Cnm bnm yaa kusura bakma aklına getrdim off yaa sen sikayet ediosun diye bisey imaa etmedim inan oyle anlasildiysam uzulrm cnm hakkini helal et ya ..Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzunu...Ev guney batiya bakiyor canim gunes batana kadar evin icinde 3 kat o yuzden cok bunaliyorum belkide
Allahtan geceleri esiyor o yonden sansliyim
Benim bi kurtajim var biliyorsun twinim o gunlerde bebegim olsunda sabah aksam kusmaya raziyim dedim hamile kaldim gun boyu kustum 6bkilo verdim ama hic sikayet etmedim simdide hic etmiyorum bugunumuze sukurvRabbim isteyen herkesecnasip etsin twinim inan bana her zaman dualarimdasiniz buraya gelipnhamileyim dediginiz gunleri hayal ediyorum artik tedaviler degilde yasadiginiz hamilelik durumlarinizi konusuruz insallah burada
Kiz ne bilem kirarsam diye korkuyorum ..Sosyalimm sen kışında sıcacık derdin ev için çok iyi oluyo o zamanda ama değilmii
canım benim yaa çok sağolll
twinim biz anlıyoruz senii üzülme kız sosyal kızmaz
yarın tatilll ohh yaaşadın haa biri dönüyo biri gidilo ne güzelll
Tamam canom bnde seni seviyorum sosim bnmYok twinim kizmadim hic sakin oyle dusunme eger boyle dusunursen kirilirim sana seni seviyorum biliyorsunn
Kisin eve diyecek yok fundos cok sicak oluyor ama bu yazda cok sicak gecti hele de malatya resmen kavrulduk
Twoo yarin icin gorusemezsek hayirli yolculuklar iyi tatiller canim biz birazdan yemek yer dugune gideriz diye yaziyorum
Allah mesut etsin cnm..Annemin kuzeni evleniyor two
Yazar birazdan o zaman sagol canim
Anladim cnm insallah cok mutlu olurlar..Sagol canim bu 2. Evliligi kizin ilk evliligi oldugu icin mecbur dugun yaptilar ilk evliligindeki kadin buna cok cektirmis imsallah bu boyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?