Ağlayakta gözden mi olak???

Fundos test sonucunun iyi cikmasina sevindim adimadim yaklasiyorsun minige
Twincan insallah ilaclar ise yarayacak cok arastirma bakayim guzel seyler dusun

Sosyalim zor ya biz zor dayanioz sicaga sen nasil dayanasin..inss gelir de yaz kiz farketmez cnm..
Kuzum cok arastrmiyorum artık ilaclarin etkisini görmek istiyorum bi an once..
Bi kac baslik okudum gecnlerde nasil da uzuldum gelmeyen bebiş lerine mektup yazmisti biri..Rabbim bekletmesin kimseyi hayirli saglikli evlatlar versin

Bencede 1arketmez gelsinde
Sosyalimmm insallah kızzzz anlamadığım sorun yok değerler normal esimin değerleride normal biçok hekime göre yum günlerinde çalısıyos neden yanii neden

Sicakta hamile olursaniz anlarsiniz beni yok yok siz yine kis ayinda hamile kalin cok sikinti cekmeyin
Twinim once hayirlisi sagliklisi canim ama gercekten insanlarin cok buyukmproblemleri var sukur sizin probleminiz belli tedaviside var o yuzden sakin karamsarliga dusme

Fundosum elbette birsey vardir en onemliside bu sorunun bulunmasi imsallah en yakin zamanda bulunacak
Kiz yoksa siz bebek yapmayi mi bilmiyorsunuz saka sakin alinmayasin haa

Sosyalimm geçen annemde duramadım ne sıcak orası çatı katı bide hele dışarda durulmuyo ama benim ev serin yaa anlamıyorum bile sıcağı
keşkem geleydi evden çıkmayaydım
Az kaldı cano yaa serinlikler gelir son aylarında

Bencede 1arketmez gelsinde
Sosyalimmm insallah kızzzz anlamadığım sorun yok değerler normal esimin değerleride normal biçok hekime göre yum günlerinde çalısıyos neden yanii neden
Cnm inan simdiye kadr bnde ayni seyi soyluyodum varmis bi sebebi eger bizim buysa inss gelicek bebis..

Kuzum en can sikan da bu hersey normalken bir turlu olmamasi..
Ama Rabbimin bize verdigi sinav bu daha beteri var sosyalimn dedgii gibi ..cnm ben inaniyorum tedavi sonucu gelicek o bebis..

Twinim senin altta bir yazı varyaa onu tek telefondan bakınca gjrüyom şimdi yok mesela
o nasıl güzel söz
bencede canom yaa geç ama çok hayırlı olacakkkk

Kuzum haklisin belki yaza gelicek bilmiyorum ama sikayet etme konusunda kendime guveniyorum ya sanırım sesim cikmaz ..ama tabi yasayip gorucez eminim zordur cnm
Cok sukur cnm cozulemeycek bisey degil

Twinim senin altta bir yazı varyaa onu tek telefondan bakınca gjrüyom şimdi yok mesela
o nasıl güzel söz
bencede canom yaa geç ama çok hayırlı olacakkkk
Evet cnmm bnde simdi yazarken gormuyorum ama farkettim de pc de ben icerde degilsem gorunuyo
cok guzel bir soz okudukca ferah oluyo kalbim Rabbim buyuk cnm o bize anne babamizda daha merhametli o yuzden siginmak lazim

Tabiki sikayet etmeyeceksiniz twinim ben hani rahat geciresiniz diye soyledim sadece
Kuzum yanlis anlama sakin hani cok istiyorum ya bide gec olunca daha farkli bakiorum ondan dedim ben biliyorum senn ne dmk istedgini biliyorum cnm. .

Iyi kuzum biraz serinlersn cnmm.
Sizin ev cok mu gunes alio cnm kacincinkat.
Ya bizim onceki evde cok sicakti ama burasi baya esio ..

Ev guney batiya bakiyor canim gunes batana kadar evin icinde 3 kat o yuzden cok bunaliyorum belkide
Allahtan geceleri esiyor o yonden sansliyim
Benim bi kurtajim var biliyorsun twinim o gunlerde bebegim olsunda sabah aksam kusmaya raziyim dedim hamile kaldim gun boyu kustum 6bkilo verdim ama hic sikayet etmedim simdide hic etmiyorum bugunumuze sukurvRabbim isteyen herkesecnasip etsin twinim inan bana her zaman dualarimdasiniz buraya gelipnhamileyim dediginiz gunleri hayal ediyorum artik tedaviler degilde yasadiginiz hamilelik durumlarinizi konusuruz insallah burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…