Gunaydin kizlar hep okuyrdum ama yazmadim hic funda tup bebek nezaman yapiracaksiniz yada ikinci asilama yapilacakmi ayse allah anali babali buyutsun rabbim bizede naaip etsin ins cok dua ettim arefe gunu aglayarak rabbim duami kabul eder ins sizlerede cok dua ettim bizede dr ya asilama yada tup bebek dedi cok uzulduk solemek istedim
Esimden ultrasyn istedi varikosel icin ilac kullansa deduk malesef olmaz dedi ama netten bakiyorym bitanesi ilac kullanmis faydasi olmus bilmiyorum nasil olucak esim cok uzgunniye üzülüyosun eyşan ne güzel işte tüp yaptır bak yoluna vallahi aşılama ile uğraşma benden sana tavsiye
direk tüp yaptır inşallahta tutar
bende düşünüyorum tüp
Sartlari nedir biliyormusun hicbisey bilmiyorum
Anladim tsklerbu şartlarda raporla tüp yaptırabilirsin senin rahim filmi çekilmen gerek ama
raporsuzda imkanınız varsa yaptırabiliyosun tabi
günaydınnn
kuzenim evlenmişti ya mart sonu hamileymiş
kız günde 2 paket sigara içiyo kocası alkol sigara ne ararsan var
arkadaş ben anlamadımbu işten bişey yıldım artık
pekmezmiş vitaminmiş
Gunaydin kizlar hep okuyrdum ama yazmadim hic funda tup bebek nezaman yapiracaksiniz yada ikinci asilama yapilacakmi ayse allah anali babali buyutsun rabbim bizede naaip etsin ins cok dua ettim arefe gunu aglayarak rabbim duami kabul eder ins sizlerede cok dua ettim bizede dr ya asilama yada tup bebek dedi cok uzulduk solemek istedim
Aaa gerçekten miEe maşallah yani yaa
İmsan imreniyo değil mi canım
Allah sağlıkla aldırsın kucağına inşAllah
Benimde eşim der böle hızlı olana sigara içki içiyosa bizde hiç biri yok falan diye ama işte kısmet yaw ne desek boş
Canım hoşgeldin
Bencede uğraşma hiç bişeyle ilaçtı kürdü bilmem neydi boşver direkt tüp bebk yaptır raporda veririler sana daha da uygun olur maddi yönden ayarlayın kendinizi gidin güzel bi yere bak ankarda varmış doktor size yakında gisin ona muayene olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?