Ağlayakta gözden mi olak???

kızzzzzz kurban varrrr taile gitmiyoz anam yoksa dillendirirmiyim plan yaparım
abiside burda yaa yeğenlerle eşimin hepsi bi arada olmak istiyo 2 günde olsa
biz ordan dömndük 1 hafta sonra geldi abisi
ayşem evet yaa bu daha güzelll

ayyy kızlar artık hiç gelmiyonuz çook sıkıldımmm
göçüp gidecem bu ellerden haaaa
siz durun cuma son günüm çok özleyecenizzz

ayşem Allah kabul etsin şimdiden analı babalı büyütsün kuzunu , anlaşılmıştır sam.. bakacağım tel i

ayyy kızlar artık hiç gelmiyonuz çook sıkıldımmm
göçüp gidecem bu ellerden haaaa
siz durun cuma son günüm çok özleyecenizzz

sabahtan az verileri girdim öğleden sonra dr a gittim iğnemi yazdırdım yemek ye ortalığı topla derken ancak gelebildim fundoş hemen kızma

kızlar bu arada göbeğimde çatlaklar oluşmuş bugün gördüm hiçte bi şey sürmedim bugüne kadar acaba bugünden sonra sürsem işe yarar mı

inşallah sizinkilerde çatlar bikini giyemezsiniz

Yaa ben burdayım ama yazan yok diye ara ara bakıyom

Bak şimdi başında bekliycem bakalım kim olacak

Çıkmadım ben evdeyim bugün çok sıcak eşime izin verdim arkadaşlarıyla buluşcak
Bende sıkıntıdan patlıyorum oda ayrı

Ayy senin dediğini kulağın duyuyomu aşkolsun sosii

Bu arada bugün bronzlaşmak için ekstra bi yağ alayım diye araştırırken kakoa yağı bayaa etkili diye okudum kız bende beynime yer etsin lazım okur diyodum

Resim eklemiş ya yeloo ama surat yok

İletiriz kız baş üstüne

Ayşenin sıpasıda kocaman oluyo ha resim ekliyo oda inst..a ama yüzü yasak yok

resimler sonra gelecek demek ki top secret havuç yağıda çok iyi kız bak bide kola varya hani içtiğimiz oda çabuk bronzlaştırıyor test edip onayladım

tamammmm hep burda olun gözüm önündeee
anam şimdide o moda yaa kol bacak çekiyolar yüz yok
badem yağı birebirmiş kız çatlağaaa

yelo demişti ya annem götürdü benim zıbınımı giycek yeğenim giydirmişler foto koymuş
ayşem yinemi koymuş anca akşama giderim büyüdü valla ömerimde

sosyalim ayrıca koca bi amiiiin diyorum çatlak meselesine

evet havuç yağı süper bronz ve cildide çok güzel tutuyor
beba. marka turuncu şişede sölemiştim benoş aldınmı grat... ve whats... larda var uygunda fiyatı beyaz krem gibi mis gibi kokuyo onu alsana kız miniğini aldım ben 4-5 tl bişeydi çantamdaydı hep çokta gitti

Kızz koka zararlı yapmam anam kakao yağı havuç yağı susam yağı bunlarmış ben susam alıcam kocaya attım msj

Fındaa kız delimisin amin diyo yaa
Benim bebeğim olsun ama çatlağım olmasın

O ne kız neydi ki o geçen gittim grat.. Se whats.. Na ama hiç aklıma gelmedi kız

Susam yağında koruma faktörü gibiymiş ondan al dediydim

kız olsun nolcak yaaaa kim görcekkk
bu arada biz neden reklam vermiyoz yasak değilki diğer topiclerde resimlerini bile paylaşıyolar önerilen ürünlerin
şiddetle alın diyorum kızlar bu ürünü foto atıyom olmuyooo neden foto ekleyemiyoz yaaaa

badem yağımı kız zaten bebek karnımı inanılmaz tüylendirdi bide badem yağı süreyim de maymunlarımı kıskandırayım işin yoksa bide karın bölgen için epilasyona git

benoş sen 3 ünden karışım yap sabah akşam öğle değişik yağları sür

yok öyle hem bebeğim olsun hem çatlağım olmasın kaçarın yok o çatlaklar oluşacak arkadaş

ikiz olursa dahada çatlar olur değilmiiiii

ayy kızlarrrr geçen dediydim yaa peşpeşe pozitif haberleri geliyo tüp yaptıranlardan birinin değerleri çok yüksekti ikiz yani ult. foto paylaşmış iki tane inci tanesi var sanki yanyana müthiş bişeyyyy

Kızz kakao yağına bak bi güzel diyo ama tüy müy yapar mı bilmem

Kıızzz o zaman demişsin ama neremle dinlediysem
Yarın ilk işim ona bakmak olacak hangi birini süreceksem bende
O zaman susam almayım boş yere zaten bebek yağı aldıydım havuçlusunu

Kız şimdi mi resim atılır.. Hakkat biz yazarken niye bipliyoz

Yanii ikiz olunca hiç kaçarın yok canım işte o zaman Allah ne verdiyse kullancan

İnşAllah bizlerinde olacak canım

çok ilginç ama denesenize bi foto paylaşmak için resmin adını filan giriyon ya yanlış bişey eklerse insan korkuyo nete bağlıyız sonuçta
içimden bi ses 2015 de kesin haöişiz hepimiz diyo aman ne tahmin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…