Ağlayakta gözden mi olak???

Fundoss gunaydinn ne yapan kizz
Benos icin buyuk gun deniz kum gunes
Yeloo ne zaman geliyorsun buralara
Twinde misafirleri gondermis
Aysenin mevlut ne zamandi daha 40 gun olmadi ama degil mi

sosyalimmmm
ayyy otobüs yolculuğundan sonra şap diye suya atlamak müthiş bişeyyyy gerçi mesafe kısa benoşların ama
bizim yol uzundu yaa turda anam ayaklarımda şişmiş denize girince rahatlamıştı

sosyalim napim iş yapıyom bi yandanda bilgisayarı temizliyom özel neyim var bakıyom flaşa atıyom
ayşemin evet var daha 1 ay bile olmuyo kızzz 3 ağustosta doğdu ömerpaşa
bizimkilerde kurban kesiyo işte mecbur gidicem heralde izmire offf
yoksa ayşem çok ısrar etti onun yanında olcaktım pazar günü

Günaydınnn tontişlerr

Biz yoldayız bakalım nasıl olacak..
Bende çok geç gelsin istemiyorum ya bakalım ne olacak

Yeloo mutlu onun yerinde olmak isterdim walla

Ayşem niye erken mevlüt yapıyo o zaman ?
Gerçi benimde kuzenim 10 gün içinde yaptı herkeste değişiyo

yaa artık eskisi gibi değil hiçbişey 40 ı çıkmadan bişey yapılmazdı filan ne bilim benimde en yakın ark. kayınpederi vefaat etti hatta izmir dönüşü hemen gittik çünkü cenazeye takılamamıştık neyse
geçen hafta 40 yemeği oldu halbuki 1 ay bile olmamıştı
birde bebekleri 40 ı çıktıktan sonra gezmeye götürürlerdi dimi şimdi öle değil
benim görümce geziyo bebişte maşallah çok uslu ayşemde annesine kv götürüyo

Yuzmeyi bilmeyince sen suya degil su sana atliyor fundosum o yuzden kizgin kumlardan serin sulara bi gecis yapamadim ben
Sen simdi yarin mi ayriliyorsun isten sonunda dedigini yaptin ha hakkina hayirlisi ne ise o olsun canim
Kiz siz hani benosla aysenin yanina gidecektiniz bari sonradan gidin yanina bi hayirli olsuna
Mevlut icin bana da daha erken geldi ama demek ki bildikleri bisey var bu arada hafta sonu izmir haa sanada iyi yolculuklar iyi eglenceler gulo
Sonunda benos hanim muradiniza eriyorsunuz cok fazla resimm paylasip benim canimi burada sikma

40 cikmadan cok fazla gezmez bizdede bebekler bide 40 basmasi diye bi olay varmis gecenlerde ogrendim 40 cikmayan bebegin yanina baska bi bebek gelirse 40 cikmayan bebek hasta olurmus falan diyorlar
Aysoo ne yapsin mecbur gidiyor hem evi cok sicak hemde orada hep birlikte bakiyorlardir bebege cok yorulmuyordur boylelikle

Aynen canımmmm olsun kız atlamadan usulca ineriz bizde
evet sosyalim ama ne yapayım dur dur nereye kadar : ( biliyorsun burda izin sorunu var çok meraklılar herşeyi detaylı soruyolar sölemedende izin alamıyorum neden deyip duruyolar çok huzursuz oluyorum zaten yoruldum 4. senem hiç durmadan çalış dur biraz dinlenmem gerek stressiz olmalıyım
en önemliside adet zamanı geliyo tedavide öyle başlıyor dosya açtırmam için adetin 3. günü gidip kan verip dosya açtırıyosun rahatça gidip gelmek istiyorum ertelemeden
biraz ani karar verdim evet ama bana zarar öbür türlü ne yapam

inşallah hayırlısı be sosyalim

gitmek istiyoruz aslında sosyalimmm ama mevlüte ben tek gidemem ayşemede söledimm kalabalık olcak ilk karşılaşma rahat olamamda benoş olsa belki.. bizim izmir olayı kesin değil gitmek istemiyorum 2 gün için eşimde istiyo karar veremedik daha net

yaa bencede mecburiyetten olur dr. kontrolünede çıkıyo sonuçta ama bizimkiler pek bi rahat canımm
oyy bebişler hasta olmasınn allah korusun

Kizlar ben simdi kuafore gidecegim sonrasinda dr a baska bi dr ama bu kendi dr uma haftaya gidecegim aksamada dugun var cok ugrayamam zaman buldukca girmeye calisirim haber vereyim dedim

günaydın kızlarr
fundoşş çıkıyomusun sonunda işten gözünaydın kızz sonunda rahat nefes alcan
sosyoşla başbaşamı kaldınız herkes biyerlerde

En dogru karari aldin bencede fundosum hem kafan rahat olacak hemde istedigin zamann hastane dr a rahat gidip geleceksin
Mevlutten sonra gidin sizde benosla artik illa mevlute gitmek sart degil hem omerde biraz ele avuca gelir boylelikle
Izmir icinde 2 gun yorucu olur bence ama esin gitmeknistiyorsa sende el mahkum gideceksin yapacak bisey yok

sen nerelerdesin bakimmmmmmmmmmmm özledim çok lizooo ulaşım nasıllll

sosyalimm kontrol vardı bugün dimiiii hadi hayırlı haberlerle gelllll
kuaförde napacan süslenmeyemi bakımamııı

oooo yeterki benoş istesin kızzzzz ben her daim hazırım artık ev hanımı modundaa
benoş h.içi bigün evde oldumuydu öle yapak ama h.sonu zor olur demi kız benoş hele o kocişi hep yanında ya bencede h. içi der inşallah

evet sosyalim söylendim gelmem diye ama uçak inanılmaz pahalı bu hafta arabayla gideriz dmeişti git dedim bende
ama kıyamamkii onca yol uyur muyur mecbur gidecem bırakmammm

Kas biyik bakimi canim uzamislar bayagi bi toplatayim diyorum
Insallah canim Bakalim yuzunu ggosterecekmi

oooffff benimde saçım hep önden beyazlıyor bıktım usandım boyat 1 hafta sonra çıkıyor aralarda olsa neyse önde 5-10 tel
inşallah yüzünü görürsün bu defa kızzzz ayyy ne heyecanlı gidip görmek yaaa

Insallah sizde bu heyecanlari yasayacaksiniz fundosum anlatacaksiniz falan ben hep boyle dusunuyorum
Benimde beyazim cok ama boyatmadim henuz simdiye kadar zararli ya ne bileyim biraz daha zaman gecsin oyleboyatayim diyorum bu arada ben kactim gorusuruz canim

sen boyatma sakınn kız anam miniğim olsun gözüm görmez zaten
inşallah canım ben çok huysuz çok sitemkar olurum kesin başınızın etini yerim şimdiden sölim
yok oram ağrıyo yok buram şişti
öpüldünnn

Yok burdayim lizo kiz sizde su bebeklerinizi cabuk buyutunde gelin artik daha askerlik yasi gelmedi mi bunlarin
büyüdü kız artık askere göndercem bide arkadaşın kızı var bizim oğlana göz koymuş ne zaman gitsek veya gelse bizimki uyuyo tek kaçış yolu kız kolik sürekli ağlıyo napsın oğlan nasıl gidiyo sosyoşum kaç haftalık oldunuz
sen nerelerdesin bakimmmmmmmmmmmm özledim çok lizooo ulaşım nasıllll

sosyalimm kontrol vardı bugün dimiiii hadi hayırlı haberlerle gelllll
kuaförde napacan süslenmeyemi bakımamııı
burdayım kız hiiç misafir eksik olmuyo gitselerde uyusam diye gözlerinin içine bakıyorum en erken kalkan gece 12 de gidiyo isyanlardayım ulaş bey bi kaka yaptı ensesine kadar çıktı 4-5 günün birikimi hemen suyun altında yıkadım o rahatlamayla mışıl mışıl uyuyo bende tabi direk buraya daldım
bana bi özet geçsen ya neye karar verdin son durumun nasıl kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…