Ağlayakta gözden mi olak???

aynen piyale ama olsun boşverr güzel isim ama değişik hemde.. anlamı ne bilmesemde beğendim du bide anlamına bakayım neymiş

kız hani profil yapıyodum ya burda nazımla nazımın büyük aşkı
bide şarkısını dinle bizim şarkımız sevmezsin sen gerçi pop seviyon
güzel. hoş demek anlamı

Ben 3 istiom uleynnnn
Valla tabi yaş geregi 3. Tup bebege yumurta falan kalmayabilir o ayri
Ücu birden olsa ne guzel olur ama o da insani 28 den 45 yaşa getirir herhalde 1 senede
Kizz sosyal 2. Dusunmuyon muuuu
Vay beee kadin tabi basgann bitane olsun temiz olsun diyoo

Ben bi sene falan sonra dusunurum şahsen 2. Yi Allah nasip ederse tabi birinci gelsin de

Fundaa piraye mii Yani nazimin hastasiyim onlarla ilgili onlarca kitabim var ama o isme ve o kadina hic isinamadim nedense.
Benim de aklimda cok isim var da biz kesin cok kavga ederiz benimkiyle bu isim konusunda.Cunku onum sevdigi isimlerle benimkiler cok farkli
Ayy bugün nişan var arayip duruyo kv gitmek istemiyorum öfffff

geçen uçakta bulutları çekmiştim ya söz yazdıydım o sözde o şiire aittt ikimizin aynı anda geldi bakıştık zaten uçakta elimi tutu hemen

sen bitane doğur hele öle konuşşş ayşemle lizoya sor ikinciyi misal şimdi
bizim ortak kararımız kızzz anısı var mööm meseleee napak
kim nişanlanıyo kızzz kesin küçüktür

Demet Akalın da duşuk yapmış şokta falan yaziyolar da kadin her gun konseri var masallah yanii hic ara vermiyo

he kız bizim ordada afişi heryerde havuz var orda çıkcakmış
ilki çok zor oldu onun biliyonuz değilmi
gitmediği dr. kalmamış çok takmış sonra hiç umursamadığı anda olmuş tatildeykene

sen bitane doğur hele öle konuşşş ayşemle lizoya sor ikinciyi misal şimdi
bizim ortak kararımız kızzz anısı var mööm meseleee napak
kim nişanlanıyo kızzz kesin küçüktür
Kizzz onların şansina oyle oldu bebişleri Allah saglik versin de varsın hiysuz olsunn
Ne bebekler de gordum gıkı cikmayan belki benimki oyle olur Patlatirim ikinciyi hemen
Ya bi akrabalari iştee.yok kizz 23 yasinda hatun benden buyuk gozukuyo

he kız bizim ordada afişi heryerde havuz var orda çıkcakmış
ilki çok zor oldu onun biliyonuz değilmi
gitmediği dr. kalmamış çok takmış sonra hiç umursamadığı anda olmuş tatildeykene
Evet aynen.Demekki bu da kendiliginden olmus.He kizz kac kez tup denemisti hatta biara magazincilere sormayin artik olmuyo yani napayim diye kizmisti

evettt hande ataizide öle yaaaa çok var öle tedaviyi bırakıp kalan

Kız fındık hemen anlamına baktım zaten gayette güzel anlamı.. ama şarkıyı dinletme bana kesin beğenmem o yüzden hiç polemiğe girmeyelim seninle
ama koyun gitsin boşver sen yelizi

Yelizzz 3 müü
yok canım o kadarda değil derim ama olursa da hayır demem herhalde bende sen gibi düşünüyorum bakalım kısmet artık hele bi birinci gelsin de ikinciyi zaten çok bekleme taraftarı değilim.. peşi sıra gelsin bak annem bizi iki yıl bi yıl arayla doğurmuş birden büyümüş çıkmışız ne var sanki bizimkilerde birden çıkar aradan

kuzenimde şimdi sıpası yaramaz ya bide çok kilo verdi ikinciyi düşünemiyor bile çok istiyor ama korkuyor yok yok bekleyim diyor

Demeti sabah ben yazdım ya bu ne hız dedim ya maşallah 6 ay olmadı bebesine

Allah korusun canım.
nasılsa gitcen doktora bırak gitsin oluruna

bide siz nerde yazıyonuz doktorlara geçende de sordum cevap alamadım

tamam peki benoşşşşş koyalım ozaman kızz
ülen 6 yıllık karar zatii
yeloo fahri mi cevaplamışşşşşş hangisiiii

benoş dur sölüyom ben sana :)

kız yeloooo senin 60 küsür değilmiydiiii
benim 102 dedim ben sana aaaaa bak yaaa benim o zaman rahim tertemizdi sadece smearda bi yara çıktı onuda fitille hallettik ama e2 yüksek demedi hiççç
fsh ile pro. ya taktı direk ozaman

fahrimi öle dedi kızzzz
alla allaaa
kiste takılma çok sorun değil benceee

yaa şu online olayı çözülsün artık
sevmedim böleeee
ruh gibiiii

bak artık kimsede yazmaz oldu

ben pc başında bekliyorum sıkıntıdan patladım yemin ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…