e o zmn gece yazarım ben dra 3 soru lımıtıde dolmus zaten
tmm cnm detaylı yazarım o zmn ..ama detay ver böle oldu bu kadar zamandır olmuyo filan doğal olur dedi dr bekleyin dedi gibi
hımm bakalım bana ne yazıcak muayne ucretı ne kdr ki acaba bide hastaneyle calısmıo herhalde...mümkün değil gündüz müsait bulmangece yakalayacannn o kadar tutuluyo düşün
bana en son yazdığımda dmeişki gelin bana elimden gelenin en iyisini yapacağım
ben dedimde çaresizim başıma bunlar geldi ohss oldum filan banada çok uzak değil heee
ama kendi yeri var pahalıda .. önce tahliller filan hazır olsun istiyorum süleymaniyede.. birde burdada araştırdım saolsun giden kızlar yardımcı oldular karar vercem kime gideceğime sonra
evet kuzum uzun elbıselere bakıcm bndee ömercık uyudu mu yoksaa.Amin twinim sagolasinn.
O zaman uzun elbiselerden alursin o daha rahat olur cnm.
Aaa fundos yarin son muuu artik sende ev hanimlari kervanina katiliosun. Hayirlisi olsun canimm. Evde gunlerin cok guzel gecer ve hemen bebis gelir insallahh
Ohh hadi hemen adet gelsin baslasin hazirliklarr. Minigin ilk seferde gelsin insallahh.
tmm cnm detaylı yazarım o zmn ..
urologa gıttı ya bnmkı dr demıs dogal yolla olur hersey normal demıs cogu bısey yok dıyıp yolluo cnm..
asılama ıstıyosanız yapın demıs ılac kullandıktan sonra
hımm bakalım bana ne yazıcak muayne ucretı ne kdr ki acaba bide hastaneyle calısmıo herhalde...
insallah canom cok ınanıyorum bnde bu ılaca Önce Allah tabı..sizde bi denersiniz canım ilaçları düzenli kullanınca... 3 ay sanırım en faydalı..
o sürede olur inşlallaah
benim rapordada listede o var ürologdan randevu .. test kan tahlili ve kontrol
netten mı alsam dedım ama yetısmez dıye korkuyorumevet canım bu tarzlardannn
netten mı alsam dedım ama yetısmez dıye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?