Ağlayakta gözden mi olak???

Lizim cok gecmis olsun yaa Allah beterinden korusun ici gider insanin tabi yazik oglusuna insallah acisi gecer bir an once

Benosum folik asiti sabah sütü gece ic ozaman kizz
Bide sütten ziyade yogurt peynir daha iyi bence

Simdi iyi cok sukur ama aksam 11 e kadar takip edecegiz 24 saat dediler
emmek istiyo ememiyo agzi cok aciyo biberonu cilgin gibi bitiren bebek 30 ml anca icebiliyo sagiyorum artik sutumu en onemlisi aglamayi bilmiyomus benim oglum bugun aglamayi ogrendi arada icini cekip agliyo uykuda sicriyo. Beraber agliyoruz babamiz bile cocuk gibi agliyo onu hic aglarken gormemistim kendini sucluyo ama olacagi varmis hic suclamadim

Aman neyse içerim bi şekilde iki araştırma yaparım aklıma yatana yaparım
Bilmezmiyim sosimm bakalım benim basıl olacak

Lizimm suçlama zaten sende olabilirdin oda istemez sonuçta üzülmesi ağlamasıda normal yeterki bebişinizde bişi olmasın geçer canım..
Ağrıları hafiflediğinde de ulaşımız içer annesi sütünü üzülme sen

Ben geldimmm
eve yeni girdik dahaa hemen duy aldım daldım buraya pertim trafik felaketti bugünnn

Sosyalimmm aynen kızzz bende öle düşündüm bu twin pek kalite takılıyo anammm

bu arada sen neden online görünmüyosuuunnnn

lizonun bebeğine çok üüldüm yaaa yavrum benimmm
bu puset kazalarından çok korkuyorum zatennnn

benoşummmm tazecik annemizzz
kız inşallah şu profilindeki gibi tatlımı tatlı bir kızın olur çok bak ona olsun
hamsi çıkmışşbol bol yiyin kızlarr

Kizz hamsi gordum ben de bugun cok severimm cips gibi yemeyi :))
Yine yogun arastirmalarim sonucu bebegin kaka yapma problemine de cozum buldum :)
Cocuk ikina ikina bihal oldu ciglik atiyodu artik kakasini yapamadikca 2 gundur.
Nette okudum kulak cubuguna krem surup makatini onla uyariyolarmis yapmasi icin.
Oyle yapmadik ama Ben de islak mendile bebe yagi döktüm parmagimla hafifce baski yaptim orasina allaaahhh o nasil bi boşalma iki tane bezi doldurdu
Yani bi insanin sicmasina bukadar sevinecegimiz aklimiza gelmezdi havalara uctu herkes :))
Sizin de aklinizda bulunsun bebişlerde cok yapilan bi uygulamaymis kaka yapamama durumunda kizlar kulaga hoş gelmiyo ama bebegin o halini gorunce insan cok uzuluyo yazik
Ayy benos simdi nasil mutludur valla ben de oyleyim surekli aklima geliyo icten ice nekadar seviniyorum anlatamam
Cok sukur Allaha tamamina erdirsin insallahhhh

Yelommm bizde yedikte bugün çok lezzetliyde haa orda olurr bol hemde sinop filan tam yeri şuan için sizin ordaad bol olurçtazecikkk

ay ne güzel rahatlamıştırr maşallah iyi sıçmış
Teyzesi kurtardı miniği helal olsun beee

Benosun haberi gerçekten süpriz oldu yaa nasıl sakin baskı yapmasak minik 2 aylık olacak öle öğrencekti
Yalnız simdi kocası amma bunaltmıstır onu zorla besliyodur insallah canım çok sağlıklı devam edecek ben inanıyorum

Esim ikide bir sezeni soruyor bana çok üzüldü ona ama haber yok ne yaptı acaba faceden yazmasını bekliyorum amerikada test yaptırcaktı

Banada öyle geliyo sosyalim 10. Günde en düşük 100lerde oluyo değerler
onun çok düşük ama 0 da değil ya bi umut işte yaaa

Birde 1,5 ay gelip kaldılar ne tatil ne biyere gidebildiler bilet parası tedavi parası çok yıprandı kız izinleri gitti çok yazık yaaa hepsi boşa gidecek ((
Off yinede sağlık olsunnn vardırbir hayır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…