Masayi nasil kirdiniz kizzzBizim mutfak masası kırıldııı
neyseki kocanın elinden geliyo alet edevatıda varda halletti
Yeloo bende eylül ayını çook seveyorum güzel seyler getirir hep topiğimizede güzel geldi hadi insallah kızzz dediğin gibi olurrrr benosumuzla açılısı yaptık devamı gelir insallah
Benos bırak ev göçsünnnsal gitisn miniğin sizinle ya
Ayşemmm h4şgeldinn
kız altındaki vida gevşekti zaten sallanıyodu birazda ben kırılsın diye çok hevesliydim ama yine olmadı yine çalışır vaziyete döndü yenisi alınmaz
Evet canmm ozalitçiden a4 e çıkarttırdım pteside randevum var yine hast, deyim
Haftaya bugün ablamın nisanı hazırlık filan pek evde duramadım daha ama ç5oook güzelll keyfim yerinde
Biz dısarı çıkıyoruz canlar
yelizimm şimdi bebek için alışveriş listelerine bakıyorumda pişik önleyici krem olarak müstala, pişik kremi olarakta desitin diye bi kremi önermiş herkes biraz geç oldu ama inşallah faydası olur bundan sonrası için bari
Aman Allahim cift cizgi cikmis ayy kuzum cok sevindimKızlarrr ben şoklardayım gecikince tahmin ettim ama bu kadarda değil sizde bakın rabbime şükürler olsunn
Evet cnm antalyadayiz odadayz biraz oteli gezdik birazdan spaya gidiceztwoo antalyada mısın kız darısı başına artıkkk teker teker dökülün uleynnn
Sagol cnm iyi olcak ya ..hadi iyi tatiler bütün imkanlarından yararlanın otelin ben önce odaya çıkmadan önce resepsiyonda ne nerde yenir hangi aktiviteler var onları öğrenip öyle çıkıyorum odaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?