Ağlayakta gözden mi olak???

Sosyalim dediğin gibi geç olsunda güç olmasın..

Sorma kız hediye olayına hiç girme
Bizde iki haftayı geçti kredi kartı sıkıntısı var
Bizim elimizde kalan 2 tane kredi kartının borcunu ödeyip kapattık
Eşimin bi tane kartı limiti düşüktü 800 onu kullanırız nakit olarak diye düşündük tatilin bi kısmınıda ondan aldık. Eşime limit artıralım dedim oda içindeki harcamalara dikkat etmeden 1.100 bize yeter diye o talepte bulun ınlarda yükseltti ama tabiki yetmedi içinde harcama olduğu için kaldık kartsız şimdi herşeyi nakit alıyoruz ve oda yetmiyo
O yüzden eşimde bana ne süpriz yapacaksa demiyo kart açılsın dedi öle o yüzden anlaştık almadık bişi
Kredi kartına o kadar alışmışız ki mal gibi kaldık limitide artırmıyo banka
Ben zaten ondan altın vari bişi almamasını söyledim sevmiyorum altın çünkü sakın dedim girme o işe tamam dedi ama ikinizde kredi kartını düşünmedik ayy aklıma geldikçe sinirleniyorum bankaya

Fundamm kız ben hiç kızarmıyım deli kız.. Görünen köy misali herifim sübyan gibi kendide beğenmiyo

fundoş halletmişsin ya hadi heyecanlandım kız inşallah tedaviden sonra bebişleriniz gelecekle twinle
paranız olursa hediye alırsınız benayım birbirinize hem en güzel hediye bence birbiriniz bulmanız 7 milyarlık dünyada
benime kredi kartım yok kız nakit alıyoruz herşeyi yettiği kadar ne yapalım artık
altın bencede almayın işçiliği çok pahalı oluyor olurda satmaya kalkarsınız çok zarar edersiniz şöyle 20 gr 22 ayar bi bilezik alçaksa o başka

Hadi yaa kız zor olmuyo mu kartsız

Gerçi bizde karta alıştık diye zor oluyo ama mantıken çok iyi oluyo olduğu kadar olmadığı yarar bize
Kart olunca gördüğümü alırdım şimdi nakit bitmesin diye alamıyoruz

Fındaa ben kaçırmışım ne tedavisi ne hazırı geldi mi kız kırmızılar

Alisiyorsun belli bir sure sonra kartsizliga benim kredi kartim olunca en ufak bi alisverisi bile taksit yapardim ondan sonra ode ode bitmezdi en iyisi nakit bence
Bende bilezik disindakilere altin gozuyle bakmiyorum
Fundosun daha kirmizilara gelmedi biz gelmis gibi konusuyoru
Benayimm bu arada nokia lumia 1320 nasil akilli tel olarak

Hee tamam o zaman dedim bişi mi oldu fında bişi mi yaptı

Kız ben nokia yı artık tel olarak görmüyorum ki diğer kızların bilgisi varsa onlar sana desin
Bende iki marka var biri sam.. Diğeri iph..

Note 3 ler cok pahali kiz dogumdan sonra calismayacagim icin benimkine kiyamiyorum ev kredisi falanda var ya biraz daha arastirayim bakalim

O zaman s4 e bak oda pahalı ise s3 ucuz olmadı o olsun.. Kız kaç liraymış not 3 de bakem

Zaten seni zorlayacaksa orta halli bak gerek yok çok pahalı akıllı olsun yeter zehir gibi olmasına gerek yok

günaydıııııııııııııınnnn

sosyalim benim nokia aman diyimmm sakınnnn
sams.... alalım cano
bu arada neyi hallettim kızzzzz
daha başlamadımki cuma çıkim adet gelince inş. h. içi gelirde gider başlarım
röntgeni çıktı alamadım ki kız daha acaba normal a4 e mi alsam

Hee tamam o zaman dedim bişi mi oldu fında bişi mi yaptı

Kız ben nokia yı artık tel olarak görmüyorum ki diğer kızların bilgisi varsa onlar sana desin
Bende iki marka var biri sam.. Diğeri iph..

hah aynen öle valla eşimde ip.... süper yaniii ablamdada sams... oda müthiş acaip foto çekiyo yanee benimki irezil
s4 lerin 2. elleri varmış 400 tl filanmış güvenebilirsem öle alcam ben

yok kız bişi yapmadım bu sosyal karıştırdı

Günaydınnn canolarr

Bencede alacaksanız sam.. Alın düşükte olsa modeli.. Eşimde s3 büyük var gayet güzel yani.. İph. Pahalı olur ikinci elinin iyisi dnkgelirse güzel olur..

Kız inşAllah gelirde hemn başlarsın tedaviye bende inşAllah geç gelir moduna geçtim tatilin keyfini çıkarayım artık

he kızz bende 1 inden sonra gelsin diyip duruyorum
seninde dönüş yolunda gelsin tatil bitip eve dönünce

biz h.sonu izmire gidebiliriz

Evet sosyalimm perşembe öğlen ordayız Allah nasip ederse..

Gidin kız çok güzel olur tatil sonuçta.. Havalarda çok sıcak

Selam canlarimm nasilsinizz
Gelemedim bi kac gun baya yogun gectii. Bu pazarda bebek mevludumuz var bi yandan onun hazirliklari basladi.
Tel muhabbeti olmus. Benimki s4. Siddetle tavsiye ederimmm. Esiminkide sam. Note 2 oda cok memnun. Bence direk sams.. lara bak sosimmm.
Benosum fotolarin yakiyoooo :)
Ahh fundos benim kurana gelmee haftasonu izmirlere gitt :)))

ayşemmmmm çok istiyorum inannn kız ben izmire hiç ama hiç gitmek istemiyorum
benoş iyi olmaz yaa çünkü h.sonu için ve uçak bileti alamadık 300 den aşağı yok 1200 ü buluyo değmez 2 gün için yaaa
arabayla diyo eşim ben gelemiyorum öle uzun yola hemde 2 gün için pert şekilde işe gidecek eşim ben gitmicem ya
eşim tek giderse uçakla yani tek arabayla yollamam yorulur.. gelebilirim kız ozamannn

Ayşeemm hoşgeldin canım..
Mevlüt hazırlıklarıda kolay değil yani size kolaylıklar diliyorum..
Sen pek gelemediğinden alışamadın aslında daha pratik oldu
İlkin bizde forum değişikliğine çok söylendik ama alıştık

Funda o zaman gitmeyin kız yakın yere gisin daha iyi çok para gerek yok bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…