Ağlayakta gözden mi olak???

ikiz olunca daha çok çatlıyor tabi ki
ayy ne güzel 2 tane ama yinede hayırlısı olsun canım geçenlerde bi yeri okurken kadın 2 iz bekliyordu sonra biri düştü ardından diğeri 3 aylık falanlardı çok üzülmüştüm

ayy çok üzücü oda tabiii
fotomu yolladın benoşşş süpersinnn kız bi rahat bırak adamı kırkyılda bir ayrı takılıyo

Yazık kadına yaa ne kadar acı verici Allah'ım yaşatmasın kimseye ama düşükler çok fazla malesf ki

Kız neyin reklamı yaww anlamadım altı üstü bilenen şey inst. Fac.. Wats. Grat
Reklammı oluyo bunlar

Genşlerrrr nasilsinizzzz
Canlarimm kusura bakmayin noolur gelemiyorum pek bizim sipa cok ugrastiriyo bide pek kalamiycam ya kardesimle de cok ilgilenmeye calisiyorum
Yegenime doyabilecegimi hic zannetmiyorum nasil doyulur ki boyle biseye karnini doyursa da gazini sen cikar deseler diye dibindeyim her an Bide bi kiskanclik çoktu ki ustume anlatamam annem bebegi kucaga aldirtmiyo yani gaz cikarmak disinda oyle alip sevmeye izin vermiyo anne babasina bile.tabi biyandan hakli körpecik bebek neresini tutup sevicen.bunlarin akrabalari da kim gelse hen yatagin yanina koşup cocugu kucakliyolar cocuk hamur gibi zaten hoplatip ziplatiyo gerizekalilar agzimi zor tutuyorum bisey dememek icin hic tahammulum yok birilerinin dokunmasina
Ama onun mamasini ilk seferinden beri ben hazirliyorum oyuzden diom ki ustunde emegim var
Kiz şaka biyana dunyanin en mutlu insaniyim bu aralar.
Sosyalimm darisi basina insallah kuzum
Twincan benosum fundammm Allah bize de bu zamanlari gormeyi nasip etsin insallahh

edecek yelizimmmm sen dönünce hemen tedavine başla işi gücü bırak tabi önce bi kontrol hayırlısıylaa
erteleme sakınnn bende öle yapcammm
sıraya dizilcezzzz benoş sen ben twin

çok bağlandın işin zor vallaaaa mis kokusunu özleyecennn

Kizz hadi kokusu eşsiz insani deli ediyo ısırasın geliyo da bunun boku bile çok şirin
Fundam hayirlisi canim da ben hic hazir degilim bu tedaviye ne yalan soyliim

Sosyalimmm senin iyi dilek yazini simdi okudum bu cadilar iletmediler bilgin olsunn

Yelizimmm ne kusuru senin şu anda en mutlu zamanların..

Duan için çok içten bi aminnn diyorum.. Rabbim bu güzelliği bizede nasip eder inşAllah..

Kucağa almamak iyi ama tabii bebek duruyosa.. Annenin bebek için neler yaptıklarını geniş zamanda bizede yazda kulağımıza küpe yapalım..

yeloo hoşgelmişsen gurbann kız o nasıl akrabalar öyle insan bi rahat burakır yeni doğum yapan kadını ya ne anlayışsızlar biraz büyüsün kadın ayaklansın gidersiniz annen en iyisini yapıyor bencede vermesin kimseye hele sana hiç vermesin
darısı önce benim başıma sonra sizinkine inşallah bu sefer ben doğuracam kız sırayı kimselere veremem

ayy bunlar hep böyleler yelizim boş ver

Kızz iletcektim burda yazıyoruz herhalde gelmeyen kadının gelesi tuttu bide ispiyonluyo

Sosyalimm amin canimmm
Allah sana da saglikla hayirla guzel bi dogum nasip etsin insallahh

He kizz bi kampanya baslatalim kim once hamile kalirsa sosyal ona hediye alsin

Ee sen anne başkansın o yüzden kolay değil
Lizim ve ayşe başkan yardımcıları
Malum bizde üyeler

Tahmin yapalım demek isterdim ama benimki tutmuyo gibi sana oğluş dedim tuttu ama ayşeye yorum yaptımıydık hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…