Ağlayakta gözden mi olak???

e o zmn gece yazarım ben dra 3 soru lımıtıde dolmus zaten

mümkün değil gündüz müsait bulman gece yakalayacannn o kadar tutuluyo düşün
bana en son yazdığımda dmeişki gelin bana elimden gelenin en iyisini yapacağım
ben dedimde çaresizim başıma bunlar geldi ohss oldum filan banada çok uzak değil heee
ama kendi yeri var pahalıda .. önce tahliller filan hazır olsun istiyorum süleymaniyede.. birde burdada araştırdım saolsun giden kızlar yardımcı oldular karar vercem kime gideceğime sonra

ama detay ver böle oldu bu kadar zamandır olmuyo filan doğal olur dedi dr bekleyin dedi gibi
tmm cnm detaylı yazarım o zmn ..
urologa gıttı ya bnmkı dr demıs dogal yolla olur hersey normal demıs cogu bısey yok dıyıp yolluo cnm..
asılama ıstıyosanız yapın demıs ılac kullandıktan sonra

hımm bakalım bana ne yazıcak muayne ucretı ne kdr ki acaba bide hastaneyle calısmıo herhalde...

evet kuzum uzun elbıselere bakıcm bndee ömercık uyudu mu yoksaa.

tmm cnm detaylı yazarım o zmn ..
urologa gıttı ya bnmkı dr demıs dogal yolla olur hersey normal demıs cogu bısey yok dıyıp yolluo cnm..
asılama ıstıyosanız yapın demıs ılac kullandıktan sonra

sizde bi denersiniz canım ilaçları düzenli kullanınca... 3 ay sanırım en faydalı..
o sürede olur inşlallaah
benim rapordada listede o var ürologdan randevu .. test kan tahlili ve kontrol

hımm bakalım bana ne yazıcak muayne ucretı ne kdr ki acaba bide hastaneyle calısmıo herhalde...

kız adam cerrahpaşnın ana bilim dalı başkanımı ne çok ünlü
yorumları görsen az uyurmuş çok çalışırmış çok bilgili biri

sizde bi denersiniz canım ilaçları düzenli kullanınca... 3 ay sanırım en faydalı..
o sürede olur inşlallaah
benim rapordada listede o var ürologdan randevu .. test kan tahlili ve kontrol
insallah canom cok ınanıyorum bnde bu ılaca Önce Allah tabı..

cnm daha gitmedı mı urolaga bı an once gıtsn aceleye gelmesın..

selam kızlar nasılsınız biz ancak gelebildik eve
bebişin durumu iyiymiş kızlar yine yüzünü göstermedi tabii ama doğum pozisyonu almış yani baş aşağıda ayaklar yukarıda 9 gün sonra çalışabilir raporu için gideceğin dr a

Kizlarrrrr
Yemin ederim uc saattir okumaya calisiyorum her seferinde ara verip devam ediyorum bu saat oldu 2 sayfa okuyamadim
Valla ne diyim Allah yardim etsin bebek sahibi olanlara.Hic oyle uzaktan bakilip ayy cok tatli dedigimiz kadar da tatli gecmiyomus gunler
Yani bir bebek aciktigi icin aglayip meme vermeye calisirken doymadan uyuyakalip sonra yine ac diye aglar mi
Cocuk agliyo ortaligi yikiyo ama mamasini yerken uyuyo agzini kilitliyo resmen memeyi sokamiyoruz yatagina koyuyoruz 10 dk sonra ayni fasıl sersem gibi olduk uykusuzluktan mahvolduk hepimiz
Hepinizi cok ozledim
Gelicem insallah yakinda.acip okuyorum arada ama yazmaya firsat bulamadan cikiyorum.ilk gunler cok guzeldi de son 2 gun ve geceler cok sıkıntili

Evet yarim saat sonra yazmaya devam ediyorum
Bizim bebegin memeyi tutma seramonisi yarim saat suruyo.atmadigimiz takla kalmiyo.yarim saatte de karnini doyuruyo.sonra tam yatti derken altini pisletip huzursuzlaniyo falan filan.o ara sersem oluyo insan.
Hep aklimdasiniz ne olur bana kizmayin yakinda gelicem.hepinizi cok opuyorummm

Günaydın
sosyalim bebişin iyi olsunda varsın yüzünü görme
yelommm ömerle ulaştan sonra asyada kuklaya çevirdi tüm aileyi anaaam ya ikiz olursa düşünemiyorum kızzzz

Yelo bi de bizim burda kiz bebekler icin 40 gunden sonra bayagi rahatlama oluyormus duzene giriyormus yani artik 40 ina kadsr sabredeceksiniz
Bu arada dun benim kv aradi dogumdan 2-3 gun once gelecegini soyledi biraz bozuldum tabii isi gucu yok en azindan erken gelip bi isin ucundan tutar diye dusunuyordum neyse artik hayirlisi olsun keske annem hayatta olaydida hic kv deden yardim istemeyeydim Rabbim kimseyi kimseye muhtac etmesin

he yaaa gece uykuya hasret kalacan gibi sosyalim şimdide uyku tutmuyo aksi gibi
yelo için sorun olmaz ama gece oda uyanık gündüz uyurlar bebişiyle

benoş napıyo acaba tatil güzeliii

Amin sosyalim : ((( keşke hayatta olsaydı annecin yanında olaydı sen çok güçlüsün kimseye ihtiyacın yok tabi ama insan böyle zamanlarda arıyor hiç gelmiyeydi bari teyzenler var iyiki canım onlarda destek olur

Fundos en cok yeloyu merak ederim ben gelir yazar buraya geceleri cok uykusuzum uyumak istiyorum diye
Benos resim paylasmadigina gore daha uyanamadi sanirim
Seytan diyor ki hic gelmesin ama benimkine kiyamiyorum oda nasil seviniyordu 1 ay oncesinden gelecek diye annesi dun soyleyince bayagi bozuldu aman fundosum kimse icin dogurmuyorum ben bu bebegi oyle yada boyle
Bakmaya calisacagiz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…