Ağlayakta gözden mi olak???

aynen öle Fundoşum onu alacaksan biraz bütçe zorlanır ama almışken de iyisini alcan ki bayaa bi gitsin yani

kız güzel fotoyu bırak sen zaten yüklü olan foto programları ile oynayarak güzelleştiriyon ki dert değil yani rahat ol sen

Insallah kizlar darisi hepinizin basina. Ise biraz erken baslamak zorunda kalcam ama olsun oglumun gelecegi icin yine. Ataparkta benos ben bilmem buralari pek de guzel yer hosuma gitti. Simdi pazarlik yapmaya gidiyorum dua edin lutfen opuyorum hepinizi. Fundos saka kiz nolcak yanlis anlama

kız alsın almasınada sende elini çabuk tut senin yerine ben heyecanlanıp endileşeleniyorum ya yetişemezsin diye
parası mı yok

ay bügün beni gülmekten öldürdünüz

İnşAllah kız sende gidersinde rahatlarız bizde

Kizz bizde de once ip.. Vardi sonra esime operator sirketi aboneliginin 10. Yili mi ne diye tlfn kampanyasi verdi hani fatura uzerine ayda şukadar ama piyasadakinden cok cok indirimli oluyodu benimki aliyodu 5s bunu kim kullancak dedi tabiiki ben dedim aldim elinden
Simdi de benim tlfnu eline alinca sen anlamazsin ondan bozarsin ezikk diyorum
Ben sahsen hayatta esimin benden daha kaliteli bi tlf kullanmasina musaade etmem once benn

çok iyi bilirim canım oraları bizim mekana yakın yerler inşAllah kazasız belasız bütün işleriniz hallolur.. yüksek yerde kaldığı için Ankara manzarası süper ya hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..

Olsun erken işe başla nolacak dediğin gibi çocuğun daha önemli annen bakar için de rahat eder nasılsa..

ayy bu da bana benziyor haa yazık adama ezik diyor bide artık kocanın o anki ruh halini düşünemiyorum

benimki bana aldı iph.. nu kendi kaldı kötü nokia ile üzüldüm ha ama napıyım kendi dedi.. sonra benim bi kötü sams.. vardı onu aldı evlenince ama olmuyor ben hep fac. falan giriyorum nette dolanıyorum kıskanıyor bende istiyorum telefon dedi başımın etini yedi dayanamadım artık onu o hallerine gittik aldık artık onada şimdi elinden düşmüyor onunda ben gibi

Benimki de simdi nasil kuteledim sana diyince ben 6 yi bekliyorum diyo
Beklesin ben de ses etmiyom alinca o benimkini kullancak nasilsa
İki surat yapinca dayanamiyo kizz

lizo seviliyosun canımmmmm
hadi güzel haberlerle gell ulaşın kısmetine inşallah alır huzurla oturursunuzzz

benimkinin ip... si abisinden gelme ingiltereden
ben işi bilmiyom adama yağ çeksem yakın çevresi gibi banada gelcekte yapamıyorummm
bide yeğenleri geldiğinde ipadini almıştı oğlanınkini çocuk kamerada görünce notiii amcaaaa noti diye kızıyoduuu

benoşşş nok.. bidaha aslaaaaa bende pişmanımmm
kız benim koca ing. deydi yaa evlendiğimizin ilk yılı ben yalnızım diye üzülüyodu tekn... dan almış kargo bi geldi sene 2010 ozaman 1200 dü nasılll kızdımmmm bi b.ka yaramıyooooo çok gıcık bir telefonnnn

eskiden onun adı vardı kız benim bütün tellerim noki. idi ama işte gel gör ki şimdi hiç değeri kalmadı onun da gerçi akıllıları var onları pek bilmiyorum benim yorumum eskilere ama benim eşimin kini görmeniz lazımdı.. ekranı çizik ekranın içi toz içinde bişi görünmüyor siliyorsun ama artık işlemiş çıkmıyordu berbat hale gelmişti ama şimdi gözü gibi bakıyor o da bende..

sende işi bilmiyormuşunsun ama gerçekten bırak ordan gelsin gelebiliyorsa çok ucuz oluyor ama garanti kapsamı falan riskli bi an önce kocayı kandır al güzel bişi yok mu yakında evlilik yıldönümü doğum günü

Kizz parasi yok naapsin yazikk
Ya evet eskiden telefon dedigin nokia idi.Ama hala androide tam gecemediler işletim sistemleri hala eski oyizden ragbet gormuyo​

ay bugünü bi bitireydim yarın olaydı da alışverişe çıkaydım bi
bu işte böle sıkılacağımı bilmezdim ben bugünleride gördüm ya daha da ölsemde gam yemem yaw

parası yok ahahahahaha
benim gözüm bu ara not 3 de ama 4 ü çıkacakmış onu bekliyorum ucuzlayınca alıcam

50 defa düşürdüm bozulmuyo ablamın ark. almıştı ozaman 1 sene geçmeden baktım başka tel bozmuş ve sevmemiş ben çok iyi kullanıyorum yaaaa herşeyi öleee
eşim diyoki masustan atıyon yere bozulsun diye ama uğraşma boşuna ayrılmıyo senden heheh

kız banamı diyonuz parası yokkk

kızzzz 12 eylülll evlilik yıldönümümüz 4 yılı deviriyozzz
ama çalışıyo tel yaaaa aslan gibiiii
hangisini öneriyon şşimdi note4 mü ne diyonuz

bana mı diyonuz diyo yaaaa
ay bu kızın kafası bugün nerde biri bunu dünyaya çevirsin

ayrılmanızın vakti gelmiş kuzu bak hele evlililk günü de yakınmış yakışır bi S5 yada not 3 ya da çıkarsa not 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…