Kizz ne yazmisiniz beeee
Twinim iyi tatiller canimmm
Sosyalimmmm
Fundammm
Benosss hosgeldinnnn.Ay hala yarin diyo bu testi ben simdiye yetmisaltinci kez yapmistim
Yaa buranin nemi insani hasta eder bu nasil hava anlamadim hep kapali ama
Inanilmaz sicak romatizma havasi tam
Ben pazar yada pazartesi yolcuyum buyuk ihtimalle.Esim gelemiyo ankaraya islerden dolayi ay sonuna kalicak.ben gidicem evimi ozledim zateeennnn
Bende öle bi özledim ki şimdi bi rahatladım sorma gitsin insanın evi gibisi yok valla gece olsada yatağımda yatsam diyorum şimdi de
Kız benim ortam müsait olmadı koca da malum halaa inanmıyo bu adam halaa akıllanmadı
Ama yatın söz yapıcam ve zaten benim aldığımdan veriyolar 20 tl oda uyduruk değilmiş
Yaa hadi hayirlisi benoşum insallah yarin mujdeli haber verirsin bize kizzzz
Topikte yeniden şu heyecanlar baslasin artik yaaa cok ekşınsız geciyo
Artik benim negatif olan pozitif testlerim de yok malum
Kizlar ben geldim
Yolda arabamiz bozuldu benimki kaputu acti falan bakiyoruz saf saf sonra bi araba geldi durdu onumuzde adam
Tamirciymis arabayi yapti sagolsun hicte para almadi
bu arada kimleri goruyorum benay hanim ve yeliz hanimlarda burdaymis hosgeldiniz kacaklarin efendileri
Kardesim rekor kirdi zaten uykusuzluk komusunda.Zaten psikolojisi iyi degil bide gozlerinin alti resmen karardı
Bugun bir kez kaka yapti sadece simdi de bu cikti hep beraber hanimefendinin sıcmasini bekliyoz dort gozle
Bebekler her gun ayni sekilde kaka yapmazlar ki yelizim bildigim kadariyla
Twoo iyi yolculuklar canim ayrica nefret ediyorum havaalaninda beklemekten
Gunaydin kizlar bu arada
Günaydınnnn canlarrr
yelooom sıçsın diyemi bekliyonuz
Tvinim hadi iyi tatillerrr kız bu arada okullar bu hafta açılmıyomuu siz de tam zamanında ha
Sosyalimmm
Benosssss testttttayyy inşallah çıkar yaaa