Ağlayakta gözden mi olak???

hic belli olmaz cnm. biliyorsun bu isler hesapla olmuyor, hersey nasipp. insallah bir iki aya gelir bebisinn

inşallah canım rahim filmidir varikosel ameliyatıdır. yolun sonuna yaklaştık gibi hissediyorum bazen. çekebileceğimiz bütün sıkıntılar bitti de güzel haberi beklıyorum sadece kimselere söylemeden gizli gizli..
Rabbim yüreğimi biliyo ona bıraktım artık

inşallah canım ne eğlenceli olur kız düşündüm de

Güzel haberlerle gel inşallah ezocan

Fundoşuuumm da bugün gidiyor hatta şimdi yoldadır

miniğiyle gelir inşallah

Tşkler canlar eşim gelseydi gidecektik gidene kadar giriyim dedim dün çok mutlu olduk ben çıkmayacak sanıyordum ölesine yapmıştım ovu testini çok sevinçliyim o yüzden umarım bi iki güne kadar koyulaşır

bencede senin adina guzel seyler hissediyorum. az kaldi arkadasimm. biz sadece dua edelimm

kasıklarımla belim felaket ağrıyo gelicek yine galiba bu kırmızılar

bana bitane daha vitamin verdi dr.... decavit adı ... gebelik beslenme listesi de
her sabah aç karna ceviz badem yiyorum......ama bu işyerinde beslenmem zor da olacak biraz

kızlaaar dün yengeme çıktım konuşurken hiç ayva yemedin dimi dedi, yememiştim :))

sonra bebişinin gamzeli olması için ayvayı ilk yediğinde ,elini ayvaya sürüp, besmele çekip işaret ve baş parmağını yanaklarına bastır dedi...3 kere...bende yaptım , normalde garip gelir böyle şeyler ama bakalım bebişim gamzeli olursa inanıcam ( onun bebişi gamzeli yapmış bunu )

ayşem kıız mide bulantın oluyor mu , akıntın , baş dönmesi , yazsana belirtilerini :))

Son düzenleme:

Bulantı 1 ayı geçince oluyor arkadaşlarım öle olmuştu yinede her bünye bir değiil yan komşum hamile olduğunu bilmeden midem bulanıyor diyordu

Son düzenleme:
kasıklarımla belim felaket ağrıyo gelicek yine galiba bu kırmızılar
nooo yesssss

evet ayva gamze yapıyomuş bende duydumm inşş gamzeli olurr annesiii

hahaha bende yapayim bari

beslenmene dikkat et. ozellikla kahvalti. bak sut ve yumurta beyin gelisimi icin. folik asitli yiyecekler omirilik icin. sen evden hazirla is yerinde yersin.

ya bende mide bulantisi,bas donmesi,asiri yorgunluk,arada sag kasigim agriyor oda bacagima vuruyor, son 2 gunde akintim cogaldi. birde adet sancisi gelmiyor. dun gelir gibi oldu sonra kendiliginden kayboldu. dahada gelmez heralde bugun 28. gunum oldu. birde uyku hali. istah acikligi

daha öncekilerde olmamıştı benim hiç böyle şeyler gelip konuvermişti

çıkmadık candan umut kesilmez hem demi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…