Ağlayakta gözden mi olak???

Cnm bnm yaa kusura bakma aklına getrdim off yaa sen sikayet ediosun diye bisey imaa etmedim inan oyle anlasildiysam uzulrm cnm hakkini helal et ya ..Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kuzunu...
Hayirlisini istiyorum hep..
Allah razi olsun cnm inan sende sizde hep dualarmdsnz ..amin kuzum insss Gelicekler senlik olacak buralar

Sosyalimm sen kışında sıcacık derdin ev için çok iyi oluyo o zamanda ama değilmii
canım benim yaa çok sağolll
twinim biz anlıyoruz senii üzülme kız sosyal kızmaz
yarın tatilll ohh yaaşadın haa biri dönüyo biri gidilo ne güzelll

Kiz ne bilem kirarsam diye korkuyorum ..
Evet canom yarin tatil vakti inan cok ihtiyacim var donuste yenilenerek gelicem inss.
Bizim topik cok gezenti

Yok twinim kizmadim hic sakin oyle dusunme eger boyle dusunursen kirilirim sana seni seviyorum biliyorsunn
Kisin eve diyecek yok fundos cok sicak oluyor ama bu yazda cok sicak gecti hele de malatya resmen kavrulduk
Twoo yarin icin gorusemezsek hayirli yolculuklar iyi tatiller canim biz birazdan yemek yer dugune gideriz diye yaziyorum

Tamam canom bnde seni seviyorum sosim bnm
Cnm bnm sagol ..
Kimin dugunu kiz
Ben yazayimda ama musaitmidr acaba

Sagol canim bu 2. Evliligi kizin ilk evliligi oldugu icin mecbur dugun yaptilar ilk evliligindeki kadin buna cok cektirmis imsallah bu boyle olmaz

Sagol canim bu 2. Evliligi kizin ilk evliligi oldugu icin mecbur dugun yaptilar ilk evliligindeki kadin buna cok cektirmis imsallah bu boyle olmaz
Anladim cnm insallah cok mutlu olurlar..
Kiz ilk kez evlenio bnce daha farkli olurlar damt ilkinde yaptigi hatalari yapmz

Kızın neti yok hala whatsap diyonuzzzz
Tvinn sende varmııı kız sen cebini mi verdin benosaaabüyük gelişmee

tqinimm bende iyi tatiller diliyorummmm görüşemezsekkkk
tatil iyi iyidee dönüş bence daha beter ediyo adamııı

Anaa gelmişyyş
Sosyalimm iyi ğeğlencelerrr kuzene mutluluklarrrr
Kız sen niye online görünmüyonnnnnn

Yaaa dürüst olacammmmm benoşsuz hiiç çekilmiyor buralarrrrr
Aysemin yokluğuda ç5k belli ama mazereti var gelecek biyiliyorum ondanbisely demiyorum birde vatsaptan zyazıyo hepimize
Lizoya bisey demiyorummm oğlanı büyüttü bi selam vermeye girmiyooo

Canlarımm benim merhaba merak etmişsiniz çok mutlu oldum..

Gelemedim yaa yedim durdum burası neti çok yiyomuş omdan hiç giremedim

Twinim valla 2 hafta tatilde full telle girdim diye oldu bitti yoksa ev zamanı evden gidiyo ya fark etmiyomuş

Biz şükür 30 dk kadar önce girdik eve 1,5 saatte bursadan geldik eve tam tamına 3 saatte geldik çıldırdık
Şoförle otobüse binerken tartıştık şikayet ettik
Herkes kızı şoföre oda galiba inat etti mıyış mıyıl sürdü herkes sinirlendi falan bayaa ekşındı

Twinim ve fundoşum inşAllah sizin için güzel olacak ben inanıyorum

Ben test halaa yapamadım dün dışarı çıktım unuttum
Bugün avm den alacaktık yol macerasına o kadar sinirlendik ve bavul o kadar ağırdı ki eşim gidemem sabah alırım dedi yarına kaldı
Bu avm deki testte ilkin aldığım test markasını falan da duymadım güvenlir değil ama mecbur alıcam yokmuş prediktör
Bugün tam 40. Gün gelen yok ama ağrı var

Kız funda bayaa alışmışım bende size nasıl bi yokluk anlatamam kötü oluyo ama hafta sonu burdyım full

Twinim kız inşAllah yağmaz yağmur tatiliniz zehir olmaz

Hoşgeldinnnnnn canımmm
eşinmi alıyooo testii benimkiii hayatta almazz
Kız söföre iyi deavranın adama canınızı teslem edilonuzzz
Yaaa benossss masallah haaa dayandınnn kızzz hadi bi süpriz olsun yaaa çok güzel olur senlenir biuralarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…