kız bide o bankada avdeli hesabımız varrrrrbuna rağmen pisliklerrr
hesabımı çekecem dedim du bakalımmmm
eskişehre turla gittim albümüm var bak twin ama sende face yokkiii
ben o testi hiç yaptırmadım bakalım normalmiii
benoşummm napcaz bilmiyorum yaaa kek elmalı k. börek sarma mini poğaça pat. sal. vs. sende demiştinnn
Hemde ne sicak
hemde çooooooooooooook sıcakkkkkkkkkk
Evet cnm geldik valla ank ya.Twincan sen de mi ankaraaaa
Valla canim tam emin olmamakla beraber 10un ustunde olmasi gerek diye biliyorum
twinim 10 un üstü yumurtlama oluyo demekmişşşş
Evet
Evet cnm oyle yazio bi bu eksikti
bankayı kim sorduydu burası çok kalabalık yetişemiyom
yk. bankası
yokmu geri almanın yolu yaaa bu kaçıncııı
ablama 100 tl gelmiş geçen hafta ak... hemen iade etmiş bu pislikler etmiyoo şikayet yzimmi
şişştttt sakinnnn dr. görmeden kötü düşünmek yok
hemen dr. sitesinde soralımmmmm gir dr. a sorrr
Cnm biz dedgm gibi aldik onun disinda baska sekilde vermiolar ..bankayı kim sorduydu burası çok kalabalık yetişemiyom
yk. bankası
yokmu geri almanın yolu yaaa bu kaçıncııı
ablama 100 tl gelmiş geçen hafta ak... hemen iade etmiş bu pislikler etmiyoo şikayet yzimmi
ben sordum kız bankaya merak ettim hangisi diye
anam o ak. yok mu zaten felaket bi banka haaa hepsi kötü ama o daha beter..
bence hakem heyetine bi başvur bakalım öle alıyormuş millet ama prosedür ne bilmiyorum canım ya
aranızda para toplayında bana bi tel alın
benoşşş bende tatile gitmek istiyorum
twinim 10 un üstü normal değer olara gözüküyor fakat ancak ama şöyle bir durum var ki 21. gün testinin doğruluğu ancak adetten sonra 14. gün yumurtladığın zaman oluyor, mesela ben her adet döneminden 20-25. günler yumurtluyordum yani ben 21. günde bu testi yaptırsaydım 0-1 arasında bir şey çıkardı bence 8 değeri güzel bi değer
daha evvelde sormuştum sana dimi kızzzzzzzzzzzz
Girip sorayim kuzum ama sosin cevabi beni tatmin etti kiz canim bnm yaaşişştttt sakinnnn dr. görmeden kötü düşünmek yok
hemen dr. sitesinde soralımmmmm gir dr. a sorrr
Himm bnm 12. Gun yada 13.gun yum normalde 23.gun yapsm daha farkli cikar ozmnaranızda para toplayında bana bi tel alın
benoşşş bende tatile gitmek istiyorum
twinim 10 un üstü normal değer olara gözüküyor fakat ancak ama şöyle bir durum var ki 21. gün testinin doğruluğu ancak adetten sonra 14. gün yumurtladığın zaman oluyor, mesela ben her adet döneminden 20-25. günler yumurtluyordum yani ben 21. günde bu testi yaptırsaydım 0-1 arasında bir şey çıkardı bence 8 değeri güzel bi değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?