mide bulantısı falan sağlıklı gebeliğin habercisi canım tabi bazılarının hiç olmuyo bünye meselesi birazda
fundosun muayeneye girmesine son 5 dk
bebiştendir bebiştennnn
ALLAH iyilik versin bnde cay demledim icen varmıı şiiii kıslarrr
hic belli olmaz cnm. biliyorsun bu isler hesapla olmuyor, hersey nasipp. insallah bir iki aya gelir bebisinn
olmamışsa bile yakında olacaklar , teyzesi onları yesin :124:
beraber kalıp beraber çıkacağız alışverişe yusrayıda alacağız kimse kimseyi yalnız bırakmasın, sürüden ayrılanı kurt kapar :34
ben acik bi tane alayim
ne muanesi keseyimi görcekti :44:
nedemekk neee ddeeeemmmekkk dabiiibuyrunnnnn caylarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canım rahim filmidir varikosel ameliyatıdır. yolun sonuna yaklaştık gibi hissediyorum bazen. çekebileceğimiz bütün sıkıntılar bitti de güzel haberi beklıyorum sadece kimselere söylemeden gizli gizli..
Rabbim yüreğimi biliyo ona bıraktım ar
bacımm varikosel ne amaliyatı oldun gecmiş olsun RABBİM duyar sesini inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş ahandaa bölee olursunnnn
Güzel haberlerle gel inşallah ezocan
Fundoşuuumm da bugün gidiyor hatta şimdi yoldadır
miniğiyle gelir inşallah
inşallah canım rahim filmidir varikosel ameliyatıdır. yolun sonuna yaklaştık gibi hissediyorum bazen. çekebileceğimiz bütün sıkıntılar bitti de güzel haberi beklıyorum sadece kimselere söylemeden gizli gizli..
Rabbim yüreğimi biliyo ona bıraktım artık
inşallah canım ne eğlenceli olur kız düşündüm de
bana bitane daha vitamin verdi dr.... decavit adı ... gebelik beslenme listesi deoyle miiibebis bi canlansinda oyle dinletirim bende. kalp atisini duymadan rahatlamayacam.
bakin her yerde folik asitin oneminden bahsediliyor. ihmal etmeyin kizlar.
hergun bir bardak gunluk sut,1 yumurta(haslanmis olmasi tercih edilir),1 tane muz(potasyum icin) ve 1 bardak taze sikilmis portakal suyu, son olarakta bir avuc ceviz(dogal folik asit) portakaldada folik asit var gerci. hamileler bunlari yesin. bebegin hem beyin hemde omurilik gelisimi icin. bunlardan birini sevmiyorsanizda bebis icin yiyeceksiniz
amanınn amanınnn hadiii inşşşşyok tatlim. kontrole gitti. insallah guzel haberlerle gelir. hem bu adetide cok kisa surdu. o yuzden meraktayiz. insallah ustune gormusturrr
tesekkurler seker
bana bitane daha vitamin verdi dr.... decavit adı ... gebelik beslenme listesi de
her sabah aç karna ceviz badem yiyorum......ama bu işyerinde beslenmem zor da olacak biraz
kızlaaar dün yengeme çıktım konuşurken hiç ayva yemedin dimi dedi, yememiştim :))
sonra bebişinin gamzeli olması için ayvayı ilk yediğinde ,elini ayvaya sürüp, besmele çekip işaret ve baş parmağını yanaklarına bastır dedi...3 kere...bende yaptım , normalde gariçp gelir böyle şeyler ama bakalım bebişim gamzeli olursa inanıcam( onun bebişi gamzeli yapmış bunu )
ayşem kıız mide bulantın oluyor mu , akıntın , baş dönmesi , yazsana belirtilerini :))
noookasıklarımla belim felaket ağrıyo gelicek yine galiba bu kırmızılar
bana bitane daha vitamin verdi dr.... decavit adı ... gebelik beslenme listesi de
her sabah aç karna ceviz badem yiyorum......ama bu işyerinde beslenmem zor da olacak biraz
kızlaaar dün yengeme çıktım konuşurken hiç ayva yemedin dimi dedi, yememiştim :))
sonra bebişinin gamzeli olması için ayvayı ilk yediğinde ,elini ayvaya sürüp, besmele çekip işaret ve baş parmağını yanaklarına bastır dedi...3 kere...bende yaptım , normalde garip gelir böyle şeyler ama bakalım bebişim gamzeli olursa inanıcam( onun bebişi gamzeli yapmış bunu )
ayşem kıız mide bulantın oluyor mu , akıntın , baş dönmesi , yazsana belirtilerini :))
sonra bebişinin gamzeli olması için ayvayı ilk yediğinde ,elini ayvaya sürüp, besmele çekip işaret ve baş parmağını yanaklarına bastır dedi...3 kere...bende yaptım , normalde garip gelir böyle şeyler ama bakalım bebişim gamzeli olursa inanıcam( onun bebişi gamzeli yapmış bunu )
kasıklarımla belim felaket ağrıyo gelicek yine galiba bu kırmızılar
kasıklarımla belim felaket ağrıyo gelicek yine galiba bu kırmızılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?