Ağlayakta gözden mi olak???

günaydın kızlarrr
nasılsınız bugun mesai gunumuydu günleri karıştırıyorum artık
sosyoşumm erken gelmiş uykusuz geceler allah yardımcın olsun cnm
yelom eski saglıgına kavusmana sevindim ama daha saglıklı beslen
ben cok iyiyim depresyonum gectı 4 de uyanmama ragmen pozıtıfım
aysecan gırebııyormu buraya

günaydın kızlarrr
nasılsınız bugun mesai gunumuydu günleri karıştırıyorum artık
sosyoşumm erken gelmiş uykusuz geceler allah yardımcın olsun cnm
yelom eski saglıgına kavusmana sevindim ama daha saglıklı beslen
ben cok iyiyim depresyonum gectı 4 de uyanmama ragmen pozıtıfım
aysecan gırebııyormu buraya

Günaydın canlarr

Kız ben iki gündür pestilim çıkıyo malum tavuklukta var bende yattığımda uyurum benim uyumamam için oturma pozisyonunda olman lazım yoksa uyurum

Ee bide bizim maçlarda başladı ya o da etken oluyo beni bu ara mazur görün :) gerçi dün sezonu kapattık

Anam makarna pilav vs ile ekmeyen yiyin sonrada bu kilo niye var diyin müstehak size

Lizim ayşe gelemiyo garibim

Bu arada gazetede okudum demet akalın 5 haftalık hamileymiş gene düşük yapmış ya Kadının sıpası zaten daha 6 aylık bu ne hız yaw :)

Beşiktaşlı toramanda evlenmiş ama karısı 3 aylık hamileymiş Moda oldu buda

benoşum hiç kafamı koydugumla uyuyamadım bugune kadar ne zmn ulaş emmeye kalksa gozler kapanıyo ayakta uyuyorum yatmaya gerek yok
ayşenin annesi yanında degilmi fırsat buldugunda dinleniyo demekki
kızzz sezeryan yapmadımı demet akalın yuhhh hem çok tehlikeli hem ne bu cesaret tabi baktırıyo başkalarına yapar

Sizlerin durumu daha zor canım yaa üzülüyorum ama sen atlattın sayılır bitti gitti 40 ı geldi..

Ayşenin annesi yanında ama gaz problemi varmış miniğin hiç durmuyomul ki yazık..

Aynen kendi baksa bebeğe yapmazlar hemen ama işte gel gör ki kendi bakmıyo :)

Sezeryan olsa ne olur kadındaki cesarete hayran kaldım :)

günaydınnn
kuzenim evlenmişti ya mart sonu hamileymiş
kız günde 2 paket sigara içiyo kocası alkol sigara ne ararsan var
arkadaş ben anlamadımbu işten bişey yıldım artık
pekmezmiş vitaminmiş

Gunaydin kizlar hep okuyrdum ama yazmadim hic funda tup bebek nezaman yapiracaksiniz yada ikinci asilama yapilacakmi ayse allah anali babali buyutsun rabbim bizede naaip etsin ins cok dua ettim arefe gunu aglayarak rabbim duami kabul eder ins sizlerede cok dua ettim bizede dr ya asilama yada tup bebek dedi cok uzulduk solemek istedim

niye üzülüyosun eyşan ne güzel işte tüp yaptır bak yoluna vallahi aşılama ile uğraşma benden sana tavsiye
direk tüp yaptır inşallahta tutar
bende düşünüyorum tüp

niye üzülüyosun eyşan ne güzel işte tüp yaptır bak yoluna vallahi aşılama ile uğraşma benden sana tavsiye
direk tüp yaptır inşallahta tutar
bende düşünüyorum tüp
Esimden ultrasyn istedi varikosel icin ilac kullansa deduk malesef olmaz dedi ama netten bakiyorym bitanesi ilac kullanmis faydasi olmus bilmiyorum nasil olucak esim cok uzgun

günaydınnn
kuzenim evlenmişti ya mart sonu hamileymiş
kız günde 2 paket sigara içiyo kocası alkol sigara ne ararsan var
arkadaş ben anlamadımbu işten bişey yıldım artık
pekmezmiş vitaminmiş

Aaa gerçekten mi Ee maşallah yani yaa
İmsan imreniyo değil mi canım
Allah sağlıkla aldırsın kucağına inşAllah
Benimde eşim der böle hızlı olana sigara içki içiyosa bizde hiç biri yok falan diye ama işte kısmet yaw ne desek boş

Canım hoşgeldin
Bencede uğraşma hiç bişeyle ilaçtı kürdü bilmem neydi boşver direkt tüp bebk yaptır raporda veririler sana daha da uygun olur maddi yönden ayarlayın kendinizi gidin güzel bi yere bak ankarda varmış doktor size yakında gisin ona muayene olun

aynen öyle yaa
ben misal, neler yaptım neler yaptırdım adama yazık halbuki bi sorun yok ben abarttım yok hızlansın yok çoğalsın sperm filan
bunca zaman hiçbişey yapmadan bekleseydim belki olacaktı hadi olmadı şimdi giderdim iyi bi merkeze neden olmuyo derdim
başında hata yaptım bende iş işten geçti tecbüre olmadan anlayamadım işte ben
harcadığım paralar izinlerde yanıma kar kalır tedavimi olurdum

olsun canım sen sıkma yinede bunun için canını..
sonuçta olacağı varmış senin bunu tecrübe etmen gerekiyormuş bunu yaşadın.. ikinci bebek için böle olmaz biliyormusun ve ikinci bebek de daha çabuk gelir çünkü birinci varken ikinciyi düşünmezsin bile bi bakmışsın oluvermiş
gerçi biri buldukda ikinci kaldı

Kizlar isten izin aldim eve geldim az uzandim kendime geldim
Fundosum senin bebeginin zamani var hem onemli olan bebek yapmak degil o bebege fiziksel duygusal mantiksal olarak yeterli olmak yoksa doguda insanlar 10 tane doguruyor bi de kizin olursa adini nazli koy bence

en iyisini yapmışsın sosim...

sen fundaya diyon ama siz ne koycanız adını çocuk doğacak daha adı belli değil hiç mi düşünmeniz anam

evet benoşummm ama elimde değil işteee anlıyosunuz beniii
he kız öle diyorlar hep heencik gelirmiş birde
gerçi bu gidişle tüple iki tane olur ondan sonrada sıkı sıkı korunuruzmuşşş

sosyalimm kızımızın adı hazır kendi teşrif edeydiii yanınada yada önüne koyalım olur valla

Lizo cok sevindim toparlanmana 40 da cikti ulasin ohh miss yani uykusuzlugum sicaktan canim ama halsizligim kesinlikle bebkten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…