsh az yuksek de diyebilir belki bilmiom gerci 10 olmadikca problem yok aslinda

Daha once E2 degerim 5 cikmisti sınır degerin de altinda heo ona takiliydi aklim
Cunku bu deger olusan folikullerin icinde yum hucresi olmadigini gosterir boş yani yumurta yok demek.omdan cok korkuyodum da demekki ozaman o ara kanamanin oldugu zaman benim
Hormonlarda baya problem olmus

kız hiç anlamıyorum eve gidince unutmazsam bende benimkine bakayım bi neymiş :) geçenlerde yaptırdım ya bende adet deildim ama olsun :)

bence sen doktora göster ya da doktor sitelerinde doktora sor..
sonuçta burda da her yazan doğru olmuyor ki kafanı okuyarak bulandırma kötüye yorma be canım

Yok kizz ben doktorculuk oynuyorum
Bence iyi degerler
Zaten 2. Gun gectigi icin artik doktora hangi gun gidecegimin bi onemi yok sonucta sadece tup bebek isini gorusmek icin gidecegiz o da her halukarda bidahaki adetinin 2. Gunu gel diyecek
Sekreterle gorustum bi tahlil varmis 10 gunde cikiyomus tup bebek oncesi yapilan.Her halukarda bekleyeceksin o ara rapor isini de hallederiz dedi
Ayy cok heyecanlandim
Biz galiba erzuruma gidip orda doktorla gorusup erzurumdan da ucakla Ankaraya geceriz gibi.Bakalimm hayirlisi

hadi bakalım senin heyecanlan normal anam biz burda heyecanlanıyoruz neler olacak bitcek di e :)

inşAllah güzel olacak desene sende ekim gibi herşey netleşcek he :)

kız hiç anlamıyorum eve gidince unutmazsam bende benimkine bakayım bi neymiş geçenlerde yaptırdım ya bende adet deildim ama olsun
Hic bakma benosum adetin 2 veya 3. Gunu degerler baz aliniyo onun disindaki zamanlarda normal cikmiyo zatenn
hadi bakalım senin heyecanlan normal anam biz burda heyecanlanıyoruz neler olacak bitcek di e

inşAllah güzel olacak desene sende ekim gibi herşey netleşcek he
Kizz yegenin de gelecegi gun belli olsa hersey daha guzel olacak da cok karisti kafalar yaaa
Amin canim insallah dogru zamanda guzel seyler olsun hepimiz icin bakalim zaman neler gosterecek bizee hayirlisi insallahh

Ay kizlar uyumus kalmışım

Yelizim ibrahim saracogluda oyle demisti fsh nin lh den buyuk olmasi gerektgini ..ama dra bi gosterseydin o yorumlardi ..
Bide progesteron 21.gun yapilir kuzm
Yum doneminden sonra catlayip catlamadigini gosterr

Benosum en iyisi oluruna birakmak ..

Uyuyp uyanincabunun gibi oldum

Gun icinde uyuyabilen insanlara hayranim gercekten.Ben hayatta uyuyamam hani oyle cok hasta falan olsam anca öyle
Kizz gidince gostericem zaten de ben oyle kendi kendime bakiyorum canim

ayyy ben geldim ve çok yorgunum bide başıma gebelik reflüsü çıktı midem yanıyor kızlar ejderha gibi ağzımdan neredeyse alev çıkacak
ayşoo ve lizoo gelmiş minnoşları çok çetin ceviz çıktı :) özlendiniz kızlar seviorum sizi
twinim belirtilerin varmış hakkına hayırlısı
benoşum bakalım senden ne haberler gelecek
fundoşum dr bulamadın mı daha
yelizim değerlerin iyi gözüküyor canım korktuğun gibi çıkmamış

Gecmis olsun sosyalimm artik miden sıkışıyo kizz mideye de yazik olacak okadar Ama zor tabi o ayri Allah kolaylik versin kuzumm

Kizz bu belirti olaylarina baya ara vermistik demis kimseden ses cikmiyodu
Gerci heralde o belirtilerle kafayi yiyen benmişim herhalde baksana sesim kesildi oturdum yerime baska kimse belirti demez oldu
Artik baslasin o heyecan yeniden yaaa benoss twin fundoss hareketlenin garii

Insallah yelizim arka arkaya mutlu haberleri verinde bizde sevinelim
Bu arada ilk sayfadaki tablo duzenlemeyi bulamadim o yuzden listeyi guncelleyemedim bi ara yeniden bakayim

Sosimm geçmiş olsun canım reflüde zor ama hamilelikte daha zordur Allah yardımcın olsun canım..

Yelo kız bize diyonda sende hareketlen :)
Peş peşe verelim haberleri :)

Twin kız bende öğle uykularına bayılırım ama insanın pestilini çıkarıyo oda

Bu funda gene kaçak

Bende yemek olarak kızartma yapıcam ama bu arada bende hiç yemek yapma keyfi yok eşimde diyo iyice saldın yemek yapmaz oldun diyo :)

Sıcaktan mı nedir hep bi geçiştirme modundayım

Benayim benim hayrtim boyunca hic midemle alakali bi sikintim olmadi ama bu hamilelikten oluyor sanirim
Bende yemek yapmadim biraz once benimki aradi ekmek lazim mi diye bende 2 tane al ama evde yemek yok dedim bakalim nasil olacak :)

Yaaa benim de yemek yokk ve hicbirsey yapasim yok benos ben de aynen saldim kendimi hicbirseyle ugrasasim gelmiyo nedense
Ev de pok gibi eninde sonunda yine ben yapacam da biriksin bakalim

Ben geldimmmm
Benoşşş aniden çııktıkk çerkezköyeeee il dışı yaptık geldikk kızzz
6 da indim bizim surdaa kıyma aldım ıspanak vardıpisirdimmm
Bende alnen kaç gündür elimi sürmüyodumm esimde diyodu iyice saldın diye
bide saksı aldım şu mum çiçeğinee )
Ama günlerce durur öle ekmem herhal
Yaa hiç halim yok benimde hiçbisey yapasım gelmiyo keyifsizimmm

Sosyalimmm reflü sende varrr çoook zorrr ins hamilelek bitince geçer çok zor biseydirr
Kız dr kararlıyım belledim birini ona gidecem
Tahliller için arıyoz bizzz ))
Yemek yok ama 2 ekmek al haaa kız seni yerim yaaaa
benoşş ne kızartması yaa git allasennn bu sıcaktaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…