Inss cnm sagol kuzum valla rahatlatiyisunz ben iSperm sayısı iyi canım morfolojide değişen bişey ilaçlar çok işe yarıycak bak gör rahat ollll
Cnm inan simdiye kadr bnde ayni seyi soyluyodum varmis bi sebebi eger bizim buysa inss gelicek bebis..Bencede 1arketmez gelsinde
Sosyalimmm insallah kızzzz anlamadığım sorun yok değerler normal esimin değerleride normal biçok hekime göre yum günlerinde çalısıyos neden yanii neden
Kuzum haklisin belki yaza gelicek bilmiyorum ama sikayet etme konusunda kendime guveniyorum ya sanırım sesim cikmaz ..ama tabi yasayip gorucez eminim zordur cnmSicakta hamile olursaniz anlarsiniz beni yok yok siz yine kis ayinda hamile kalin cok sikinti cekmeyin
Twinim once hayirlisi sagliklisi canim ama gercekten insanlarin cok buyukmproblemleri var sukur sizin probleminiz belli tedaviside var o yuzden sakin karamsarliga dusme
Evet cnmm bnde simdi yazarken gormuyorum ama farkettim de pc de ben icerde degilsem gorunuyoTwinim senin altta bir yazı varyaa onu tek telefondan bakınca gjrüyom şimdi yok mesela
o nasıl güzel söz
bencede canom yaa geç ama çok hayırlı olacakkkk
Ahh bi gelsinler neler yapicaz onlaraKizlar hayirlisi herseyin bi sekilde o minnoslar gelecek ya tedaviyle yada kendiliginden gelirlerlerse bol bol kulaklarini cekin popolarini isirin
Kuzum yanlis anlama sakin hani cok istiyorum ya bide gec olunca daha farkli bakiorum ondan dedim ben biliyorum senn ne dmk istedgini biliyorum cnm. .Tabiki sikayet etmeyeceksiniz twinim ben hani rahat geciresiniz diye soyledim sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?