Cnm biz devlete gidicezde 29dan kucuk olmak gerekiyomus yas bilmiyorum nasil olucak allah yardimcmz olsn keske hemen dese ben hemn hazirimAaa gerçekten miEe maşallah yani yaa
İmsan imreniyo değil mi canım
Allah sağlıkla aldırsın kucağına inşAllah
Benimde eşim der böle hızlı olana sigara içki içiyosa bizde hiç biri yok falan diye ama işte kısmet yaw ne desek boş
Canım hoşgeldin
Bencede uğraşma hiç bişeyle ilaçtı kürdü bilmem neydi boşver direkt tüp bebk yaptır raporda veririler sana daha da uygun olur maddi yönden ayarlayın kendinizi gidin güzel bi yere bak ankarda varmış doktor size yakında gisin ona muayene olun
Yok dr hemen yapalim dese ikimizde haziriz artik esim artik.hicbisiye itiraz etmiyor gerci edecek durumda degil mecbur hersye tamam diyor artik rabbim hepimize taddirsin inskız sosim yok ne ikincisi biri bulsak ben ikinciyi bebe 2. yaşına geldiğinde düşünmüyorum değilim yani arada çok fark olmasın ki yaşta aldı gidiyor ama şu anda bi tanenin derdindeyiz
bencede sen araştır boşver kocayı.. soyad uzunsa tek isim mantıklı zaten
eyşanım sıkı tut bu işi kocanda nasılsa mecbur kalıyor bi an önce nesye yapın bakalım.. İnşAllah hemen gelir.
sosyalim yaa dinlen kendine gel bu reflü işi seni çok zorlayacak amaa((
benoş bende : ) bu işarette gülen sarı kfa çıkıyodu yaa elini işaret ediyo yana o çıksı bari diyommm : )))
kız soseee isim bul anam ne rahatsınız
bak ben birincileri doğurdum ikinciyekorundum bile
Aminn canım..Yok dr hemen yapalim dese ikimizde haziriz artik esim artik.hicbisiye itiraz etmiyor gerci edecek durumda degil mecbur hersye tamam diyor artik rabbim hepimize taddirsin ins
lizommmmm annelik çok yakışmış sanaaa gözler uykusuzluktan çok yorgun olsadaaa bi hava katmış sana o eski çocukluğu götürmüşşş valla yaaaa
ayyy yine koptum yaaa
kız senin bebenin ismi ne olacak demek istersen tabiki nasılsa ben unutcam
he ya senmedim : ) bu işaretin değiştirilmesini yapması da kolaydı ne güzel.. şimdi araya bide işin yoksa - bu işareti yazmaya uğraş helede telde yani
dimii lizo ne güzel olmuş öle bende beğendim valla..
kız yazarken fark ettim sen lizoyu nerde gördün pardon da
Hımm değişik geldi
itiraf ediyim okuyunca piraye deyince çok güldüm
ama anlamı okuyunca işte bu dedim
benim hiç böle hikayelerim olmadı ya
bugün hürriyette ayşe armanın bi yazısı vardı elinizde varsa mutlaka okuyun ne güzel anlatmış 10 yıllık evliymiş kocasının sürprizini tabii zengin bi hayat ama olsun kocasının jestine bayıldım benimkine diyorum okuda feyz aldiyor ki ben duygusal değilimiyim ne alacam diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?