Ağlayakta gözden mi olak???

insallah canim. doktor hap veriyor hemen. arkadasada verdi. ama hamilelikte hap kullanmak ne kadar dogru, tartisilir. ablam 5 ay boyunca yedigini cikardi ama yinede agzina hap surmedi. onun doktoru hapa cok karsiydi.

verilen hap belkide zarar vermez kuzum, diğer taraftan 5 ay yediğini çıkardığını düşünsene bebek nasıl gıda alacak :44:

verilen hap belkide zarar vermez kuzum, diğer taraftan 5 ay yediğini çıkardığını düşünsene bebek nasıl gıda alacak :44:

yaa iste bizde ona sasirdik. ama ablamin istahi cok acilmisti. surekli birseyler yiyordu.59 kiloyla hamile kaldi.91 kilo ile dogum yapti. sonrada 4 bucuk kilo nur topu gibi bi kiz dogurdu

bende 5 bucuk kilo dogmusum gerci, hemde normal dogum. ebe eve gelmis 15 dk da dogurtmus

gunaydin saboroş

test yaptin miii

evdeki testi bulamadım ya ben koyduğum yeri yanlış hatırlıyorum ya kocişim sakladı sölemiştim ona hafta sonu yapıyim falan diye o da bekle biraz daha demişti tabi elimde kesin kanıt yok suçlamıyim bende ovulasyon testiyle yaptım silik çizgi çıktı yine

bilmiyorum ki canım bugün akşam giderken alıcam eve yapıcam bakalım

Günaydın kızlar dün umutsuzca test yaptım her zamankinden koyu çıktıı dua edin bugün dr.a gidiyorum prolaktin düşmüştür umarım

üzülme kuzum en azından adet oldun kist yada başka rahatsızlıklar yokmuş bak, gelecek ay olur inşallah

o zaman yorum yapmayayım

günaydın canım

Günaydın kızlar dün umutsuzca test yaptım her zamankinden koyu çıktıı dua edin bugün dr.a gidiyorum prolaktin düşmüştür umarım

dualarımız seninleee

benimde bu gece ilk defa midem bulandı. uyandım midemde büyük bi boşluk ve açlık hissettim aynı zamanda bulantı. doktor bana başucunda tuzlu kraker bulundur demişti o yüzdenmiş meğerse
tazecikler ne yapıyorsunuz, mercimekler nasılll

mercimek kadar olmuş mudur daha göstermedi kendini inşallah mercimek seninde göbüşe yerleşir sosyalcim

sureyya canım Allah hayırlısını versin zamanını getirsin bi an önce inşallah

ovu testin cok mu silik. benimde cok belli bi cizgi cikmamisti ama cokta silik degildii. seninde birsey ooabilirrr

eklerim canım eklemem mi? bu ay senden atak bekliyorum

kız nerde ben 3 ayı gözden çıkardım. doktor spermler 3 aya toparlar dedi.

20 gün cinsel perhiz. allahtan yumurtlama dönemime denk gelmedi de.

bakalm hazirana kadar oldu oldu olmadı aşılama kafaya koydum

asıl sen yakında güzel haberleri vereceksin içime doğuyo

bende bundan sonra oyle seyler bulundurayim yanimdaa

Canım inşallah dilediğine tez zamanda kavuşursun... Allah yardımcın olsun

Süreyyacanıım dualarımız seninle balım lütfen üzme kendini...Pess etmek yookk...
Hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah hepimizin

hic belli olmaz cnm. biliyorsun bu isler hesapla olmuyor, hersey nasipp. insallah bir iki aya gelir bebisinn

Güzel haberlerle gel inşallah ezocan

Fundoşuuumm da bugün gidiyor hatta şimdi yoldadır

miniğiyle gelir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…