Ağlayakta gözden mi olak???

ikiz olunca korunmak mı koptum ya biz böleyiz işte

benimde kızımın bi adı benay olsun istiyorumda ikincisi belli değil be

biz seni anlıyoruz canım benim sen tez canlısın sadece :)
yaa şu iki nokta parantezin karşılığı olan göz kırpma gülücüğünü değiştirmelerini talep ediyorum.. onun karşılığı göz kırpma olamaz ya karşılığı gülücük olur göz kırpma yapmışlar bizim bu gülücüğünde arasına çizgi atmışlar deli oldum

Soyadimiz uzun kiz 2 isim olmaz 1 isim yeterli dogru diyorsun aslinda ben arastirayim
Bu arada 2. Yi mi dusunuyorsunuz hadi bakalim Rabbim gonlunuze gore versin hatta 2 yerine 3 olsunlar insallah

Cnm biz devlete gidicezde 29dan kucuk olmak gerekiyomus yas bilmiyorum nasil olucak allah yardimcmz olsn keske hemen dese ben hemn hazirim

kız sosim yok ne ikincisi biri bulsak ben ikinciyi bebe 2. yaşına geldiğinde düşünmüyorum değilim yani arada çok fark olmasın ki yaşta aldı gidiyor ama şu anda bi tanenin derdindeyiz

bencede sen araştır boşver kocayı.. soyad uzunsa tek isim mantıklı zaten

eyşanım sıkı tut bu işi kocanda nasılsa mecbur kalıyor bi an önce nesye yapın bakalım.. İnşAllah hemen gelir.

olsun canım.. tek olsun temiz olsun mantığı..
ben hep iki çocuk istediğimden ötürü.. bakarsın bi tane olduktan sonra fikrim değişcek bilinmez ki bu işler..

hakkımızda hayırlısı..

sen şimdi yemek yerken seçicimi oldun canım.. reflü nasıl geçer miş yok mu bi ilacı şekli falan

yaaa ben burda yazarken yalnız hissediyrum kendimi birden pıt diye gelip yaızyonuz yaaa sinsi sinsi takip ediliyom gibi geliyooo
sevemedim bitürlüüüü
sosi yazıyo ya mesela hayal ürünü bişey gibi geliyo ne saçmaaa

sosyalim yaa dinlen kendine gel bu reflü işi seni çok zorlayacak amaa ((
benoş bende : ) bu işarette gülen sarı kfa çıkıyodu yaa elini işaret ediyo yana o çıksı bari diyommm : )))
kız soseee isim bul anam ne rahatsınız
bak ben birincileri doğurdum ikinciyekorundum bile

Yok dr hemen yapalim dese ikimizde haziriz artik esim artik.hicbisiye itiraz etmiyor gerci edecek durumda degil mecbur hersye tamam diyor artik rabbim hepimize taddirsin ins

lizommmmm annelik çok yakışmış sanaaa gözler uykusuzluktan çok yorgun olsadaaa bi hava katmış sana o eski çocukluğu götürmüşşş valla yaaaa

ayyy yine koptum yaaa
kız senin bebenin ismi ne olacak demek istersen tabiki nasılsa ben unutcam

he ya senmedim : ) bu işaretin değiştirilmesini yapması da kolaydı ne güzel.. şimdi araya bide işin yoksa - bu işareti yazmaya uğraş helede telde yani

Yok dr hemen yapalim dese ikimizde haziriz artik esim artik.hicbisiye itiraz etmiyor gerci edecek durumda degil mecbur hersye tamam diyor artik rabbim hepimize taddirsin ins
Aminn canım..
üzülme bak diğer türlü uğraşmaktansa böle tüp bebek ile olması daha kolay biliyor musun.. belki yine zorlanabilirsiniz henmen olmayabilir rabbim bilir ama ben sebepsiz olmayıştan tüp bebeği daha pratik buluyorum nedense..
Hakkınızda hayırlısı olsun..

he yawww hemencik oluveriyodu buuuu elim alışınca kolay pc de hehehe
kız benim kız olursa piraye koyacaz
eşimin telefondada öle kayıtlıyım ben tanıştığımızdan beri
beni görüp vurulduktan sonra sürekli bunun şarkısını dinler dururmuş ( hakan yeşilyurdun ) bende çok severdim duyunca şok oldum tabi..
pirayem der bana
nazımın pirayesi bende kocamın

Hımm değişik geldi
itiraf ediyim okuyunca piraye deyince çok güldüm
ama anlamı okuyunca işte bu dedim

benim hiç böle hikayelerim olmadı ya

bugün hürriyette ayşe armanın bi yazısı vardı elinizde varsa mutlaka okuyun ne güzel anlatmış 10 yıllık evliymiş kocasının sürprizini tabii zengin bi hayat ama olsun kocasının jestine bayıldım benimkine diyorum okuda feyz al diyor ki ben duygusal değilimiyim ne alacam diyor

piyale gibi geliyo demiii
haa bakayım hemenn kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…