Ağlayakta gözden mi olak???

aşırı sıcak benoşşşş ben çıkmazdım ama ablamın tanışma şeysi var ya bu akşam gel diyolar yada sabahın köründe
ama annemlerin ev çook sıcak çatı katı çünkü
benim ev püfür püfür
sabah gidecem
eşimde diyo otobüse bin git banane

kızlar yaaaaa kart aidatı gelmiş 70 tl iade etmiyolar çekmişler pisliklerrrr
sinir oluyorum bu ne yaaa

ay yarın en sıcak gün olacakmış zaten ya sorma artık yarın böle olurum herhalde

kız doğru yarın sizin önemli gün vardı menüyü naptınız ayarladınız mı bak hiçte demiyor

bizde mecburuz canım ya tatil için bi kaç bişi bakmam lazım ayrıca da tura gidip tatili alcaz mecburen artık bi adım atalımda hazırlık yapayım 1 haftam var çnkü pişsemde yolda da kalsam gitmem lazım

banane mi diyo elin mahkum demen yeterli biliyorsun zaten

70 mi oha yaa.
aman o bankalar yok mu zaten pislik anam hepsi nerden ne alırız derdindeler.. bence bi araştır geçmişe dönük alma yoluna bak canım..
biz kredi için başvurduk daha ses yok yıl sonu ancakmış talep çokmuş. bide sen bunun için atak yap 70 de çok be ya o ne öle ev mi alıyormuşuz

Canlar naparsinz ank ya geldik evdeyim simdi ..kiz benos bu ank yi sevmiom ben ya

Lizom hayirli olsun onss alirsinz bereketli oglusun masallah sutunde artms..

Yelizim bnmkide tel delisi simdi note3 kullanio ip..6 yi beklio alcek biraz hevesini alir sonra ben alirim bnmki not2
Iyi dayandim bnde

Bu arada dun progestereon testi yaptrdm sonucu bugun aldim 8.05 cikti 21.gundu dun dusukmu kizlar ya
Fundosum napin cnm eskisehire gecicz esmn arkdsnn dugunu varr.
Eskisehirde var mi gezilecek yerler
Sosimm

kızlar yaaaaa kart aidatı gelmiş 70 tl iade etmiyolar çekmişler pisliklerrrr
sinir oluyorum bu ne yaaa

Fundam esime de gelmisti hmn aradi iptal ediyorum dedi 39 tl parapuan verelim ddlr kabul etmedik bunlar talep aldi lar sonra
donduler kapatmayin bilmem ne ..hop 70 tl hesapta sıkıştıricn bunlari soyuyolr yaa

Ankara sevilmez mi yaa
alın twini gözümün önünden ne diyoo kız git gez kızılayda benim için o bile yeter ya ne anlan sen

ben hiç eskişehire gitmediğim için bilmiyorum canım, porsuk çayımı ne var herkes oraya gidiyor sende git.
ayrıca da test sonuçlarını bilen burdan ben hariç diğer kızlar vakıf galiba

Kiz napam soguk sehir

oda bankasına göre canım.. bende o hiç yemedi.. ben komple kapattım kart aidatınız var dedim yok efendim size para verelim almayalım kart aidatı dediler bende okey dedim 1 yıl sonra gene aldılar bi şekilde çıokıyor senden.. yada ben konuşmayı bilemedim

Kiz napam soguk sehir

Kizlar hele cvp verin bana benoş uç

Kuzum valla benimki gelemez oyke seylere iptal edin dedi 2 gun sonra dönüp verdiler hic baska bisey onermediler ..bilmemişin sen

Sicak zaten yaa yanio cehennem altinda d.bakirin

kız bide o bankada avdeli hesabımız varrrrr buna rağmen pisliklerrr
hesabımı çekecem dedim du bakalımmmm

eskişehre turla gittim albümüm var bak twin ama sende face yokkiii

ben o testi hiç yaptırmadım bakalım normalmiii

benoşummm napcaz bilmiyorum yaaa kek elmalı k. börek sarma mini poğaça pat. sal. vs. sende demiştinnn

anammm ne konuşmuşsunuz öyle deli karılar
son 25 dk haftaya bende yoğun olmayacağım arkadaşizinden dönüyor o zamanda konuşmayında sizi göreyim
benoşş ne zaman gidiyorsun sen tatile
bu arada benim telefonumu görseniz yüzüme tükürürsünüz

funda hangi banka kız ben onu kaçırdım galiba

evet yaprak sarmayı unutmuşum mutlaka yapın güzel menü keşke bana da yapan olsada hepsinden yesem bende

kızz çankaya güzeldir be orayıda sevmiyorsan yaşama be twinimmm
ayrıca yaz gününde soğukluk her zaman iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…