Ağlayakta gözden mi olak???

K
Kuzum inan cok sevindim masallah size..

Kuzum bnm yum gunleri gecti ama geldiyse gelmistr bebis gecen hafta geleydik kafa raht olckti..

Kuzum bnde hamama gidicem hic kacar mi

kızlar bende çıkıyorum artık donlarım olmuyor bana sıkıyor gideyimde pazardan biraz don alayım şöyle 100-200 beden
benoş sende çok yorma kendini ilk 3 ay çok önemli biliyorsun, haa bide folik asit içmeyi ihmal etme ayrıca elma sirkesinide yap

twooo benim yerimede tatil yapp

Sosimm hersey cok guzel olacak insallah. Bebisin kilosunada hic takilma. 3-3500 arasi en normali diyo doktorlar. Seninki rahat 3500 dogar ztn.
Benim istahim hep acik oldugu icin oyle bi sikinti yasamadim. Artik herkes bana biraz yavas ye falan diye tepki gosteriodu

Hosgeldin twoooo iyi tatillerr benim yerimede eglen kizz

Elektrikler gitti gelemedim herkes kaçmış

Twinim iyi tatiller canım.. İnşAllah seninkide gelip yerleşmiştir

Sosimm kız lcw da büyük beden var kız ben aldıydım pek rahat kalitelide bebek varken giyiyodum
Ama ben sonrada hep onları giydim büyükçe ama rahatlar keşke önce deseydim bakardın

Ayşemm seninde rahat olduğun günleri görcez

Bu arada sosim ben her akşam yatarken alıyodum folik asit hazirandan beri düzenli olarak içiyorum
Şimdi bana biri dediydi ki süt içince folik asit ile elevit içilmez en az iki saat geçmesi lazım dediydi siz bu ilaçlarla süt olayını nasıl yaptınız ?

Sosyalimm valla bizim kullanmadigimiz kalmadi hicbisey fayda etmedi
Aysem bi zeytinyagini kullanmadik valla

Twincan iyi tatiller canimm

Aysem
Bizimki kakasini yapmiyo dunden beri ikima ikina bi hal oldu yavrum okadar sikintisi var ki neden oldu acaba
Bize kimyon anason cayi soylediler humananın onu aldik gazina okadar iyi geldi ki zart zurt cikariyo valla ama acaba o mu etkiledi kaka yapmasini kizz cocuk morariyo kendini sikarken bi gorseniz

Buarada aysem annen kalicakmi diye sormustun valla 40 a kadar beklemez sanirim cocuklarin okul baslayacak ozamana gider diye dusunuyo ama bakalim
Sen de şu rezene kimyon cayini dene istersen aysem bizimkine cok faydasi oldu

Benosummm kizzzz ceviz balik folik asit findik badem ye sana iyi bakcaz haaaa taze hamiş :))
Nezaman kan veriyon simdi yazdin belki ben kacirmisimdirr

Haaa bidee benosa ben de kiz diyorum
Benosum hicbisey olmaz allahin izniyle sen hicc dusunme onu yaptim
Bunu yaptim diye.Analarimiz yapmadigi iş mi kaliyomus sanki evi sirtlarinda tasiyolarmis nerdeyse :))

Ayy yavrum yaa ne zordur vardır onunda bi yolu yaa mısır da yiyemiyo ki mısır desek
Bitkisel bi çözüm lazım kıyamam yaa..
Biz bile yapamadığımızda ne hallere giriyoruz onu düşünemiyorum bile
İnşAllah hemen yapar kakasını canım..

Canım ceviz yiyorum zaten evde vardı geçen hamileliğimde 5 kilı aldıydık kabuklu olandan ama kuruyemiş eşim alacak onları yerim sıkıntı olmuyo..

Balıkta çok severim Allah'tan sezonda açıldı ama somon vs. Gibi büyük balık yeme dediydi bizim bursada ki doktor oysa ben çupra çok seviyorum

Küçük yapamıyorum zor

Haklısın yelizimm
Zaten olacağı varsa yapsanda olur yapmasanda.. Düşünmüycem artık hayırlısı bakalım

Oooo ağızlarınız baş damlıyo valla herkesin tahmin aynı yönde. Eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun öncee inşAllah diyorum. Gönlümün istediğini biliyonuz zaten

Aa unutmuşum yelizim salı gidicem gitmişken kese mese görürüm herhalde bakalım bütün kan testlerini bu kez erken yaptırcam nasip olursa

Benosum ton baligi cıvadan zengin balik oldugu icin ama somon yiyebilirsin hatta en yuksek b12 si olan balik somondur.
Hatta kardesimin doktoru somon ye demisti kizz.
Ama cipura falan onlarda yok
Diye biliyorum civa hatta cipura bol yedirirler kizz.

Benosumm allahim saglikla sihhatle getirsin dunyaya goxunuz aydin olsun cok sevindim senin adina
nasil herkes giremedim bikacgundu
suan mersin sinirlari icine girmek uzere olacakken hastanede sabahlayip anneme geldim
cok buyuk bikaza atlattik bebegimi dusurduk pusetten yuz ustu asvalta. Ruzgardan korumak istedim battaniyeyi attim ustune kaydigini goremedi esim kucagima bi aldim yuzu gozu kan icinde aklimi oynatiyorum sandim. Cenesi dudaklari kafasinin on tarafindan darbe almis. Saatlerce agladi emmedi gozunu acip bi nefes almadi. Allahim kimseyi evladiyla sinamasin

benoşş lc yede bakarım canım sağol daha çıkamadık evden
yeloo kakasını yapmıyor mu neden acaba yaa yazık kıyamam minnoşa inşallah bir an önce düzelir
lizoo gelmiş geçmiş olsun canım yaa şimdi nasıl iyi mi her şey yolunda değil mi

süt ve folik asiti nasıl içtim bilmiyorum benayım istersen araştır öyle iç canım ama genellikle sabah kahvaltısından sonra içmiştim ben

Aaa lizimmm büyük geçmiş olsunn kötü olmuş yaa ne zor olmuştur senin için
Rabbim daha beterinden korusun nasıl peki şimdi iyi mi bi sıkıntı oluşmamıştır inşAllah..
Bide yüz üstü çok kötü olmuş yaa nazara mı geldi naptı yavrum yaa ağlamz olur mu

Ayrıca tşk ediyorum amin canım inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…