Ağlayakta gözden mi olak???

Tatlim bulusamiyorlr demek ki :) fundos asilama fln dusundunmu

canım uzun zamandır dr gitmiyorum ilk düşündüğümüzde gittim 1 sene normal dedi
1 sene dolmak üzere o yüzden yarın gidiyorummm :18:
bakalım sorun varsa elbette düşünürümmm hatta direk tüp düşünürüm

ben kaçıyorum kızlarrr öpüldünüzzz

canim benim Rabbimin takdirii.. zamani gelince olur ancak. sen elinden geleni yap gerisi Rabbimin mucizesii..

sizinkilerde hayirli zamanlarda gelir insallahh

Rabbim biliyo gonderecegi zamani hayirli saglikli eli yüzu duzgun evlatlr nasip etsin

Guzel haberlerle gel cnm hayirli olsun grs tatlim
Bnde kaciyorum optm aysecim fundacim

yaa valla cok utaniorum yazrken yaaa soylede oluyomus forumlarda okumustum.esinizde kendisine surebilirmiss hatta oyle daha kolay bile olabilirr

amanın ben en iyisi kendimde deneyeyim

ben cok sıktım canimyanmasin diye o yuzden cok rahat oldu

bende tüpü boşaltacam malzemeden kısamayacağım canım

yarın hastenenin orda alim arada kaynar giren çıkan belli değil nasılsa 2 tne alim

almışken çok al bari

Yemek fasli bitti cay demleniyo
benimki eve is getirmis takiliyorum bugun :126:

ben geldimm... dayanamadım gittim kan testi yaptırdım sonuç 2 çıktı yani negatif ama adetime var daha geç döllenme olmuş olabilir mi yoksa bu ay ki şansımı kaybettim mi?

sedoşunda 3 çıkmıştı sonra gitti tekrar kan verdi ve hamile kırmızılar gelmeden umudunu yitirme

inşallah canım ya iyi ki varsın burdasın . Allah gönlüne göre versin seninde

umutsuzluk umutsuzluğu kötü düşünceler olumsuzluğu getiriyor, herşeyin bi vakti var Rabbim ol derse olur , sende iyi ki varsın Allah herkesin muradını versin canım benim

selam benayciimm. senin nasil gidiyorrrr

iyi akşamlar kızlar....
ayşenur valla nasıl gittiğini bnde anlamıyorum gün aşırı yapmaya çalışıyoruz ovülasyonda halaa silik çizgideyim ve bugün 16.gün.. O değil geçen ay bariz kasık ağrısından ilişki yaşayamadık bu ay ağrı yok ( kısmet hayırlısı ama ister istemez kafam takılıyo..

Son düzenleme:

iyi akşamlar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…