Ağlayakta gözden mi olak???

Bizim mutfak masası kırıldııı
neyseki kocanın elinden geliyo alet edevatıda varda halletti
Yeloo bende eylül ayını çook seveyorum güzel seyler getirir hep topiğimizede güzel geldi hadi insallah kızzz dediğin gibi olurrrr benosumuzla açılısı yaptık devamı gelir insallah
Benos bırak ev göçsünnnsal gitisn miniğin sizinle ya

Ben geldimmm hepinizi cok ozledimm.
Benosumm neler goruyorumm sukurler olsun masallahh senin adina cok sevjndim.Rabbim hayirlisiyla kucagina aldigin gunleri gostersinn. Birde akilli uslu olsunn : ) bu arada sosi kiz demiss bende kiz hissettim bi andaa. Yaz sen tahminleriii
Simdi siradaa funda yelizz twin varr. O n larda bu sene i cinde hayirli haberleri verecekler insaallahhh

Direk daldimm haberi duyunca nasilsinizzz
Sosim nasii gidiooo
Fundam ev hayati nasil. Film olayini hallettin mi
Yelo annen 40 gun kardesinin yaninda kalacak miii
Twinim sende tatile mi gittinn
Beni sorarsaniz ayni. Yorgun ve uykusuzz hele son 2 gundur omer daha bi costuu

Masayi nasil kirdiniz kizzz
Evt eylul ayi ugurlu geldiiii. Bu ugur devam edecek insallahh

ayşooooo kızz hoşgeldinnn
miniğimiz nasıl seni çok mu yoruyor oyy oyy yesinler onuuu
bizim kız hissetmemiz normal ayşemm sen doğurdun tabi oğlanı bende Allah nasip ederse 2 ay sonra alacağım kucağıma eee bize kız bebek lazım ama sıra sizinkilerde tabii

fundoşş mutfak masası nasıl kırıldı kız yoksaa fantezimi yapalım dediniz

Ayşemmm h4şgeldinn
kız altındaki vida gevşekti zaten sallanıyodu birazda ben kırılsın diye çok hevesliydim ama yine olmadı yine çalışır vaziyete döndü yenisi alınmaz
Evet canmm ozalitçiden a4 e çıkarttırdım pteside randevum var yine hast, deyim
Haftaya bugün ablamın nisanı hazırlık filan pek evde duramadım daha ama ç5oook güzelll keyfim yerinde
Biz dısarı çıkıyoruz canlar

Hosbuldukk sosimm
Dogru diosunn topik bi kiz yuzu gormedikiii

Ayy benimde aklima o geldiii findaa yoksaaa

Omer ayni cnm yaa. Surekli bi huysuzluk modunda. Temiz hava biraz iyi geldi gerci. Uykularimiz biraz daha cogaldiii
Seninde 2 ay kaldi yaa zaman ne hizli gecioo. Doktora en son ne zmn gittin cnm. Napiomus minik erkegimiz kac kg olmuss

Saol yelizimmm inşAllah tez zamanda rabbim sizede nasip edecek..

Fında kız nasıl becerdiniz anam koca masayı kırmayı
Kızlar buzdolabı temizliyorum yavaştan tabii.. bunu yapayım daha da yapmam zaten iş güç eşim yardım ediyo eve nasılsa..
Bızdolabıda eşim yüzünden ele aldım dolapta karpuzu unuttuyduk korktum kurtlanır diye bişi olmamış.. Bizimki pimpirik ya illa silincekmiş dezenfekte olacakmış kahvaltılık aldı ya koydurmadı silinmeden bende malum haklı olabilme mantığı ve iki hafta hiç açılmamış olması nedeniyle temizliyorum bana yeter bu

Ayşemm allah razı olsun canım.. İnşAllah iyi olur bakalım beni neler bekliyo..
Sizlere sorcak çok şeyim olur ama senin sıpa bi düzene gireydide sık sık geleydin özlüyoz valla

Yaa alemsin fundaaaa o zaman baska yontemler gelistirmen lazimmmm

Oo superr. O durum cok kotu olmustu cunkuu. Artik filminde elinde. Bundan sonraki isleerinde kolayca hallolur insaahh

Aman evde oturma ztn. Gez dolass. Ablaninda isi hayirli olsun canimmn

Hadi size iyi gezmelerrr

ilk 1 sene böyle geçecek ayşem ne yapacaksın artık uyku düzenine tam alışmışken bu seferde diş problemi çıkacak inşallah bundan sonra daha rahat bi bebek olurda seni daha fazla yormaz ayrıca senin içinde değişiklik olmuştur iyiki gittiniz canım yazlığa
geçen perşembe gittim dr a ayşem 10 gün oluyor 1750 gr ve 42 cm dedi doktor pazartesi tekrar 32. hafta raporum için gideceğim bakalım ne yapıyor içeride, ayrıca başı aşağı dönmüş doğum pozisyonu almış dedi ayyy heyecan hat safhada nasıl olacak ne yapacağım diye Rabbim yardım eder inşallah
2 aydanda az kaldı dr en son 1 kasımda almamız lazım dedi

yelizimm şimdi bebek için alışveriş listelerine bakıyorumda pişik önleyici krem olarak müstala, pişik kremi olarakta desitin diye bi kremi önermiş herkes biraz geç oldu ama inşallah faydası olur bundan sonrası için bari

Oh masallah kilosuda boyuda iyi tosuncugunnn. O heyecan hic bitmio zaten cnm. Hakkina en hayirlisi olsun. Son ay yavas gecio biraz. Birde iyicene agirlasiosun yaa. Onunda etkisi olabilirr. Ama senin son ay serin havalara gelecek cok sukur.
Kasimda 3. Erkegimizde hayirlisiyla gelsin insallah.

Ya canim benimki gazli bi bebek. Cok sancisi oluo. Bu gaz olayida 4 ay surermis. O kivraninca benim icim gidio. Ilaclarda bi yere kadar yario.

Benosumm ne demek he zaman yardimci oluruzz. Sen kendini cok yorma yeterre

Yaa ben ilk gunden beri hakiki zeytinyagi suruorum. Pisik kremi bile almadim. Zeytinyaginida deneyin yelomm ama hakiki zeytinyagi olacak

ayşem aslında şimdiden hızlı geçsin istiyorum insan bi yandan heyecanlanıyor bi yandan panik oluyor değişik duygular Rabbim kızlarada yaşatır inşallah o zaman beni daha iyi anlarlar, en çokta havalar serinliyor yaa ona seviniyorum zaten
boyu kilosu bana da iyi geldi ama sen doğuma bak en çok kaç kg doğacağını merak ediyorum çünkü benimkiyle sürekli kavga ediyoruz çok yemek yemiyorum diye
demek minnoşun gazlı bazı bebekler ne güzel hiç gaz sorunu yaşamıyor ama senin en sıkıntılı günlerin geçti bence ayşem yavaş yavaş kendi gazını kendi çıkarmaya başlar artık

twoo antalyada mısın kız darısı başına artıkkk teker teker dökülün uleynnn
Evet cnm antalyadayiz odadayz biraz oteli gezdik birazdan spaya gidicez

Kiz cok sevindim benosa yaa biliyodum geleceğini bu ay Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ..
Darisi bize fundam yelziim bana
Icimden kiz gecio benosun ki .
Rabbim sen ne buyuksun.

.bu arada kizlar daldm benosu okuyunca ay kalbim hizlandi kiz ..
Sagolun canlar tatil basladi cok kalabalik ta degil
Fundam okul 15 inde acilio biz 12 sinde donuyoz

hadi iyi tatiler bütün imkanlarından yararlanın otelin ben önce odaya çıkmadan önce resepsiyonda ne nerde yenir hangi aktiviteler var onları öğrenip öyle çıkıyorum odaya
Sagol cnm iyi olcak ya ..
Kuzum hemn odaya cikmadik gorevli anlatti oyle ciktik
Acik bufe yemekler kahvalti da yapmamistik oglen yemekte abandik yemeklere

Twinimm çok saol kuzummm en kısa zamanda darısı başınıza inşAllah..

Bak tatil iyi geliyo :) gerçi benim minnoş gelmiş ben havuza denize girdim yattım güneşlendim asitli içecek evde içmezken ttilde dibine vurdum ama sende iyi değerledir canım tatil gibisi yok..

Spa da güzel olur haa
Bak ben hamamada gittim nerde yapmaman gerek bişi varsa yaptım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…