Ağlayakta gözden mi olak???

enseye kadarmıııı zaten onların kakalarıda cıvık şimdi sırf süt içiyo diye kokmuyoda amaaa yemeğe geçince offffff iğrenççç oluyoooo
ohhh ne güzel uyuyodur şimdi paşa

ben tüp bebek raporu çıkarmaya çalışcam canım bunun için koşullar var onları tamamlayıp elimde olanlarıda hazırladım dosya yaptım doğumevinde kaydımı yaptırıp başlayacam ama heyet karar veriyo değerlerime göre ne diyecek bakalım bunuda çok merak ediyorum açıkcası
yani bulunamayan bişeymi var yoksa 2 yıl olmak üzere diye tüp yaparız dermi.. heyecanla bekliyorum adeti 3. günde gidip başlayacam

yinede çok güzel koktugu söylenemez uyanıyo yaww bizimde internet keyfimiz bu kadar işte

peki çıkma yada çıkmama olasılığı ne kadar sen 4 yıllık evli değilmisin cnm hiç korunmadım desen ayy fundoşum kabul edilirse miniğin geliyo çok heycanlı ikiz bile olabilir. adetin ne zaman peki kız ikiz olursa seni biz değil kocan bile göremez allah hayırlısını versinde

ayy evet bencedee ama anneye kokmazz yawww
canım bakacak işte heyet bu durumda tüpe gerek yok aşılama diyebilir yine
ama ben istemiyırum aşılamaaa tüp olsun olasılığı yüksek onun
ikiz evet yüksek ihtimal
ama isterim napimmm
canım gidiceğim yer devletin yaaa ordan karar çıkmazsa özel biyere karar verdim gidip yaptırcam 5-7 bin arası bi rakam ama içim rahat olcak..

Sosyalim yok çok resim paylaşmam gibi ya benim sağım salım belli olmaz
Sende güxel hberlerle gel inşAllah..

Fundamm ben artık hafta içi hayatta izin kullanamam yoğun döneme giriyoruz tatil bitiyo ya kurumun ondan..

Ama bi hafta sonu gidelim ben isterim kocaları ayarlarız bi şekilde diye düşünüyorum

Lizimm artık daha sık gel anlat neler yapıyon

Bizde odayı bekliyoruz daha deli olduk çok yoğun giriş ne çok giriş yapan varmış haftanın ortasında..
Pek güxel değil ama çok kötüde değil bence en iyi oteller antalya tarafında

anaaa paylaşmam lafı ve benoşşşş kız hayırdır
ayyy benoşş anadolu yakasında ayşem h.sonu gidilmez yaaa
çok sakin olsa trafik neyse yoksa sabah çık akşam gel olur ama daha rahat ederiz diye dediydim ben onunda eşi evde oluyo yaa

canlarr merhaba
kociş cıktı bnde gırdım hmn ..
benossum gıtmıssınz akcay balıkesrde mı cnm.
antalya taraflarında cok guzel oteller var hakıkaten..
fundosumm gelmedı mı daha kırmızılar...hmn tedavıye baslardnz ..
sosyalımm bakıma gitmiş ohhh..
aysem lızommm ..
kızlar bzde gıdıcez yaa Allahn ıznıyle antalyaya ne götrym ben orda gıyınmek ıcın sort fln gıymem ben ne olablır szce..boyle bı yere ılk defa gıdıcem de

Merhaba canlarim nasilsinizz
Benim gecem gunduzume karisti berduslar gibi oldummm gunlrr nasil gecio anlamiorumm.
Yaa mevlutude bir an once yapalim ciksin dedik. Pazarteside kuzuluga gidecez. 1 haftaligina. K.validenin yanina. Bende biraz hava almis olurum. Tabi omer cok ariza cikarmazsa.
Su anda bile zor sartlar altinda yaziorum. Bi yandan emio. Evdede temizlik var.
Sosim vala surekli uyu : ) ben artik yururken bile uyuyorummm

Yeloo sizinkide gece cok kalkiomu
Fundos benoss her zaman beklerim evime. Ztn evden bi yere cikamioruz: )
Benoss hamama gitmissin ne guzel. Ben hic gitmedim cok merak ediorumm ama bundan sonra gitmem zor.
Kizlar inanir misiniz 1 bardak cayi bile icemiorum. Dun gece tuvalete gidemedim kac saat. 2 bucukta uyandi gece ve ondan beri ayakta. Sadece memede 5-10 dk uyuyo. Omer carpti gecti benii

Twinncan sende tatile gidiomussun. Elbise koy kiz birde sort ve askili penyeler koyarsin. Capride rahat olur gerci.

Sosim sen nasilsinn geceleri uyuyamiyormussun galiba

Fundoss tup bebege ne zaman basliosun ve ne zaman isi birakiosun

Lizoo sen nasilsinn ulascik napioo. Geceleri cok kalkiomu.
Atladiigim varsa affola. Bazi seyleri iki defa yazmis olabilirim malum kafa bi dunyaaaa

ay cnmmm bu kdr seyın arasında kımseyı unutmamıssn
cnm cok zor valla Allah yardımcın olsun ömercikte ınss annesını cok üzmez artık..uyku düzenı cabuk düzelir inss cnm bnm..
cnm mevlitinzde kazasz belasız bıtsın Allah kabul etsin cnmm
kuzum elbise bıde uzun su yenı cıkan eteklerden alıyım dedım sort fln gıymıyorum cnm bnm..

twinimmm canım gelmedi daha izmire gidicez ya bizde inş. h. sonu gelmezzz ptesi gelsin çarşambada tedaviye başlimmm
canım şorttamı giymiyon sen kız
elbise giy canım yoksada defactodan al uygun çeşit çeşit al giy derim ben senin kociş çok kıskançmış anamm

bide keten pantolon oluyo ya tiril tiril yada şalvar gibi onlardanda giyebilirsin tatlişkommmm

ayşemmm kıyamam ben sanaa ne hale gelsin yaww
bigün mutlaka gelcez ayşemmm seni görmeyi o kadar çok istiyorumki
yazlığa gitmene çok sevindim canım inş. ömercik uslu dururrrr
ayşemmm yarın son günüm eğer bırakırlarsa
adeti bekliyorum 3. günü hastaneye gidip başlıycam ilk kan vererek dosya yaptım evlilik cüzdanı sgk dökümü herşeyimi çıkardım

hayırlıısıyla cnm bu carsambamı baslıycn cnm anam hadı hayırlsıı
kuzum benımkı kıskancta bnde gıymeyı tercıh etmıyorum cnm kendımle alakalı tabı bu
hım aslında pantolon su bol genısler oluyo onlarıda alabılrm sagol kzuum bakıyım dfactoya..

ohh ıyıce hazırlanmssn sen hadı hayırlısı merakla beklıyoruzz valla

kızz yok adete bağlı ne zaman teşrif ederse 3. günü işte
hayırlısı be canım artık ertelemek yokkkk

evet twinim üstüne normal tişört bady giyceksen o pantolonlar şalvar tipli veya çok hoş olur
elbiseler askılı genelde çünkü..
bol bol gez twinimmmm çok iyi düşünmüş eşin çok aşırı sıcakta olmaz hem inşallah tatil size bebişi getirirrrr

bakyım canomm ...
en ıyısı erteleme zaten cnmm beklıoz ha geldı ha gelıcek dıye bebıs ıcın ama zmn akıp gıdıo ılaclara dun basladı bnmkıde arı sütü bal polen karısımınada basladık...
kaan aydosa yazmıstım normal yolla olmaması ıcın hıc bı sebeb yok demstı sonuclar ıcın ama dna hasar analızı yaptrn demıstı..
cnm ben gıtmeyelım dedmm ama tutturdu benmkı gıdelım dıye ee bnde tmm dedm..

o proxez mi ne o çok ekiliymiş burda okumuştum twinimmm
benimkide e vitamini içti düzenli pekmez biliyosun ama tık yok
napim be canım en güzeli bu stresi çekmektense denemek
sen birde fahri öçer e yazsana o süper bi dr. hergün girip cevaplıyo soruları bide ilaç veriyo detaylı yazıyo
ama hemen doluyo soru hakkı gece 12 oldumu gir yaz hemen
zaten oda 2 gibi giriyo gece cevaplar

kuzum inss tutacak bu tedavıyle..
cnm evet proxeed gunde bı tane suyla karstırılo ıcınde cok etken madde var..cinko selenyum c vıtamını lcarnıtın folik asit ..
yazayım kuzum 3 tane dra yazdım bı kaan aydos cvpladı ona da yazıyım bı ozmn..
morfolojı %2 ye düşmüş fundosum yyaa düşüş oluyomu bu deger de artmıyo dıye okudum ama..

fundam cnm fahri öçer kadın dogum uzmanı dımı..sperm testını yazsam yorumlar mı

Amin twinim sagolasinn.
O zaman uzun elbiselerden alursin o daha rahat olur cnm.

Aaa fundos yarin son muuu artik sende ev hanimlari kervanina katiliosun. Hayirlisi olsun canimm. Evde gunlerin cok guzel gecer ve hemen bebis gelir insallahh

Ohh hadi hemen adet gelsin baslasin hazirliklarr. Minigin ilk seferde gelsin insallahh.

ama detay ver böle oldu bu kadar zamandır olmuyo filan doğal olur dedi dr bekleyin dedi gibi

bal damlıyo ağzınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…