yinede çok güzel koktugu söylenemezenseye kadarmıııızaten onların kakalarıda cıvık şimdi sırf süt içiyo diye kokmuyoda amaaa yemeğe geçince offffff iğrenççç oluyoooo
ohhh ne güzel uyuyodur şimdi paşa
ben tüp bebek raporu çıkarmaya çalışcam canım bunun için koşullar var onları tamamlayıp elimde olanlarıda hazırladım dosya yaptım doğumevinde kaydımı yaptırıp başlayacam ama heyet karar veriyo değerlerime göre ne diyecek bakalım bunuda çok merak ediyorum açıkcası
yani bulunamayan bişeymi var yoksa 2 yıl olmak üzere diye tüp yaparız dermi.. heyecanla bekliyorum adeti 3. günde gidip başlayacam
yinede çok güzel koktugu söylenemezuyanıyo yaww bizimde internet keyfimiz bu kadar işte
peki çıkma yada çıkmama olasılığı ne kadar sen 4 yıllık evli değilmisin cnm hiç korunmadım desen ayy fundoşum kabul edilirse miniğin geliyo çok heycanlı ikiz bile olabilir. adetin ne zaman peki kız ikiz olursa seni biz değil kocan bile göremez allah hayırlısını versinde
ay cnmmm bu kdr seyın arasında kımseyı unutmamıssnMerhaba canlarim nasilsinizz
Benim gecem gunduzume karisti berduslar gibi oldummmgunlrr nasil gecio anlamiorumm.
Yaa mevlutude bir an once yapalim ciksin dedik. Pazarteside kuzuluga gidecez. 1 haftaligina. K.validenin yanina. Bende biraz hava almis olurum. Tabi omer cok ariza cikarmazsa.
Su anda bile zor sartlar altinda yaziorum. Bi yandan emio. Evdede temizlik var.
Sosim vala surekli uyu : ) ben artik yururken bile uyuyorummm
Yeloo sizinkide gece cok kalkiomu
Fundos benoss her zaman beklerim evime. Ztn evden bi yere cikamioruz: )
Benoss hamama gitmissin ne guzel. Ben hic gitmedim cok merak ediorumm ama bundan sonra gitmem zor.
Kizlar inanir misiniz 1 bardak cayi bile icemiorum. Dun gece tuvalete gidemedim kac saat. 2 bucukta uyandi gece ve ondan beri ayakta. Sadece memede 5-10 dk uyuyo. Omer carpti gecti benii
Twinncan sende tatile gidiomussun. Elbise koy kiz birde sort ve askili penyeler koyarsin. Capride rahat olur gerci.
Sosim sen nasilsinn geceleri uyuyamiyormussun galiba
Fundoss tup bebege ne zaman basliosun ve ne zaman isi birakiosun
Lizoo sen nasilsinn ulascik napioo. Geceleri cok kalkiomu.
Atladiigim varsa affola. Bazi seyleri iki defa yazmis olabilirim malum kafa bi dunyaaaa
hayırlıısıyla cnm bu carsambamı baslıycn cnm anam hadı hayırlsııtwinimmm canım gelmedi daha izmire gidicez ya bizde inş. h. sonu gelmezzz ptesi gelsin çarşambada tedaviye başlimmm
canım şorttamı giymiyon sen kız
elbise giy canım yoksada defactodan al uygun çeşit çeşit al giy derim ben senin kociş çok kıskançmış anamm
bide keten pantolon oluyo ya tiril tiril yada şalvar gibi onlardanda giyebilirsin tatlişkommmm
ayşemmm kıyamam ben sanaa ne hale gelsin yaww
bigün mutlaka gelcez ayşemmm seni görmeyi o kadar çok istiyorumki
yazlığa gitmene çok sevindim canım inş. ömercik uslu dururrrr
ayşemmm yarın son günüm eğer bırakırlarsa
adeti bekliyorum 3. günü hastaneye gidip başlıycam ilk kan vererek dosya yaptım evlilik cüzdanı sgk dökümü herşeyimi çıkardım
hayırlıısıyla cnm bu carsambamı baslıycn cnm anam hadı hayırlsıı
kuzum benımkı kıskancta bnde gıymeyı tercıh etmıyorum cnm kendımle alakalı tabı bu
hım aslında pantolon su bol genısler oluyo onlarıda alabılrm sagol kzuum bakıyım dfactoya..
ohh ıyıce hazırlanmssn sen hadı hayırlısı merakla beklıyoruzz valla
bakyım canomm ...kızz yok adete bağlı ne zaman teşrif ederse 3. günü işte
hayırlısı be canım artık ertelemek yokkkk
evet twinim üstüne normal tişört bady giyceksen o pantolonlar şalvar tipli veya çok hoş olur
elbiseler askılı genelde çünkü..
bol bol gez twinimmmm çok iyi düşünmüş eşin çok aşırı sıcakta olmaz hem inşallah tatil size bebişi getirirrrr
bakyım canomm ...
en ıyısı erteleme zaten cnmm beklıoz ha geldı ha gelıcek dıye bebıs ıcın ama zmn akıp gıdıo ılaclara dun basladı bnmkıde arı sütü bal polen karısımınada basladık...
kaan aydosa yazmıstım normal yolla olmaması ıcın hıc bı sebeb yok demstı sonuclar ıcın ama dna hasar analızı yaptrn demıstı..
cnm ben gıtmeyelım dedmm ama tutturdu benmkı gıdelım dıye ee bnde tmm dedm..
kuzum inss tutacak bu tedavıyle..o proxez mi ne o çok ekiliymiş burda okumuştum twinimmm
benimkide e vitamini içti düzenli pekmez biliyosun ama tık yok
napim be canım en güzeli bu stresi çekmektense denemek
sen birde fahri öçer e yazsana o süper bi dr. hergün girip cevaplıyo soruları bide ilaç veriyo detaylı yazıyo
ama hemen doluyo soru hakkı gece 12 oldumu gir yaz hemen
zaten oda 2 gibi giriyo gece cevaplar
fundam cnm fahri öçer kadın dogum uzmanı dımı..sperm testını yazsam yorumlar mı
hemde öle bi yorumlarkiii
Amin twinim sagolasinn.
O zaman uzun elbiselerden alursin o daha rahat olur cnm.
Aaa fundos yarin son muuu artik sende ev hanimlari kervanina katiliosun. Hayirlisi olsun canimm. Evde gunlerin cok guzel gecer ve hemen bebis gelir insallahh
Ohh hadi hemen adet gelsin baslasin hazirliklarr. Minigin ilk seferde gelsin insallahh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?