Kizz hadi kokusu eşsiz insani deli ediyo ısırasın geliyo da bunun boku bile çok şirinedecek yelizimmmm sen dönünce hemen tedavine başla işi gücü bırak tabi önce bi kontrol hayırlısıylaa
erteleme sakınnn bende öle yapcammm
sıraya dizilcezzzz benoş sen ben twin
çok bağlandın işin zor vallaaaa mis kokusunu özleyecennn
Genşlerrrr nasilsinizzzz
Canlarimm kusura bakmayin noolur gelemiyorum pek bizim sipa cok ugrastiriyo bide pek kalamiycam ya kardesimle de cok ilgilenmeye calisiyorum
Yegenime doyabilecegimi hic zannetmiyorum nasil doyulur ki boyle biseye karnini doyursa da gazini sen cikar deseler diye dibindeyim her anBide bi kiskanclik çoktu ki ustume anlatamam annem bebegi kucaga aldirtmiyo yani gaz cikarmak disinda oyle alip sevmeye izin vermiyo anne babasina bile.tabi biyandan hakli körpecik bebek neresini tutup sevicen.bunlarin akrabalari da kim gelse hen yatagin yanina koşup cocugu kucakliyolar cocuk hamur gibi zaten hoplatip ziplatiyo gerizekalilar agzimi zor tutuyorum bisey dememek icin hic tahammulum yok birilerinin dokunmasina
Ama onun mamasini ilk seferinden beri ben hazirliyorum oyuzden diom ki ustunde emegim var
Kiz şaka biyana dunyanin en mutlu insaniyim bu aralar.
Sosyalimm darisi basina insallah kuzum
Twincan benosum fundammm Allah bize de bu zamanlari gormeyi nasip etsin insallahh
Kizz hadi kokusu eşsiz insani deli ediyo ısırasın geliyo da bunun boku bile çok şirin
Fundam hayirlisi canim da ben hic hazir degilim bu tedaviye ne yalan soyliim
Sosyalimmm senin iyi dilek yazini simdi okudum bu cadilar iletmediler bilgin olsunn
Kızz iletcektim burda yazıyoruz herhalde gelmeyen kadının gelesi tuttu bide ispiyonluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?